Inlägg

Inlägg som ZonCo har skrivit i forumet
Av ZonCo

Jag har kört en AC Pro nu många år och får idag leverans utav en Wifi 6 Pro. Varit väldigt nöjd med min AC Pro men har några zoner där hastigheten blir för dålig så hoppas denna ska göra jobbet. Ett alternativ annars är att köra med båda AP men det vill jag helst undvika. Ingen här på forumet som gått ifrån en AC Pro till nya serien och gärna 6 Pro?

Jag har haft koll på under en tid ifall det gått att beställa 6 Pro och ser nu att den börjar trilla in i lager då och då. Bra pris dessutom.

Av ZonCo

Annonsen är avslutad

Av ZonCo
Skrivet av borggren4:

Kan ge lite kontext till varför jag tror folk är ovilliga att lägga dessa priser just nu. Kryptomarknaden har blivit betydligt mer björnig på bara en två veckor och vi närmar oss ETH2.0 där mining lönsamheten kommer ta en kraftig smäll och sannolikt kommer dessa kort dumpas på marknaden. Sedan finns det fördelar med Tradera för miners då man kan betala med Paypal, för den som smiter skatter dvs, så det är orimligt att förvänta sig samma prisnivåer här. Men av vad jag ser så verkar köpsuget på Tradera just nu ligga i nivå med dessa bud.

Undrar när du har tänkt avsluta auktionen?

Helt rätt. Inte bara kryptomarknaden som är björnig den senaste tiden men allt studsar väl så småningom.
Jag menade inte att jag ska upp i Tradera/Blocket nivåer på mitt kort, tvärtom som jag skrev så säljer jag hellre genom SWEC. Tycket bara skillnaden från 6700~ ner till 5200kr som sista budet var på då var lite stor, samtidigt som ett likadant kort kom ut på Blocket för 7500kr och försvann några timmar efter.

Vi bestämmer att budgivning pågår t.om Onsdag, ledande bud då får kortet!

Av ZonCo

Bud noterade. Låter annonsen ligga ett tag till. Sett att Vega 64 går runt 6500kr~ på Tradera och ännu mer på Blocket men säljer gärna via SWEC.

Av ZonCo

Sapphire Radeon RX Vega 64 8GB Nitro+

Hej,

Säljer 1st Sapphire Radeon RX Vega 64 8GB Nitro+
Fint skick och fungerar bra. Inköpt på Inet 2019-01-28
Väldigt sparsamt använt då det inte blivit mycket gaming på senaste.

Originalkartong tyvärr slängd. Förutom grafikkort följer "gpu support" bygeln.
Kortet finns mellan Tranås - Linköping. Skall det skickas gäller förskottsbetalning.
Referenser finns här på SWEC.

Läs hela annonsen här

Av ZonCo

Mycket bra! Tack för konstaterandet! Låter min prenumeration löpa ut och knappar sen in koden.

Av ZonCo

Köpte nyss 12m GOLD kod på Eneba och skulle claima den på mitt xboxkonto. Har tidigare haft prenumeration på Ultimate som jag precis avbröt (går dock ut 14/12).

Får detta meddelande,
"Redeeming your Prepaid Xbox Live Gold 12 Month code will automatically convert to 4 months of Xbox Game Pass Ultimate and will be added to your current Xbox Game Pass Ultimate account. By redeeming this code, you agree to this conversion. All conversions are final; ratio subject to change. See xbox.com/gamepass If you choose not to redeem at this time, you can keep your code and redeem it prior to its expiration date, if any."

Med andra ord fungerar det inte för oss som tidigare haft Ultimate, alternativt om jag tolkar ovan rätt (@zlim) att om man väntar ut tills prenumerationen har löpt ut så kommer det att fungera.

Av ZonCo

Lian Li O11D-1 Riserkabel + PCI-slot
Corsair Commander PRO
Corsair LL120 / iCUE-RGB / PWM / 120mm / 3-pack / Startkit - Svart

Bjuder 1000kr.

Av ZonCo
Skrivet av Aurora:

Enligt specifikationerna på Inet så ska det vara VESA 100x100: https://www.inet.se/produkt/2300081/xiaomi-34-mi-curved-gamin...

Ja precis, hade läst det med nånstans eller tog för givet.. Men tyckte inte det såg ut som det när jag monterade foten. Kollar på det imorgon så kan jag återkomma i tråden. Var med några distanser i förpackningen som kanske hör till det.

Edit; Jodå, mycket riktigt var det VESA 100x100. Nu sitter skärmen på en arm... Mycket bättre Antagligen var man för ivrig med att starta upp skärmen så missade det

Av ZonCo

Då har jag fått min skärm och haft den sedan igår fm. Inte hunnit testa speciellt mycket. Väldigt bra färger, svärtan likaså. Lite sjukdomar kan jag se som på tidigare VA-paneler jag haft.. Ghosting/Smearing(?). Ändrat response time till High.

Precis som någon ovan skrev så känns det som Xiaomi lyckas väl med sina prylar, har en del sen innan och allt är bra packat, känns som att det håller hög kvalite. Skärmen är väldigt stilren och foten gedigen. Smart med magnetfästen för att dölja kablar både i fot och luckan vid kontakterna. Ska dock få upp min på en arm som jag haft sedan tidigare. Är de VESA 100x100 på skärmen förresten?

För övrigt känns storleken väldigt "lagom". Kanske kommer nöja mig med att bara ha denna skärmen, kommer ifrån 2st 27" 1440p.

För 4490:- så är det verkligen ett kap måste jag säga. Kan man leva med VA så finns det nog inte såp mycket att fundera på. Freesync fungerar också utan problem det lilla jag testat.

https://i.imgur.com/LLwKwpC.jpg

https://i.imgur.com/gI2ccGG.jpg

https://i.imgur.com/fEHaQpy.jpg

Av ZonCo

Mi Curved Gaming Monitor 34". 3440x1440 144hz. VA-panel.
Än så länge väldigt nöjd med priset i åtanke. Ska bara installera den på en arm istället så man blir av med foten även om den känns ok.

https://i.imgur.com/LLwKwpC.jpg

https://i.imgur.com/gI2ccGG.jpg

https://i.imgur.com/fEHaQpy.jpg

Av ZonCo

Knep en idag också. Beställde i förmiddags och den har redan skeppats och mellanlandat på en terminal.
Ska bli spännande att se vad den går för, samt vad man tycker om ultrawide. Sitter nu på en IPS efter en del VA-paneler, svårt att bestämma mig för vad jag gillar mest.

Av ZonCo

En andrabil som råkade bli lite utav en pojkdröm! Alltid gillat Peugeot´s 2-serie/GTI men aldrig ägt någon förens nu!

https://i.imgur.com/jTcommu.jpg

Peugeot 208 GTI -13 (1,6 turbo 200hk)
4600mil. Var lite kluven på färgen först men den är verkligen snygg (mörkröd).

Av ZonCo

Är minnena sålda?

Av ZonCo

Är det dessa minnen? https://www.inet.se/produkt/5300469/g-skill-16gb-2x8gb-ddr4-3...

Isf bjuder jag 760kr + avhämtning.

Av ZonCo

Hej! Inga repor, inga blödningar som jag märkt, kan dubbelkolla ikväll när det är mörkt i rummet och ta bild om det önskas. Vid vit bakgrund syns det en liten ljusfläck till höger enl denna bild imgur.com/a/Xzly9LK , syns inte vid annan bakgrundsfärg.

2000kr känns lite lågt tyvärr.

Av ZonCo

Acer 27" Predator XB270HU G-Sync IPS

Säljer denna skärm då den inte används längre:
https://www.inet.se/produkt/2205376/acer-27-predator-xb270hu-...

Skickas inte, men kan mötas upp inom en radie om 4mil runt Linköping.

Läs hela annonsen här

Av ZonCo

Beställt

Av ZonCo

@sameclick: Yes, den finns kvar!

Av ZonCo

Receivern finns fortfarande kvar.