Inlägg

Inlägg som joalin har skrivit i forumet
Av joalin

Så är det troligen. Eftersom du, om du streamar hela sidan då låter datorn generera bildströmmen, och inte "native casting" som cc:n använder i apparna.

Av joalin

Har fått testa den nya routern i en vecka nu, och måste ge en eloge. Tidigare hade jag problem med wifi i delar av lägenheten, men denna har klart bättre nätverk, och jag snittar på 100 ner och 50 upp med wifi, och på runt 400 ner trådat. Den verkar även stabilare än den gamla.

Skickades från m.sweclockers.com

Av joalin

Jag har också fått igång den nya routern nu, och wifit är verkligen bra om man jämför med tidigare. Jag kommer upp i 135 Mbit/s till min Samsung Galaxy s5, men har inte Gbit port på min dator just nu och kan inte maxa linan därför , men hittills överträffar den mina förväntningar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av joalin
Skrivet av Tele2:

Hej,

Vi har en ny router som kommer lanseras inom kort. Vi uppskattar engagemanget här i Com Hem-tråden och skulle därför vilja ge 10 personer möjligheten att vara bland de första att testa den nya routern. Så klart blir vi glada om ni som testar ger oss feedback och berättar för oss vad ni tycker. De som testar får låna en router med 500 Mbit/s uppkoppling under ett halvår.

Är du intresserad så maila till press@comhem.com
Först till kvarn gäller och du måste bo i ett Com Hem hus.

Vännerna på Com Hem

Jag fick en

ska bli kul att utvärdera, och kommer lämna feedback så småningom!

Av joalin

Bios säger ...

Enabled på att trigga på CPU temperatur...

Laddade hem Speedfan, och där får man -128 C på CPU !!!

Ambient på 37 C...

Provade Speedfan häromdan då problemen började o då låg CPU på 65 C...-128 borde väl vara att den inte får något värde?

Edit, ändrade till disabled i BIOS nu, men samma sak, har även uppgraderat till senase BIOS-versionen nu utan resultat...

Nån mer ide?

Av joalin

Fläkt på maxfart jämt!

Hej,
lessen om detta är något som man kan hitta i forumet, men jag frågar ändå då de flesta här verkar ha mer avancerade önskemål...

Mitt problem är att min fläkt till cpu:n så gott som konstant går på maxfart även om cpulasten är så gott som noll. Jag vet inte om jag pillat på någon inställning i kontrollpanelen eller något, men hittar inget i energiinställningarna osv. Jag har öppnat chassit och gjort rent, men det var inte så farligt dammigt, men det är fortfarande full fart på fläkten.

Det känns lite vanskligt att installera något program för att reglera hastighten när jag inte vet varför den varvar upp som den gör nu...

nån som har en ide om vad det kan vara?