Inlägg

Inlägg som Boredbynoobs har skrivit i forumet
Av Boredbynoobs

Otroligt coolt bygge!

Av Boredbynoobs

Snart dags för Nvidia att utveckla egna spel om det ska finnas nått kvar i prenumerationen.

Av Boredbynoobs
Skrivet av Zidious G:

0 kr i månaden.

Tack, Corona!

Hmmm. Ingen A-kassa eller nått?

Av Boredbynoobs
Skrivet av flashen:

Spelar enbart HoN typ så jag behövde mer single core kraft, kör en Intel Core i9-9900KS nu med 5Ghz på alla kärnor

Hade en 4770k innan

Coolt, det finns alltså HoN-spelare kvar på planeten Fetaste moban under storhetsperioden ca 2010, DotA 2 har lånat jättemycket av HoN samtidigt som HoN var i början lite av en DotA-klon.

Ja, kommer ihåg att det också är cpu-minnes beroende liksom DotA 2.

Av Boredbynoobs

YS:VIII

Otroligt positivt överraskad. Bästa action-rollspelet jag någonsin spelat! Värd varenda krona i fullpris. PC-porten blev ganska nyligen ordentligt fixad så bortse från gamla recensioner på steam.

Av Boredbynoobs
Skrivet av Teval:

Finns rätt mycket att önska på kvaliten. Första generationens DS4 så gick tumspakarna sönder, på versionen som släpptes från PS4 Pro och framåt så har plasten så dålig kvalite så att tumspakarna blir helt klibbiga efter en tid.

Ok, intressant. Dock inte något jag har märkt och jag har köpt totalt 4 st DS4 från tidig version till senaste, kanske har haft tur Samtliga fungerar bra.

Av Boredbynoobs
Skrivet av SCORPIUS:

@Boredbynoobs: Har faktiskt inte tänk på att fps kan vara så viktigt över 60 i spel som DotA 2.
Det är verkligen en markant skillnad på 70 och 90 fps för dig?

Jag hade personligen inte velat spelat DotA 2 i varken 70 eller 90fps, då båda är på tok för lågt för mig. Sen beror det på om du syftar på medelfps eller "lägsta" nivå på dipparna.

Det beror nog på vilken nivå man spelar generellt sett. Jag är inte pro eller nått i DotA 2 men när jag spelade som mest (spelat väldigt lite senaste 4 åren) hade jag en hög rank och för mig kändes det i princip ospelbart om fps-närmade sig 60fps. Det är framförallt själva dippen från ca 160 ner till till 60 som känns konstig när man sitter med en snabb skärm, speciellt eftersom det hände mitt under nån avgörande team fight

När jag uppgraderade till 9900k upplevde jag aldrig dipparna igen och både medelfps och 1% dipparna har blivit mycket mycket bättre.

Av Boredbynoobs

Skulle du kunna skriva priset på produkten på sista sidan också under sammanfattning som i swec tester så vore det kanon.

Av Boredbynoobs
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Folk har olika storlekar på händerna. Det är inte mer konstigt att om ett företag endast har en storlek på handskar, så kommer det finns folk som klagar på att de är för stora eller små. Beroende på vilken storlek som företaget köper in så kommer olika personer att klaga.

När åldersgruppen är typ 5 år till pensionär så är det mer eller mindre självklart att de ej kan göra en optimal kontroll som är perfekt för alla.

Jag har många vänner och bekanta med bra mycket mindre händer än mig som föredrar Xbox-controllern framför DS4...så jag tror inte riktigt preferenserna är kopplade på det enkla sättet som du beskriver. Vore dock intressant att hitta riktig statistisk underlag för "handsize-controller-preference".

Av Boredbynoobs
Skrivet av anon134512:

Den ser bekvämare ut än PS4:an... Men inte särskilt snygg.

Aldrig förstått folk som klagar på dualshock-handkontrollerna. Tycker dem är by far dem skönaste kontrollerna att hålla i rent ergonomiskt och dessutom bästa knapp-layout, legendarisk D-Pad, etc. Det enda jag stör mig på är "share"-och "start" knapparna, dem kunde gjorts bättre.

Detta har kanske göra med vad man är uppväxt med också

Av Boredbynoobs
Skrivet av Loke6074:

Har skummat igenom sidorna men hittade inget så jag bidrar med vad jag tjänar.

Arbetar som parkarbetare och får 31000:- brutto. 5v semester och friskvårdsbidrag på 2040:-

Inga andra förmåner.

Dock har jag tillgång till friskluft, daglig träning i princip så behöver ej gå på gym exempelvis.
Schyssta arbetskläder och skor. Telefon står arbetsgivaren för.
Skulle vara kul att veta vad andra parkarbetare tjänar här i landet. Om ni läser på detta forum dvs.

Men med tanke på hur fysiskt arbetet är så är lönen på tok för låg.

Medellön för parkarbetare på Flashback: 38000kr
Medellön för parkarbetare på Sweclockers: 31000kr
Medellön för parkarbetare i parken: 24000kr

Du avslutar med att din lön är på tok för låg men folk som går igenom en 5 års riktigt tuff utbildning (och lånar en massa istället för att tjäna pengar) och landar 26000kr, vad ska dem säga?

Av Boredbynoobs
Skrivet av marcusOCZ:

Vet inte vad du skrattar åt? Är ju samma som konkurrenten.

Det här är Swec. Om inte alla artiklar om Intel/Nvidia bemöts med ett "hAHA" och varje AMD-artikel får lovord så är det något fel

Av Boredbynoobs
Skrivet av krigelkorren:

GOG.com ger även dem bort spel, och har gjort sedan urminnes tider, så jag förstår inte riktigt hypen kring att stores ger bort spel, har folk inte haft en aning om att det skett långt tillbaka i tiden också?
Eller är det bara "EGS vs Steam" fejden som försöker kamma billiga poäng?

Relativt färsk nyhet:
https://www.extremetech.com/gaming/307851-gog-offers-27-free-...

Nyhet från 8 år sedan:
https://www.gog.com/forum/general_archive/gogcom_landmark_12_...

Hypen är nog kring att det är förvånansvärt många många moderna AA och AAA-spel som har givits bort. Där tror jag inte GOG/Steam har kunnat konkuerra. Har säkert o göra med ny plattform, Infinite Fortnite cashola, yadayadayada

Av Boredbynoobs
Skrivet av YamahaDGX630:

Har inte spelat Rayman i sin moderna form, men gillar ju Trine-serien, så detta kanske vore något! Tycker dock det är synd att folk glömt bort spelserien i sin originalform, Rayman 2 tycker jag är svårslaget som äventyrsspel än idag.

Prova gärna, ganska olikt Trine dock. Handlar mer om galen platformande i galna miljöer (inte allt för svårt dock). Medans Trine är mer action-platformer-lite-rpg-adventure hehe

Dem gamla Rayman-spelen som du nämner har jag tyvärr inte haft förmånen att spela som barn :'(, utan jag syftade på Rayman:Origins

Av Boredbynoobs

Trevligt.

Tycker första spelet var snäppet bättre dock. Grafiken kändes mer "handtecknat" och mysigt. Har bara bra minnen av det

Av Boredbynoobs

Ser fram emot detta även om jag verkligen inte är någon emulatorfantast vare sig på mark eller himmelnivå. Hoppas det finns någon "casual mode" :D. Man vill ju mest se hur det ser ut att flyga över lite kända flygplatser/städer och landa skiten.

Av Boredbynoobs
Skrivet av scara:

De kan komma ikapp Nvidia (på riktigt den här gången) vilket jag tycker är mest relevant.

Tror inte det tyvärr då det kommer konkurrera med Ampere.

Men det vore roligt om dem verkligen kom ikapp i samtliga prestandasegment!

Av Boredbynoobs
Skrivet av kelthar:

Så RDNA 2 är ganska fett, helt enkelt.

RDNA 2 i kommande Xbox och PS5 är fett*

Vad det blir med RDNA 2 för PC-marknaden vet vi inte, men vi kan säkert vänta oss stabila drivrutiner, god effektivitet och låg värmeutveckling i sann AMD-anda

Av Boredbynoobs
Skrivet av anon301768:

Man tröttnar fort, har aldrig orkat spela klart.

Exakt så känner jag om om spelet.

Av Boredbynoobs
Skrivet av johanandersson:

Ser ut a kunna blir riktigt bra. Om den är bara lite, lite bättre än ett 5700 XT så blir det enligt Sweclockers prestandaindex lika bra som ett GTX 1080. Vilket är det jag har. Och även om det inte är det bästa på marknaden kan jag driva runt ett HP Reverb VR-headset, rimligtvis borde även Xboxen klara av det. Med tanke på att båda projekten är från Microsoft känns det som om de borde kunna implementera stöd för deras WMR-headsets i denna generationen. Om Sony kommer står fast vid att de inte kommer med en ny generation PSVR så hade Microsoft fått en stor fördel genom att bara tillåta gammal teknik att fungera.

Inte för att vara sån med dem här jämförelserna säger sällan mycket. En 5700XT i konsol kan dem göra mycket mer än en 5700XT i desktop. Kollar man tex på PS4-pro och vilken CPU/GPU den sitter med och vilken grafik/VR den kan spotta ut så är det väldigt imponerande och inget som skulle gå med samma specs i en dator.

Det beror såklart främst på att utvecklarna inte kan optimera på samma sätt för PC av både ekonomiska och tekniska skäl.