Inlägg

Inlägg som makatech har skrivit i forumet
Av makatech
Av makatech

Kanske blivit postad tidigare denna vackra fina jullåt.

Av makatech
Skrivet av Necrophor:

Vltimas släpper nytt i mars och låten är tagen från kommande skivan. Har man aldrig hört talas om dem är det en "supergrupp" som består av David Vincent på sång (Morbid Angel), Rune Eriksen på gitarr (Mayhem) och Flo på trummor (Cryptopsy).

Mina tankar går tillbaka till riktigt gammal old-school thrash som lutar åt Heavy Metal hållet ala Metal Church och tidiga Metallica, men definitivt trumbankande hämtat från Dödsscenen. Så egentligen.... hur skulle Metal Church och kanske tidiga Metallica ha låtit om de hade haft death metal influenser?

Ah, intense men lite annorlunda flow, riktigt bra, noll koll på gruppen men får börja nu.

Av makatech
Av makatech
Av makatech
Av makatech
Av makatech

En snygg nunna, klart det blir en like

Av makatech
Skrivet av Myllerman:

Verkar vara en trevlig lur som låter bra även utan EQ vad jag förstått. Det är väl dom som Amir på Audio Science har som en favorit också om jag inte minns fel.

Oh fy f-n, då ska lurarna undvikas.

Av makatech
Av makatech
Av makatech
Av makatech

@Krilon Hmmm, riktigt skön låt Pervertin Speed Kill av Revel In Flesh men tycker vi behöver prata lite om hur skön den här låten här danskj-vlarna har enligt mina öron skapat årets bästa death metal låt.

Av makatech
Skrivet av nevada:

Mycket tungt gung på den här skivan som släpptes igår.

Asbra ju, tack

lite mer av dessa vilda danskar...

Av makatech
Skrivet av ZyntaX:

Vad kör ni med för lås på era brukscyklar?
Jag har kikat lite på Abus bordo. Är inte särskilt sugen på dyra största modellen. Dels pga pris, storlek och tyngd. Samt att den ej går att montera i flaskhållar hålen. (ABUS Bordo Granit X Plus 6500/85)

Tips på ett lagom lås som är smidigt, godkänt och iaf besvärar tjuven ett tag?

Det absolut viktigaste om man vill vara hyfsat säker vid utomhuslåsning är att försöka låsa framhjul+bakhjul+ram i ett fast objekt, lampor får man ta med sig (brukar ju vara enkla att ta av). Väldigt många missar detta och förr eller senare brukar det få konsekvenser. Dyrare cyklar ska man egentligen aldrig låsa utomhus eller i cykelförråd för hyreshus etc (också vanskligt). Cykelaffärer ger ofta rent katastrofalt dåliga tips när det gäller låsning tyvärr. Nu syftar jag dock i synnerhet på storstäder.

Av makatech

Bättre

Av makatech
Skrivet av Necrophor:

Lyssnat igenom Sorcerers nya platta ett par gånger nu och är ruskigt imponerad, kan vara något av det bästa inom Doom man kan få idag. Riktigt välskrivet material och med en sångare som kan leverera \m/

Edit: Fick just insikten... detta påminner om Black Sabbath med Tony Martin under Headless Cross eran, kan varmt rekommendera denna till alla Black Sabbath fans och/eller fans av liknande Doom \m/

Grymt, ska ge en chans.

Av makatech
Av makatech
Skrivet av Seftec:

En annan klassiker från 2005, riktigt terror-torsdag med motorsågsgitarr 🤘

Skulle vilja se/höra Amoprhis sångare Tomi Joutsen i Bloodbath, jäklar vad han kan growla.

https://www.metal-archives.com/images/2/0/1/1/2011_artist.jpg

Kanske dåligt exempel på hans growlande dock...

Av makatech
Skrivet av izzie:

Man kan ta en dusch en gång per halvår också, men det betyder inte att det är den rekommenderade frekvensen.

Haha, tveksam jämförelse (personlig hygien vs cykel hygien) men kul formulerat, 1-0 till dig. Men min poäng som jag uppenbarligen misslyckades med att få fram är att det behöver inte vara så mycket krångel för att cykla, inte ens om man cyklar väldigt mycket.