Inlägg

Inlägg som sba74 har skrivit i forumet
Av sba74
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fenix
skämtar du eller? Ingen av mina laptopdiskar har överlevt mer än 2 år, och det har vart snäll behandling. Detta sträcker sig från 99-08 och har inte vart specifikt för nån av mina laptops.

Hur har du burit dig åt då?
Jag har faktiskt aldrig lyckats döda en hårddisk på 2 år.
Jag har faktiskt kvar en laptop från 2001 hemma och den tuggar snällt igång även om den är mer än lovligt seg. Den duger dock till lite surfning. Hårddisken är aldrig bytt på den och då har den trots allt använts på jobbet dom första 3 åren med 8-10 timmars drift (det blir så om man inte stänger av datorn när man går på lunch eller tar fika) 5 dagar i veckan på jobbet plus lite användning hemma.

Om du aldrig har fått en laptopdisk att överleva i 2 år så är du antingen ganska hårdhänt elller har lyckats få tag på riktiga skitdiskar.

Av sba74
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zidust
Ni som säger att Vista är värdelöst har antingen ej testat det eller så pallar era datorer ej operativsystemet. Har själv kört vista i ett halvår och har än så länge inte stött på några problem.

Då är du nog först. för mig veterligen finns det ingen som testat vista och inte fått en hel del problem på köpet.
Typexemplet är väl trådlösa nätverk. Hur Microsoft kan ge ut ett operativ som inte grejar att köra trådlösa nätverk på ett vettigt sätt övergår mitt förstånd.
Jag kan se på min MSN-messenger vilka som kör vista och trådlöst på att dom hoppar ut och in eftersom nätverket inte är stabilt.