Inlägg

Inlägg som ZonCo har skrivit i forumet
Av ZonCo

Låter bra! Hoppas du blir nöjd med dina 780ti då. Jag har för övrigt flashat mitt 780 lightning och klockat lite försiktigt. Nådde väll runt 300mhz på gpu och runt 400mhz på minnet om jag inte minns helt fel. Inga problem att bencha men fick lite flickering och temps upp emot 80c (77c).

Kör dock 1080p och behöver egentligen inte mer prestanda.
Har du specat ner dina klocks någonstans som du fick till med dina lightnings?

Av ZonCo

Hoppas inte komplett säljer dina kort som nya

Av ZonCo

CDON givetvis, de krigar på ordentligt med låga priser och har dessutom varit väldigt hjälpsamma på kundtjänsten sedan man blev cdon+ kund. Gillar verkligen deras rabattkoder och kampanjer de kör också.
Även väldigt bra erfarenheter utav Webhallen.
Netonnet som utmanare.

Av ZonCo

Varför inte 780 Lightning?

Av ZonCo

Tror 1080p skärmar komma stanna kvar bra länge. Mestadels för att det krävs såpass mycket mer för att driva runt 1440p och uppåt. Själv har jag haft ett gäng olika skärmar men jag tycker nog att en optimal spelskärm idag är 1080p på 23 eller 24". 27" med 1080p blir inte bra i mitt tyckte. 27" på 1440p är dock kanon.. Men då tappar man FPS samtidigt som det krävs att man lägger en bra slant för att få en bra skärm som fungerar att spela på.

Hade varit intressant att jämföra en 24" 1080p kontra 24" 1440p i spel. Undra som skillnaden är så pass stor? Pratar man skrivbordsyta och arbetsmiljö så finns det ju bara fördelar med fler pixlar, undantaget optimeringar som tex. hemsidor.

Av ZonCo

Blir det någon skillnad om ni klockar ner era kort?

Av ZonCo

Blir det återköp på dina lightnings nu då när 780ti infon finns ute? Får du verkligen igenom återköp på dem när du tagit av plasten mm? De ska ju vara i oförändrat skick. Komplett kommer ju inte kunna sälja dem som nya menar jag.

Av ZonCo

Mycket prat om 15% rabatten, har jag missat nån länk nånstans? Det senaste jag ser ifrån CDON ang. 15% rabatten är att den ska komma upp i slutet av veckan eventuellt. Någon vänlig som vill posta en länk till rabatten/koden?

Vill även passa på att ge CDON mängder med beröm i mitt senaste ärende. Fick riktigt snabb och bra hjälp även att frågorna skickades vidare till inköpare så tog det knappa 24h. Grymt jobbat CDON! Känns bra att vara CDON+ kund.

Av ZonCo

Kan varmt rekommendera MSI GTX 780 Lightning.
Haft mitt i ca 2v och är fruktansvärt nöjd och då har jag inte rört några frekvenser ännu
Kortet idlar strax under 30c och ligger runt 60-65 vid belastning, hör ingen som helst skillnad på ljudnivån och då är burken tyst i övrigt. Kortet presterar mer som Titan än ett vanligt GTX 780 om du går in och kikar på benchmarks. Dessutom sänktes priset på det igår med hela 1200kr.

Så det som talar för kortet ovan är framför allt kylaren men också möjligheten att klocka ordentligt.

Av ZonCo

Produktfråga till CDON.

Hade tänkt att köpa en ny Router och isf ASUS RT-AC68U ( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2037634 )
Har ni några planer på att ta in denna och isf finns leveransdatum och prisuppgifter? Priserna varierar ordentligt verkar det som, finns att köpa för runt 1600kr hos Proshop medans Webhallen vill ha 2790kr.

Av ZonCo
Skrivet av Andreas D:

Kommer bli kaotiskt detta. Dagens prissänkningar är en s.k. prisgaranti från Nvidia som gäller grafikkort som redan finns på lager. Det är oklart vad priserna hamnar på när återförsäljarna beställer nya grafikkort från tillverkarna. Kan således finnas anledning att slå till nu.

Omöjligt att priserna kommer att gå upp. Kan garantera att Nvidia krediterar innestående lager för att inte tappa marknadsandelar. Priserna som vart nu är ju det nya nettot+moms+tb men anledning till att de skickar in pengar till innestående lager är ju för att prismatchningen ska ske nu och inte när butikerna hunnit omsätta sina lager.

Av ZonCo

Bra priser! Undra om man ska lyxa till det med ytterligare ett MSI GTX 780 Lightning.. Köpte ett förra veckan då det kostade 6290kr men betalade bara 5000kr + BF4 på köpet, tur det..

Av ZonCo

Ough, var försiktig med överklockandet pojk om du inte vet vad siffrorna betyder! Det ska väl en hel del till att skada kortet men du kan ju inte bara gasa på med siffror utan att veta vad de betyder, allra helst när du sitter med en gpu för 6k~
Du kan väl börja med att köra en runda Unique Heaven utan överklock och hålla utkik efter artifakter/prickar/flimmer osv.

Av ZonCo

Innan nya kylare verkar 290x ägare få stå ut med en hel del oväsen - http://www.youtube.com/watch?v=u5YJsMaT_AE

Av ZonCo
Skrivet av DaBone:

Blev en sådan här för ett par veckor sedan..

Ska köpa en WiFi-dongel WFT-E6 till den också.. men har inte kommit så långt.

I veckan skaffade jag mig nya hörlurar och valet landade till slut på ett par Sennheiser 363D.

[SPOILER]https://dl.dropboxusercontent.com/u/64762192/Sweclockers/363D...

[/SPOILER]

Hur fungerar lurarna? Är 7.1 imponerande i framför allt spel?
Har ett par bra stereolurar idag och är rätt kräsen men skulle vilja få lite bättre känsla i spel samt gå över till ett headset nu lagom till BF4.
Kan du rekommendera dessa och har du testat några andra lurar som du kan jämföra med? Jag kör med Audio Technica idag, AtH-M50 och tycker de låter rätt bra.

Av ZonCo
Skrivet av SebastianC:

Den är ca 3-3,5 år gammal, dock ingen aning om vad för sort eller typ av hårddisk det är. Men ja, då kanske jag skulle behöva byta upp mig där också.

Jep, där har du förmodligen svaret. Det är ganska lätt att se om det är just hårddisken som skapar dessa problem/lagg.
Varje gång det händer, var snabb och kolla på HDD-LED (hårddisk aktivitetslampan på chassit) så lyser säkert den konstant under tiden datorn upplevs som låst/seg.

Den absolut bästa investeringen du kan göra är att köpa en SSD, köp inte det absolut billigaste bara. Köp gärna en disk ifrån Intel eller Samsung.
Om disken du har idag är en 3år gammal hdd så kommer du få uppleva en helt ny värld med en SSD i en för övrigt bra burk.

Av ZonCo
Av ZonCo

Burken börjar bli komplett,

MSI GTX 780 Lightning
Cdon

Samsung 840pro 256GB 2st (raid0)
Cdon

http://iloapp.zoncostyle.se/data/_gallery/public/12/138212106866...

Av ZonCo

Det första jag kommer att tänka på är hårddisken. Kan det vara så att du sitter med en riktigt billig SSD alt. en äldre HDD?

Av ZonCo

Grym timing, ominstallerade precis allt igår tillsammans med ett gäng nya trevliga komponenter!
Undra om Killer NIC har drivrutiner redo till Windows 8.1 nu då? (MSI Mpower MAX) Någon som vet?
Fick lära mig den hårda vägen förra gången..

Edit; Hemsidan skvallrar inte om vilka operativ som stöds men länken ser bra ut..
Drivrutiner för Killer NIC E2200 64bit - http://www.killergaming.com/driverlists/KillerSuite_v2_1.0.35...