Inlägg

Inlägg som jojomondag har skrivit i forumet
Av jojomondag

detta var nytt för mig. Jag kände till OCZ REVODRIVE 3 men detta är typ samma sak då fast mycket billigare mindre och snabbare?
8 kärnor ddr4 och denna SSD standard. Kommer ju helt klart bli nästa uppgradering!

Av jojomondag

Ok är dessa mycket snabbare än tex min samsung 840 SSD?

Av jojomondag

Placerat mellan PCI Express-platserna finns plats för en SSD enligt formfaktorn M.2 med längderna 60, 80 och 110 millimeter. Vad betyder detta? skall man ha sin SSD på moderkortet? kan man köpa till en SSD till moderkortet?

Av jojomondag

SteamHen?

Av jojomondag

Bra mässpriser

Jag slog iaf till på en samsung 500 gb SSD många bra priser.

http://www.dustin.se/page/9644/dustin-expo-2014/#intcmp=Topba...

Av jojomondag

Själv har jag en asus padfone bästa produkten jag köpt! samt en Asus laptop med core i7 16 gb ram som jag har haft i snart 3 år allt fungerar över förväntan jag kan bara varmt rekommendera det jag köpt ifrån Asus hittentills tråkigt att du har fått en dålig erfarenhet

Av jojomondag

så nu var de löst funkade inte med Bredbandsbolaget. Men kunde återaktivera mitt gammla webhotel 450 kr om året men det får det väl vara värt då

Av jojomondag

jo avslutade nyss medlemsakp på loopia och skulle vilja komma bort ifrån det helt. Hade varit perfekt om man hade kunnat köra på bredbandsbolagets hemsida då jag endast använder hemsidan som portfolio ändå. Men tack för alla tips!

Av jojomondag

Jo tänker göra det imorgon. Anledningen är att jag helt vill slippa att betala en månadsavgift för min hemsida. vad finns det för andra alternativ?

Av jojomondag

Wordpress hemsida på bredbandsbolaget

Tjena hade en snabb fråga som jag skulle behöva svar på kan man installera wordpress på de hemsidor man får ifrån bredbandsbolaget?
Och isåfall hur? någon som vet? jag har inga problem att logga in via ftp och lägga upp filer men då man behöver mysql så vet jag inte om hur jag fåt tillgång till detta.

Av jojomondag

Jo ok men varför vill man göra det då vad får man för fördelar?

Av jojomondag

Varför vill man roota?

Varför vill man installera det där scriptet vad för fördelar får det?

Av jojomondag

Kör telenor kontaktkort

Kör telenor kontaktkort Fungerar utmärkt!

Av jojomondag

inget protection

Kom på en sak som är störigt med padfone. Eftersom den är såpass ny finns det inga skydd eller screen protections till den. Har man barn får man tassa kring på tårna hela tiden ge gärna tips på hur ni löst detta. Jag använder en screen protection ifrån en samsung galaxy s3 till min padfone men till platan har jag inget. Har inte förstått hur fodrallet som man får till fungerar den är väl bara till föratt bära?

Av jojomondag

Sitter med min och njuter

Har en padfone 2 den svarta 32 GB och älskar den! Bästa telefonen jag någonsin har ägt! och att android stödjer emulatorer och många flera appar än apple gör mig glad men känns inte så bägrensäda som jag gjorde med iphone 3 och iphone 4a. Ända som stör mig är att asus webstorgare på 50gb som man får till sin telefon är slött. Tycker dropbox funkar bättre.

Av jojomondag
Skrivet av Kent:

Kommer gå bra med 670. Vilket nätagg har du?

Sådannt får man inte reda på när man köper en dator ifrån tillverkare som dell eller Hp så jag vet inte får nog öppna och kolla innan jag köper nytt.

Skrivet av Marquzz:

GTX260 drar väl rejält mycket mer än dagens 660/670 så jag skulle inte oroa mig för nätagget.

Bra poäng!

Skrivet av truedesire:

högre upplösning = mindre cpu belastning
ta det kortet du känner för
en i7 är en i7, det duger gott och väl

Vad menar du med högre upplösning = mindre cpu belastning känns ju som att det borde vara tvärt om.

Tack för hjälpen känns ju som att jag inte behöver oroa mig utan kan köra denna gammla skuta ett tag till

Av jojomondag

Överklocka går inte då jag sitter på ett dell moderkort. Det jag tar av era inlägg är att jag i princip kan köra vilka som helst av dagens graffikort och få ut max prestanda av dessa? förutsatt såklart att mitt nätagg kan leverera tillräckligt med volt. Det jag ville försäkra mig om var att om jag nu köper ett 670 nvidia kort att jag inte kommer använda halva dess prestanda pga moderkort processor osv.

;vh/josef

Av jojomondag

Ta reda på flaskhals för nytt grafikkort

Jag sitter på datorn i min signatur vilket är en dell XPS maskin. Jag vill upppgradera mitt grafikkort men vet inte var ribban går för mitt system. Finns det något program eller dylikt som kan säga vilket grafikkort som kan passa min maskin men inte bli en flaskhals? Vill alltså köpa det bästa grafikkortet som går till min maskin. Hur tar jag reda på vilket som passar?

Mvh/Josef

Dell XPS Core i7 860 @2.80Ghz 16GB Corsair Vengance @1333Mhz OCZ-Agility3 120GB GeForce GTX260 1792MB GDDR3

Av jojomondag

WOW!

Snacka om att det var på tiden! fattar inte hur de kan med att ha så kass kvalite till marknadens största program är ju pinsamt!

Av jojomondag

Jobbigt värre

Fan det är ju snart samma krig mot pirater som det är emot Cannabisanvändare. Hoppas på något sätt att man kunde komma upp med en mellan lösning istället för att förbjuda och förbjuda!