Inlägg

Inlägg som Ymerio har skrivit i forumet
Av Ymerio

Tack för alla svar. fick en ny efter att ha skickat in den. doa. så den nya är inkopplad och igång.

Av Ymerio

måste ha tänkt på att aktivitets hanteraren dök upp. sedan dök den skärmen upp med lock, switch user etc.

Av Ymerio

enligt https://it-ord.idg.se/ord/ctrl-alt-delete/ så var det i senare som dom försvann. så vista och tidigare hade det? eller tänker jag helt fel, därför jag frågar folk som är kunnigare än mig

Av Ymerio

verkar vara en annan grej som dök upp i device manager och bråkade. eller möjligtvis den. skickade in den på fredagen, den 9 mars till inet. fick svar idag att en ny är på gång. Direktutbyte. tack för svaret Rouge of Darkness. uppskattar alltid hjälp. :). tror du man får en pingvin stång med den nya?

Av Ymerio

felaktig M.2 NVMe SSD hårddisk?

hej, köpte en Kingston KC3000 M.2 NVMe SSD Gen 4 2048GB. ett par dagar igår, installerade den igår. den dyker upp som pci device i device manager. dyker dock inte upp i bios (uppdaterade igår). någon som vet vad problemet kan vara?
ens hårdvara är:
B650 GAMING PLUS WIFI
AMD ryzen 5 7600x
32gb ddr5
RTX 3060 ti

Av Ymerio
Skrivet av anders190:

Har fått "prova på" ännu en sjukdom. Lite lindrigare, relativt sätt men rätt jobbig med. Lungsäcksinflammation. Började med torrhostningar som jag haft ett tag men fick feber och ont i axeln följt av smärta som vandrade ner längs sidan på kroppen. Jobbigaste är att det känns som man blir stucken (jag tänker med en kniv, eller kanske en nål) när jag andas in, skrattar, rör mig eller när det var som värst, ligger ner. Fått antibiotika och förhoppningsvis ger det med sig inom kort. Drygt ett dygn på sjukhuset med.

Rekommenderas ej.

hoppas att det går bra och antibiotikan kickar in.

Av Ymerio
Av Ymerio

När gick aktivitetshanteraren från ctrl+alt+delete till menyn man får numera?

Kanske skulle googlat det men suger på det, någon som vet när det gick från ctrl+alt+delete till det man får numera? vet att man kan köra ctrl+shift+esc, kör det ofta. men någon som vet när windows gick över till det? vilket operativsystem eller så det kan vara som ändrat det. undrar bara lite historiskt sett.

Av Ymerio

sweclockers 😰

Av Ymerio

tack för förslagen och hjälpen. ska kolla in på det kalle-anka. uppskattar att man inte blev skämd över att man gillar lite lättsam musik ibland

Av Ymerio

Vart kan jag köpa musik numera?

hej, köpte ett par skivor från ginza för ett tag sen. undrar var jag kan köpa musik som jag verkligen kan ladda ner och ha på mobilen/datorn? skäms lite över det, men vad jag söker är en möjlighet att köpa ymca, in the navy, the weather girls. musik. lite lättsam musik.

Av Ymerio

Använder det när jag använder någon annans dator. Finns t.ex ingen anledning för sweclockers att dyka upp som förslag i adressfältet på min moders dator.
Använder det också för att slå upp information kring saker som jag inte nödvändigtvis vill ska dyka upp som förslag senare, typ blasksidor.
Kör dock Firefox och deras version

Av Ymerio

Var inte det en diskussion om att vara på gång/möjligt för mobiler på Nokias storhetstid? har ett minne om en sådan diskussion från tiden innan vissa mobiler fick en liten joystick. ?

Av Ymerio
Skrivet av anders190:

Tack!

Gick rätt bra iallafall. Överlag positivt besked men eventuellt har de hittat en ny metastas i huvudet. Men så liten så de är inte överrens om vad de hittat. Kan vara något nytt, kan vara mätfel. Hoppas på det sistnämnda. Inte hjärnan iallafall utan kraniet, vilket heller inte nödvändigtvis är bra.

Oroade mig för ett ännu sämre besked så lite lugnare nu. Men finns risk för ändrad behandling och har jag tur/otur kan det bli något jobbigare. Men ökar det chansen att bli frisk? Ja tack.

får mitt köttbulle problem att verkligen vara smått
hoppas verkligen också på mätfel. håll upp humöret 🙂.

Av Ymerio

tack Choffe och RVX, ska göra det nästa gång jag är där :).

Av Ymerio

inte ledsen eller glad, mest förvirrad och skyldig. Köpte mat på ica maxi, kollade på mitt kivra kvitto ett par dagar senare. visade sig att jag missade att registrera 1kg ica köttbullar (färska). något råd, bör man kontakta dom eller vad? känner mig skyldig. visst, jag hade ett infektera öga. men den är ingen ursäkt.

Av Ymerio

tack för hjälpen alla. får kolla in på det Verdurakh. Uppskattar hjälpen och jag har inte gjort något sådant dumt misstag sedan den gången.

Av Ymerio

en app som kan stoppa en från att smsa/ringa någon efter en viss tid.

samma som rubriken: en app som kan stoppa en från att smsa/ringa någon efter en viss tid. har en dålig tendens att ringa, smsa vissa efter ett par öl, så vill gärna blocka mig själv från att kunna göra det

Av Ymerio
Av Ymerio