Inlägg

Inlägg som Lan har skrivit i forumet
Av Lan

Är detta början på SnabbmatsClockers i Svea rike?

Av Lan

Grattis och lycka till!

Förbered gärna med att tänka ut hur du skulle lösa personalfrågor, osämja mellan dem, hur du skulle lösa olika problem. Det kanske inte kommer någon sådan fråga men om du funderar lite i förväg kommer det att se mer naturligt ut när du enkelt rullar ut ett bra svar.

Hur inspirerar du? Konkreta exampel hjälper.

Läs också på vilka utmaningar just detta företaget står inför och försök komma med smarta lösningar eller åtminstone visa en medvetenhet, då framstår du seriös tack vare lite efterforskningar.

Var väldigt lyhörd under intervjun och lyssna på vad de frågar om, på slutet kommer de nämligen att be dig, "Har du några egna frågor?". Det är din chans att visa att du varit med och förstår vad de behöver.

Till sist, slappna av. De möter många sökande, det är ok om det blir lite fel.

Av Lan

Det där ser så *bleep* bra ut!

Av Lan

@improwise: Självklart, all feedback är nyttig och får oss att tänka efter. Det är ju därför forumdelen finns.

Av Lan

@improwise: Det är inte många som efterfrågar den informationen helt enkelt.

Ömma tår? Nej, inte alls. Det är aldrig fel att fråga.

Av Lan

@improwise: Moderatorerna svarar för forumledarna, som i sin tur svarar mot redaktionen. Det finns alltså flera kontrollsteg så antagandet "..inte direkt behöver svara för sina beslut hos någon högre instans.." är felaktigt. Det är full insyn ovanifrån internt.

I övrigt kan jag bara svara att vi inte tror det underlättar modereringsarbetet på något sätt att gå ut med våra interna rutiner. Om det inte är ett svar du är tillfredställd med så beklagar jag.

Av Lan

@improwise: Moderatorernas instruktioner är avsiktligt inte publicerade men de utgår ifrån forumets regler. Det vore olämpligt att lägga ut dem då det skulle ge fördel åt de som önskar kringå dem.

Dessa regler, guider och riktlinjer diskuteras ofta öppet internt för att säkerställa en bra hantering om vi upptäcker möjliga grå zoner. Vi har en mångfald av åsikter och kulturella bakgrunder men diskussionerna hålls professionellt neutrala. Inflödet av nya moderatorer säkerställer nya synvinklar, förutom de vi får av medlemmarna såklart. Vi läser alltid all feedback, kontaktmeddelande eller gensvar i modereringen.

Av Lan

@Louwsy Shroom: Jo, vi förstod på feedbacken ifrån många olika håll att det fanns en otydlighet som behövde klargöras. Vi är alltid tacksamma när folk säger till!

Vi har länge haft funderingar kring detta och input hjälper till att definera frågeställningen.

Av Lan

Här kommer lite bra input i trådämnet, en artikel publicerades precis.

SweClockers inställning till politiskt innehåll och diskussioner i forumet

Av Lan

Det ska mycket till för att jag ska köpa spelet tyvärr, de brände broarna ordentligt med tidigare spel i serien.

Det finns absolut en del intressant i squadmekaniken men fortfarande denna fullständigt uttjatade Run & Gun, konstant adrenalininjektion via gaming musen annars så får det vara är melodin på BF nu för tiden.

PUBG är ju lugnare?! Vilket är sjukt med tanke på hur mycket adrenalin man pumpar i det spelet när kulorna viner. Investeringen är högre. I BF så spawnar man, dör och spawnar om igen - väldigt liten investering per liv.

Av Lan

@jagardaniel: Instämmer i mycket av det du skriver, de har tappat sin gamla fanbase ifrån de första BF spelen helt och hållet. Du minns säkert våra servrar och tävlingar, hör ingen ur det sällskapet prata om förköp. Några få säger sig kanske köpa vid release eftersom de vill ha en ny FPS titel.

Av Lan

HemmaClockers i två veckor alltså? Fredagspanel ifrån vardagsrumssoffan?

Av Lan

Läckert! Jaså, Anton är enactment/lajvare? Mycket intressant, då förstår jag hans nyfikenhet på mjödet jag köpte i somras i Hova.

Av Lan

Mjah, nu kan jag inte mycket om solceller men en enkel googling och kalkylering via denna hemsidan tyder på att det borde gå? Men billigt och enkelt att flytta är nog en annan femma

https://solarlab.se/solpanel/solcell-mono-100w.html/

Av Lan

Stabil FPS när du belastar datorn med encoding och alla variabler av händelser i spelet? Tvivlar på att det går på samma PC tyvärr, det är därför folk kör två-pc setups. Då avlastar man speldatorn totalt och lägger alla encoding på streamdator.

Det vi skulle kunna kika på är inställningarna i OBS för att maximera avlastningen?

Av Lan

Senaste version av OBS? Det finns en bugg som hindrar autoupdate ett par generationer tillbaka.

Av Lan

Vilka inställningar har du för stream? Även i preview så gör OBS/SLOBS encoding tror jag (gissar lite) för att visa hur det ser ut.

Om du har väldigt höga inställningar så kanske det påverkar. Kolla under ”stream/video” tabben?

Vilken encoder? x264, NVENC?
Bitrate?
Preset med mera?

Av Lan

@Kazimbz:

Låter som om du har samma problem som i denna tråden?

https://www.sweclockers.com/forum/post/17489148

Tyckte väl att problemet lät bekant

Av Lan

*tråd flyttad*

Detta subforum passar bättre.

Av Lan

@MiniPC: Kika på auktionsfirmor eller Myrorna efter en bra stol, riv bort tyget och ersätt med lite gammalt läder?

Annars är det väl en gammal kontorsstol i trä eller klassiker med kromad metall inte fel? De är dock inte vanliga eller billiga. Längst ner till höger har vi ett trä exempel. De kan vara förvånansvärt sköna att sitta i, ergonomiskt är de såklart en chanstagning då man aldrig vet innan man provat om stödet är bra för just dig.

Antagligen är en stoppad, kromad stol med lågt ryggstöd bättre ergonomiskt men vore kul om man kunde få en i trä att funka.

https://www.blocket.se/orebro/Antika__Gamla_Mobler___Nyare_Mobler_80602068.htm?ca=11&w=3&last=1

https://cdn.blocket.com/static/1/original/47/4737959555.jpg