Inlägg

Inlägg som ph33r har skrivit i forumet
Av ph33r

Hur hade du tänkt kunna vrida tvn 100 grader om den bara är 4 cm från väggen?

EDIT: Jaha man vrider med hörnet som baspunkt.

Av ph33r

Kan inte C#, men det borde bara vara att ta: startvärde*2^antal-tiominutersintervall

dvs, startvärde 4 efter 50 min blir 4*2^5 =128

Av ph33r

Annars finns det ju en "rensa bildkvarhållning" eller vad den nu hette under en av inställningsmenyerna du kan köra, lite samma sak.

Av ph33r

Sålänge det är so-dimm med samma frekvens ska det nog gå smärtfritt, det brukar stå i manualen vad man ska använda för ram och max storlek på pinnarna. http://support.apple.com/manuals/#macbookpro

Av ph33r

Här kan du kolla hur du byter minne mm.
http://www.ifixit.com/Device/Mac

Av ph33r

Om du håller nere "c" under boot så bootar man från cd/dvd läsaren, stoppa i installationsskivan och testa. Därfrån kan du köra "skivverktyg" och formatera, men jag skulle tro att den inte klarar av att sända till extern skärm innan os är uppstartat
http://osxdaily.com/2007/03/06/11-startup-key-combinations-fo...

Av ph33r

Det är skivspelaren, ställ den på högkant så slutar det. Se till att den är avslagen först bara, annars har du ingen skiva kvar.

Av ph33r

Jag upplever inga sådana problem med min st50, testa med MPC-HC eller XBMC och ställ in att skärmens hz ska syncas med filmens fps, samt stäng av ALLA "bildförbättrings" funktioner på tvn.

Av ph33r

10/15 med AKG K242 HD och ett kasst inbyggt ljudkort

Av ph33r

Vad är det för burk du ska fixa detta på, windows, mac? På en Mac är det iaf jättelätt, bara att gå in på "kontrollpanelen" -> tangentbord och klicka i en ruta.

Av ph33r
Skrivet av Paddan1000:

Jag spelade Giana Sisters bara en enda gång på min kusins Kommandår 64 någon gång i början av 90-talet. Jag minns att jag tyckte det var märkligt likt Super Mario Bros.

Det var också därför det vart bannat från butiker nästan direkt när det släpptes, det spreds typ enbart via att man kopierade varandras disketter.

TS: Giana sisters är ett awsome lir, ska kolla in dina länkar.

Av ph33r
Skrivet av eliaswww:

Lite för högt för mig en d14 skulle hålla kring 24 grader på idel och en silver arow vet jag inte

Skickades från m.sweclockers.com

Idel temp är helt irrelevant. Vad som däremot är fint med d14 är att jag kan köra alla fläktarna i 40%(dvs knappt hörbar) vid load (i5 2500k @4ghz) och fortfarande hålla temperaturen under 60 grader, i en define r3.

Av ph33r

Jag har letat som en galning efter detta jag med utan resultat.
Det jag skulle vilja ha är någonting i stil med färgmarkeringen av mappar och filer i osx tex:

http://i.solidfiles.net/103c0.png

Av ph33r

Shit detta såg ju helt underbart ut, vart lite besviken på forza 4 då det mer eller mindre var exakt samma banor som i 3an. Nu kommer det bli rejäl omväxling, open world + forza fysik kan ju inte annat än bli underbart.

När de skriver "Horizon Accelerator Token Pack - Giving player instant access to new cars, map unlocks, fast travel, and popularity spikes." om LE paketet, menar de då att man komme få tillgång till alla framtida DLCer ? Minns att det fanns ngt liknande till forza 4 och om så är fallet så borde det ju vara värt de extra kronorna i slutändan.

Av ph33r

Låter väldigt mysko då osx inte bryr sig om filändelser, förövrigt så byter man inte namn med f2, man trycker på enter.

Av ph33r

... Testa? Öppna bara cpuz och starta tex occt, samt vilket moderkort du har kan ju vara intressant.. På min 2500k med msi p67a-gd65 så går den inte ned med fixad voltage iaf, jag måste ha på auto.

Av ph33r

Själv kyler jag min klockade 2500k med Noctua NH-D14 i fractal r3 med alla fläktar på 40% via speedfan, då bli burken bra tyst och inte störande alls. Jag har stält in att fläktarna ska gå upp i 100% vid 55 grader och det händer väldigt sällan vid 4ghz.

Av ph33r

Jag körde så förut, kopplade xboxen med rca till 3,5mm stereoplugg till line in på datorn och sedan ljudet ut i hörlurarna. (typ liknande denna http://www.dustinhome.se/product/5010029267/deltaco-audio-ada...)
Använde alltså de röda och vita RCA kontakterna som är i samma kabelbunt som komposit video sladden. dock så ville jag ha hdmi bild, så jag petade loss plasten från kontakten på den kabelbunten med de analoga kontakterna då den blockade hdmi utgången och vips så kunde jag använda analogt ljud med digital bild.

Av ph33r
Skrivet av python_ormen:

Om det bara är Telias programvara som krashar så kan du sätta upp en upprigningsprofil med OS X egna nätverkshantering, hur man gör detta vet jag inte helt men så länge drivers är installerat för modemet så ska det fungera iaf.

Humm ok, pillade runt lite med att skapa egna anslutningar men lyckad inte, får googla vidare på det se om jag hittar nått.

EDIT: Lyckades skapa en manuell anslutning som fungerar nu, var dock tvungen att stänga av pinkoden via min windows burk. Lite drygt dock att behöva dra en "programmet har krashat" skylt åt sidan varje gång jag pluggar in det men det funkar iaf. Kanske ligger kvar någon gammal fil någonstans som programmet inte gillar, dock ids jag inte formater och installera 10.6 från skratch, jag följde dessa steg för att skapa en manuell anslutning:
"Enkelt förklarat görs inställningarna som nedan:
1. Öppna nätverksinställningar ifrån menyn systeminställningar
2. Nere i vänstra hörnet finns ett "+" som du ska trycka på
3. Välj enheten under "Gränssnitt" som du har ansluten och tryck på Skapa
4. Skriv dit *99# under telefonnummer
5. Tryck på Avancerat nere i högra hörnet
6. Under "Leverantör" välj "Annat"
7. Under modell välj enheten du har ansluten
8. Tryck Ok och sedan Utför på nästa bild."

Av ph33r

Telia Mobile broadband kraschar

Hejsan.
Har skaffat 4g mobilt bredband från telia med deras "ZTE mf820d LTE" usb dongel modem. Testade först det på OSX 10.5.x och medföljande programvaran "mobile broadband" installeras utan problem, men så fort man ska starta det programmet så laddar det i någon enstaka sekund och sedan kommer det upp ruta att programmet har krashat, jag hinner alltså inte ens se skymten av programmet.

Jag hittade ingen lösning på detta så jag kontaktade telia support och dom sade att 10.5.x var utdaterat och att deras program inte stödde det. Så jag avinstallerade mobile broadband, uppdaterade till 10.6.8, lade in alla uppdateringar och sedan installerade jag programvaran igen, men exakt samma problem kvarstår, det krashar så fort jag försöker starta det.

Någon som har haft liknande problem och lyckats lösa det?

EDIT: Glömde säga att modemet och mjukvaran fungerar utmärkt på min windows burk.