Testpilot: Corsair Ironclaw RGB Wireless – en stor och välbyggd järnklo

Corsair uppdaterar ett välbeprövat recept med nya funktioner, vilket får testpilot Björn "Deriveh" Höjing att ta den till testbänken.

1. Inledning

När Corsair släppte sin Corsair Ironclaw RGB i januari 2019 grämde jag mig något över att det inte var länge sedan jag bytte ut min spelmus. Det var något i designen som tilltalade mig och när sen lysande recensionerna kom kändes det inte bättre. Det blev aldrig något köp av Corsairs Ironclaw utan jag bestämde mig för att vara nöjd med min sex månader gamla mus, som ännu knappt var sliten.

Nu i april månad kom frågan om där var någon testpilot som var intresserad av att testa Corsairs senaste nyhet – Ironclaw RGB Wireless. Äntligen fick jag en chans att testa musen som jag dreglat över tidigare och då i en uppdaterad version, med både något förnyad design, fler knappar och nya funktioner.

Jag har tidigare endast ägt trådbundna spelmöss, att få möjligheten att testa en trådlös mus som utlovar topprestanda känns spännande. Häng med för att se vad jag tycker om Corsairs trådlösa skapelse!

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter