#powercolor

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

13

Powercolor visar superkompakt Radeon RX Vega Nano

AMD:s senaste grafikarkitektur Vega har implementerats i fläskiga dedikerade grafikkort men även som integrerad grafik. Nu visar Powecolor Vega i ytterligare en tappning.

21

Powercolor avtäcker Radeon RX Vega 56 Red Dragon

Tillverkaren Powercolor går nu emot trenden och avtäcker ett nytt grafikkort, nämligen Radeon RX Vega 56 Red Dragon.

27

Powercolor avtäcker Radeon RX Vega Red Devil

Partnertillverkaren Powercolor erbjuder sedan en lång tid tillbaka egna modeller av AMD:s grafikkort, där de senaste tillskotten nu blir Radeon RX Vega Red Devil.

32

Powercolor visar AMD Radeon RX Vega Red Devil

Efter att ha varit aviserade för släpp i september har nu skräddarsydda varianter av AMD Radeon RX Vega börjat dyka upp på webben. Senast ut är Powercolor med modellen Red Devil.

82

AMD Radeon RX 580 och RX 570 från Sapphire och Powercolor

Med en förfinad variant av Polaris under bältet utmanar AMD i mellanklassen med nya Radeon RX 500-serien. SweClockers sätter tänderna i två modeller på prov i en rykande färsk testsvit.

32

AMD Radeon-partnern VTX3D lägger ned verksamheten

Grafikkortsmakaren VTX3D lägger ned verksamheten med omedelbar verkan. Samtidigt lovar Powercolor som ingår i samma koncern att hedra alla garantier.

34

Powercolor förbereder den externa grafiklådan Devil Box

Även Powercolor hoppar på tåget med externa grafiklösningar för bärbara datorer, där lådan Devil Box huserar både grafikkort och lagring för anslutning via Thunderbolt 3.

21

AMD Radeon R9 Fury från XFX på ingång

Antalet tillverkare som gör Radeon R9 Fury-grafikkort är i dagsläget begränsat till två, men nu ser det ut som att fler förbereder sig för att hoppa på tåget.

39

Powercolor presenterar Radeon Devil 13 Dual Core 390 med dubbla grafikprocessorer

Fjolårets flaggskepp Radeon R9 295X2 får en andlig uppföljare, men inte från AMD utan i form av partnertillverkaren Powercolors uppdaterade version av värstingen Devil 13.

49

Powercolor tillkännager Radeon R9 Fury

Asus och Sapphires exklusivitet med AMD Radeon R9 Fury ser ut att bli kortvarig när Powercolor tillkännager en egen luftkyld variant av grafikkortet.

38

Powercolor lockar med "världens mest avancerade grafikkort"

Världens mest avancerade grafikkort. Så beskriver Powercolor vad som av allt att döma är AMD:s kommande vattenkylda flaggskepp särskilt avsett skyhöga upplösningar.

14

Powercolor gör Radeon HD 5750 i lågprofil

Tillverkaren Powercolor satsar på mediadatorer och kompakta systemet med ett Radeon HD 5750 i halvhöjdsformat.

12

Bantat Radeon HD 5770 från Powercolor

Tillverkaren Powercolor lanserar ett Radeon HD 5770 som ockuperar endast en expansionsplats.

11

Premiär för Powercolor Vortex

Grafikkortstillverkaren Powercolor lanserar ett Radeon HD 5770 med den höj- och sänkbara kylaren Vortex.

20

Powercolor presenterar Powerjack

Grafikkortstillverkaren Powercolor tar fram ytterligare en finurlig uppfinning, denna gång ett stödben för tunga grafikkort.