Inlägg

Inlägg som Wh1spY har skrivit i forumet
Av Wh1spY

Flyter det lika bra, eller laggar det lika mycket?

Av Wh1spY
Skrivet av eFoppa:

770 är ju stängda så en del kan nog tillskrivas det. Men min upplevelse är att 770 är betydligt hetare i treble än 650, utan att kolla mätvärden. Det finns inget neutralt med 1990s diskant. Varken i mätningar eller när jag lyssnat
Jag förstår varför man gillar dem, och de är bra lurar som sagt. Men om någon kommer från Sennheiser och gillar det ljudet skulle jag rekommendera att lyssna på 1990 innan man slår till då det är två ganska olika sound

Precis, väldigt olika sound, tycker det gäller mellan Sennheiser och Beyerdynamic överlag.

Av Wh1spY
Av Wh1spY
Skrivet av eFoppa:

Det är nästan omöjligt. Men, gillar man Sennheiser 650 bör man lyssna på 1990 innan köp. Bra lurar men den diskanten är en aquired taste

Ja jag har sett att folk skriver det, men jag vet inte om jag håller med. Gick ifrån DT770.
Skulle vilja påstå att de på sin höjd bara låter "luftigt" om man ska sträcka sig efter något ord, tror mer att folk stirrar sig blinda på mätvärden. 770 låter som om de har en filt över sig jämfört mot 1990 som då helt plötsligt låter naturliga och rättvisa.

Av Wh1spY

Vad är det som är trasigt på dom gamla?
Alltid svårt att ge rekommendationer inom hifi, då alla gillar jävligt olika.
Själv kör jag DT1990 pro och är helnöjd, men Beyerdynamic och Sennheiser skiljer sig ganska mycket åt.

Av Wh1spY

Får se om man köper det till fullpris, troligen inte.
Reviews verkar ju vara ganska mixed.

Av Wh1spY

Bahnhof.

Av Wh1spY
Av Wh1spY

Alltid trevligt att de pushar på, gör att det blir billigare att uppgradera till senare modeller. Sitter på 11an idag, byter först när inte batteriet klarar 16h varav 8h är arbete.

Av Wh1spY

30 år sent!? Bara byta, finns massor med YH-utbildningar att gå. Att vara utbildad psykolog i grunden är nog kanon, även datorer har problem.... haha.

Av Wh1spY
Skrivet av rampjesus:

Den riktar sig mot mig som bor i liten lägenhet med små barn och sambo som vill titta på tv på kvällarna. 2600:- är ju lite pengar men billig tillfällig lösning. Mycket billigare och mindre huvudvärk än att flytta till större.

Köper man inte hellre ytterligare en tv som man kan ställa i ett annat rum, för att få bort barnen då de tenderar till att väsnas en del...?

Av Wh1spY

Gibbar såklart och renoverar kåken (har fortfarande semester, 6 veckor)

Av Wh1spY

Haha, alla upprörda citeringar till mitt inlägg bekräftar bara vad jag skrev. Sen att jag skulle ha ställt mig på en viss sida, nä, det är det ni som förutsätter. Sorry!

Av Wh1spY
Skrivet av Cameltotem:

Det kan väl vara en snyft för konsumenter med?

Du förstår väl att 0.2% i vinstmarginal är riktigt dåligt och inget företag vill jobba gratis så de finns alltså en risk att Komplett stänger ner. Det betyder mindre konkurrens och men mindre butik som säljer datorkomponenter som jag antar alla här är intresserade utav.

Kan lova dig att dom gör bra mycket större vinst än så. Det där är till 100% skatteplanering!

Av Wh1spY

Jävlar vad ni bölar, dom har ju bett om ursäkt, klart och tydligt i videon, man hörde till och med Linus gråt i halsen haha, snubben är nog lite rädd nu.
Men kom igen.. Cancel-kulturen idag alltså... SJUKT!

Av Wh1spY

Körde brygg länge, bönor + kvarn, men har gått över till kapslar. Bryggarn blir det när man får fler än 4 pers på besök.

Av Wh1spY

Har gjort, saknar det inte.

Av Wh1spY

Pass haha. TV4, vilket skämt till kanal.

Av Wh1spY

Hur länge sedan är det 5an släpptes nu? Jag minns när jag satt och spelade detta i källaren hos föräldrarna på mitt första vita 360 som senare fick RROD!
Galet!

Av Wh1spY

Vill bara flika in med att även jag köpt ett 6950xt, red devil, för ett tag sedan. Spelar i 4k och inga konstigheter än så länge.
(om någon går i köpetankar).