Inlägg

Inlägg som vxl har skrivit i forumet
Av vxl

Det bästa vore ju att kolla hur mycket volt CPUn verkligen behöver för att gå stabilt om du inte redan gjort det. Genom att köra den i högre spänning förkortas alltid livstiden mer eller mindre, så ha den så lågt som möjligt så slipper du kanske ångra dig i framtiden. Fast å andra sidan, om du nu har en Big Typhoon borde inte 1,55 vara några problem

Sen det där DataNusse säger om att dina minnen klarar av såna höga spänningar är inte riktigt rätt. Hur mycket minnen klarar beror på vad deras chipsets är avsedda för. 3200XL's banker kan ta allvarlig skada om de tvingas upp i mer än 2,8V om jag inte misstar mig, för det är väl inga CH-5 eller BH-5or?

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wushu
Hmm... alla problem jag hade förut verkar ha lösts efter bytet, otrologt skönt. Märker inte så stor skillnad i spelen, då jag inte spelar i så höga upplösningar och inställningar. Ett problem kvarstår dock. Alla problerm jag hade med FEAR demot kvarstår, dvs bluescreens och nu även effekter som fuckas (det blir stora vita genomskinliga fyrkanter istället för gnistor :s. Någon som har en lösning?

Instabila RAM-minnen / instabila VGA-minnen / överhettat grafikkort. Det är troligen något eller flera av de som är själva problemen, men lösningen får du själv resonera fram till

Av vxl

Den där PSUn är verkligen ett otroligt kasst köp.. den kommer förmodligen inte ens kunna starta systemet.

Av vxl

AMD och NVidia - överlägset bästa combon för spel och ja.. allt

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Norther_86
det e ju winxp så klart !

Hade han andra komponenter i datorn förut med samma OS-installation? Kan ju vara krock med tidigare drivisar isf. Jag tycker att det är väldigt dåliga poäng (speciellt i 3dmark03) han fått med den där hårdavaran, nåt är galet iaf. Och kolla som sagt, så att han har installerat alla drivrutiner och sånt korrekt.

Av vxl

Du KAN ju köra Prime95 som ett substitut, men memtest brukar vara det enda rätta. Du får lägga in filerna på en diskett eller bränna dem på en skiva. ANVÄND SÖKFUNKTIONEN PÅ FORUMET!

Av vxl

Äh, skaffa ett 7800GT istället när du ändå ska ha nytt graffekort, du kan ju få en del pengar för ditt 6800 också. http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=311506&cks=SER är ett väldigt bra erbjudande för prestandan man får

EDIT: Såg inte att det var AGP du skulle ha till. Ursäkta mig då Men isf blir ett 6800GT en ganska bra ökning. Inte stor, men märkbar.

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NineFour
oroad och oroad. rätt, ja det har man, men man behöver verkligen itne bli det. Du har samma dator, även om du får 18k poäng eller 22k... Eller ?

OK, "oroad" kanske var ett lite överdrivet ord, men you get the point Ja, jag har fortfarande samma dator, men en negativ skillnad på 4000 poäng är ett klart tecken på att prestandan har sänkts på något vis. Förresten, kommer vi nån vart med den här diskussionen?

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av wiEEmaN
EDIT: Vart hittar jag dessa gamla driv??

Kontrollpanelen -> Lägg till ta bort program. Där hittar du antagligen nåt om NVidia. Bort med det. Gå sedan in på www.nvidia.com och hämta senaste Graphics Driver för Win XP.

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NineFour
Som så många gånger sagt förut, det är inte 3DMARK som bestämmer prestandan på din burk

Kanske inte, men om man får ovanligt låga poäng i en benchmark så har man ju rätt till att bli oroad, eller hur?

Av vxl

Ett program som är designat enbart för Gainward-modeller av grafikkort är väl ändå inget bra kontrolleringsprogram? Tanka RivaTuner och återkom.

EDIT: Sen har du antagligen bytt direkt från att ha i ett GF4 till ett 6600GT utan att ha rensat drivrutiner och sånt innan.. Brukar oftast inte bli så bra resultat då Uppdatera ditt Direct X och Windows service pack också.

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Silenceville
Körde 03/05 precis och fick 4844 i 05 och i 03 får jag 10932. Oklockat.

Det är bra poäng. Så länge 03 och 05 ger bra poäng behöver man inte oroa sig för låga poäng i något så uråldrigt som 3dmark01

Av vxl

HOPPSANSA jag råkade visst läsa lite fel.. Tyckte att det stod Venice ist. för Sempron, då hade saken vart biff.. hmm, jag är inte lika säker nu, men jag tror inte det ska vara några problem. Vänta på lite säkrare svar skulle jag gjort iaf innan jag bestämt mig

Av vxl

Den kommer med lätthet hänga med. Dessutom är den väldigt överklockningsvänlig så.. KÖP!

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av catchmeifucan
Så 6995:- är inte ett omöjligt pris?

Verkligen inte. Och om du dessutom ska satsa på blocket kan du säkert få upp priset med ytterliggare några tusenlappar, om du som sagt smörar på rejält med specifikationer med "engagerad" text osv

Av vxl

Antar att din lite otydliga "fråga" handlar om hur mycket ditt kort kommer klara.. Vad ett graffekort klarar är väldigt individuellt, för att inte säga slumpmässigt, men du ska ändå inte jämföra ditt vanliga Gainward-kort med ett Gainward GS. Prova dig upp bit för bit! Finns säkert sidor överallt där det står om hur man bäst överklockar om du känner dig osäker. GL

Av vxl

Re: Kan inte visa km/h i Burnout Legends

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Halligalli
Köpte igår Burnout Legends till mitt PSP, fixade en ny profil och ställde in inställningarna så att de passar en, men jag kunde inte välja km/h, den visar bara m/h :(, vilket är otroligt irriterande då man har ingen aning om hur snabbt bilen ens går. Att inte kunna se hur snabbt bilen går irriterar mig mest av allt i RR, den största anledning till att jag ens betalade mer för en svensk version var just det :mad:. Jag undrar då om nån annan som köpt Burnout Legends (i sverige) som kan se km/h istället för m/h. Tack på förhand för svar :).

Är inte det bara bra, jag menar för allmänbildningen? Se det som träning! Vem vet när man kvickt behöver avgöra hur snabbt man egentligen kör om man nån gång råkar vara i USA eller dyl.?

Av vxl

Nej, helt fel. Det släpps den 11 november ;D

Av vxl

1st. 6600GT + allt övrigt i sign.

» http://service.futuremark.com/compare?2k1=8680564

22600 poäng

Av vxl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kinc
Fyller 21 på lörda [/B]

Hehe, blir en fin födelsedagspresent att få ligga etta på 05's ORB ett tag väl, så vi håller tummarna extra hårt Grattis i förskott