Inlägg

Inlägg som bennyfax har skrivit i forumet
Av bennyfax

@Pvt_Rinzler bra aim

Av bennyfax

@nasder Är det något jag vill ha är det bilsimulator dvs ratt och även stol som rör sig och skakar

@[SH] Var träffade du? Ser ut som att du sköt bort hela kroppen och huvudet stannade kvar

Av bennyfax

Är det bara vi boomers som bandar in spel?
Trodde nästan alla ungdomar/20+ streamade och gjorde videos. Så var det i alla andra spel jag spelat samt även i kanaler nu på Discord.

Av bennyfax

@Zirgo snyggt, om det är något jag aldrig kommer behärska är det att flyga i spel baserat på frostbitemotorn. Krasch inom 30 sek i Battlefield Vietnam och samma sak i Battlefront 2

Av bennyfax

@Molotov aha, det förklarar saken. Tyckte även det kändes "nytt" och då tänker jag på spindlarna.

Av bennyfax

Star wars Battlefront 2 kräver att man förstår alla karaktärers egenskaper samt hur man kontrar dem. Alla karaktärer har minst 3 unika abilities som kräver timing att använda samt att undvika fiendens genom dodge/rullning i rätt ögonblick samtidigt som du ska sikta och hålla kolla på övriga fiender på bla. minikartan. Detta gör spelet otroligt svårt men även kul.
Det kan tyckas vara lätt att skjuta lightsaberspelare men det är det inte. De är snabbare, kan skydda sig och fly undan. En ability som går in på dig och du kan lätt vara körd. I videon spelar jag Heros vs Villans (4 mot 4) och blir ofta attackerad hårt. Det gäller att hålla ihop med sitt team om man vill vinna men det är ofta omöjligt när man möter ett gäng kompisar på 3-4 spelare när man själv spelar med random spelare.

Välj minst 1440p för skarp kvalité.

Svettigt för Leia:

Av bennyfax

@Molotov hihi, 4:3 känns som att det var ett tag sedan. Gissar på att det är Half-lifemotorn och jag får någon form av nostalgi. Ångrar att jag slängde alla videor från runt 2005 då jag spelade som mest och även vann något som kallades SM-ligan i 3on3. Själv spelar jag och bandar in i 1080p och renderar i 4K för att utnyttja Youtubes bättre komprimering. Det är ett måste när grafiken är mer detaljerad.

Av bennyfax

Visa dina spelvideor

Det måste finnas många här på forumet som spelar på allt från chillnivå till elit och som även spelar in videor men jag hittar ingen tråd där vi kan visa vårt spelande. Det kan vara enstaka kills som man tycker är speciella, killstreaks eller klanmatcher. Ibland kanske en kort förklaring kan vara bra så att man förstår snitsen eller de tekniker som bemästras om det inte är uppenbart.
Har ni något att visa posta det här eller finns det redan en tråd?

Av bennyfax

@BodyElectric fråga hur mycket du vill jag är förkyld med lite hjärndimma så jag kan vara trög och otydlig.
Med spela in menar du spara/skapa video till HDD antar jag (Jag har annat kortkommandon)
Jag kommer att skilja på spela in och spara/skapa video.

Först sätter du på "instant replay ON" och då börjar det "spelas in" till ramminnet men det är inget du märker. Det skapas en video när du trycker ALT+F10 från ramminnet till din HDD men det fortsätts att "spelas in" till ramminnet hela tiden och varje gång du trycker ALT+F10 skapas en ny video från de senaste 10 min.

Låt oss säga att du spelat i 20 min och du trycker ALT+F10, då skapas en video med de senaste 10 min du spelade dvs från 10:e minuten till 20:e minuten du spelade. Fortsätter du att spela och du sparar en video igen efter 25 min total speltid sparas en till video från 15:e till 25:e min. Därmed har du även bandat in samma händelser i 5 minuter dvs från 15:e minuten till 20:e minuten.

Av bennyfax

@Sinery du ser ramdisk som en HDD som startas upp med windows. Vet ej vad som ska gå sönder, det är mer än vad jag vet men jag har haft det i ett par år nu utan att något har hänt.

@BodyElectric det är alltid de senaste säg 20 min som sparas om du har aktiverat inspelning. Händer ingenting häftigt under ett spel så gör man helt enkelt ingenting. Dyker det upp en fuskare trycker du kortkommando för spara video och det momentet kommer att ligga i slutet av den 20 min långa videon om det nu han gå så långt innan fuskaren dök upp men inspelningen till ramminnet fortsätter och det är bara att trycka spara igen ifall något nytt händer. Jag brukar dock trycka instant replay on/off när en match börjar/slutar och sparar bara när något är värt att spara.
Det passar inte bra ifall man vill göra väldigt långa videos och ta med precis allt men det är väldigt bra om man vill spara flera händelser upp till 20 min långa under hur lång tid som helst.

Av bennyfax

@Sinery nu var det ett tag sedan jag ställde in efter guiden men tempmappen är väl själva ramminnet och det är det som är poängen. Allt sparas till ramminnet som är snabbt samt att det inte slits, när du vill spara en video använder du kortkommando och sparar spelandet från ramminnet till din HDD vilket går lika snabbt som HDD:n skriver.

Av bennyfax

@BodyElectric Det beror på hur mycket ram-minne du har men 20 min kan vara max i Geforce Experience vilket kanske inte passar alla spel. Edit: ser ett fix som fortfarande kanske funkar: https://youtu.be/64Ur2NUAJSM?si=bPZSICDG-5l_YJJL

Av bennyfax

Vad har ni för inställningar med filmer i Dolby vision?
Default på HDR var 100/100 på ljus och kontrast vilket känns rätt men på Dolby Vision har de valt att ha typ 50/85-100 (kommer inte ihåg exakt)
Ökade till 100/100 och vitt kunde bli väldigt ljust men tyckte ändå inte det var samma tryck i bilden som HDR men det kanske har med materialet att göra.

Av bennyfax
Skrivet av varget:

Mena inte du ska känna dig dålig för ditt uttalande. Det är många jag hört säga detta. Det har blivit norm att uppdatera sin telefon och dator men routern som frontar hela internet är nått som verkar ha glömts bort.

Nej då, jag är glad för all info. Har varit haj och hängt med i svängarna på det mesta inom dator under 20 år men har tappat det och inte haft en tanke på routern i 10 år då den är superstabil.

Av bennyfax

Japp, den där läste jag faktiskt kort efter tipsen

Av bennyfax

Förväntad betalning 25/4 och faktiskt betalning 17/4 så det gick snabbare.
Jag ser inga pengar men LG skriver under vanliga frågor:

Vad betyder "Faktiskt betalningsdatum"?
Detta är det datum då transaktionen faktiskt genomfördes. Observera att det kan ta några extra dagar innan beloppet syns på ditt bankkonto vid banköverföringar.

Update: nu trillade pengarna in på kontot

Av bennyfax

@KAD hihi, ok
Tack för tipset och ytterligare rekommendation att köpa ny router. Jag kikade på TP-link och Asus men kunde inte bestämma mig efter att ha läst betyg. Kommer helt klart att välja en med stöd för OpenWrt.

Av bennyfax

Mejlen funkar efter att jag uppdaterat iOS. Dock skumt att mejlen funkade med annan wi-fi

Av bennyfax

Registrerade mig ganska tidigt och har förväntad utbetalning 25/4

Av bennyfax

Aha, ok. Tack, jag får slå till på en ny router då 😀