Inlägg

Inlägg som zka har skrivit i forumet
Av zka

Tror att valfia photoshopade bilder av torrent peers listan kommer räcka. Eller tex en logg som nästan alla torrentlclienter kan skapa och copy paste i en text fil..

Med andra ord, om de som är ansvariga vill sätta dig en så kan de göra det hur enkelt som helst, och nej det spelar ingen roll om du tankar ner det eller inte. Jag menar hur ska DU bevisa att du inte gjorde det när du får en skärmdump med din ip.

Av zka

Kan bara tillägga att jag är också en av de som bojkottar denna typ av kopieringsskydd. Efter många år som en gamer så bryr jag mig verkligen om hur utvecklarna förvärrar situationen för laglila köpare än det var för flera år sedan.

Sins of the solar empire var det sista spelet man köpte, och det var då man insåg hur en utvecklare ska vara (nu pratar jag inte bara om att de inte hade nån skydd alls, utan att de verkligen satsar på kunderna, svarar i forums, lägger till nya funktioner i deras patchar som användarna föreslog, släpper extra material hela tiden UTAN att ta extra betalt. Det är så en utvecklare ska vara och att supporta andra företag med deras galna "anti-pirate" skydd är bara dumt.).

Och deras nya skydd hjälper inte så mycket heller,

2008-10-21 <-- datum då farcry2 fanns på privata torrent sajter. En dag innan releasen, utan några restriktioner alls.

Och nej jag har inte tankat ner den och kommer inte att göra det heller.

Av zka

Piratkopiering hit och dit. Piraterna som förstör allt. Ska en student spendera 500kr varje månad för ett överprisat spel ? OM man inte kunde tanka ner, tror ni att studenter skulle offra en hel veckas mat för ett spel???

HAH. Man kan säga vad som helst om man inte är studerande / låginkomsttagare tills man har erfarit hur det är att vara HUNGRIG och leva på pasta i en vecka.

De som har pengar köper bra saker. Bra saker säljer, shit saker gör inte det.

Jättebra exempel, spelet sins of the solar empire sålde mycket mer exemplar än crysis (10x? finns på google iaf). Spelet hade INGEN skydd mot kopieringen eller liknande, de som gjorde spelet sa öppet att bra produkter säljer och att de har en bra produkt som de tänker förbättra ytterliggare med pachar och extra material !!!

Crysis, det enda som den har är en snygg miljö som ger en "wooow" känsla i 5min.

Och vad säger Crysis's tillverkare? jadu. PIRATKOPIERINGS fel...

Det finns folk som har pengar men ändå väljer att inte köpa spelet. En del orkar inte köpa då det är mycket enklare att tanka ner och skippa allt skräp som tex securerom. De andra gör det pga andra skäl eller bara för att de är skitstövlar. Hur som helst den andelen borde vara väldigt liten. Torrent sites har väldigt ofta en poll "hur gammal är du?".. vad tror ni hur många procent är under 25år. Många.. väldigt många.

Att börja jaga fildelare är bara ett sett för att tjäna mer pengar. Pengar och pengar. Hade inte folk fildelat så hade vi suttit på usla adsl 0.2mbit linor och saker som iptelefoni och hdtv skulle vara endast tillgängliga i länder där ledare har hjärnor som tänker på framtiden (JAPAN) och inte hur mycket pengar kan man lura till sig innan man dör.

Ahhh nu mår jag mycket bättre.

Visste ni btw att Sveriges "bredbandsförening (de som planerar utbygg och utveckling av "internet" i sverige)" eller hur de hette igen hade begärt en summa på 20?milj för att fortsätta göra saker etc. Tror ni de fick de pengar ? NEJ, de gav de pengarna till FRA istället !

Av zka

Tanka ner seatools från deras hemsida och låt den undersöka disken. Ja det är 5 års garanti.

Av zka

Seagate här också. Aldrig haft en som har dött, och jag har haft många diskar hittils. + det som Skillz skrev ovan.

Seagate = Kvalitet med ett stort K.

När det gäller F1 är det dock annorlunda, nästan varje vecka är det nån tråd på sweclockers med titeln "Min F1 dog efter 1-6månader...etc". Kör en enkel sök så får du reda på det själv. Om det nu beror på hur företaget väjer att transportera deras diskar eller om den serien har problem överhuvudtaget återstår att se.

Av zka
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Unforgiven
Det är strax under 1kr/GB för en gammal, väldigt liten hårddisk. Det är väl inte så konstigt? Jag tar ju 10 gånger hellre en 1TB disk för 1100kr än 12-13st 80GB för 1000kr.

Sant. Nu när 1tb diskar kostar endast 1000kr så köper man det istället.

Av zka

Rapidcrc som kan kolla efter crc som finns i filnamnet .

Av zka
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Beelzi
Vore verkligen skönt om vi skulle komma ifrån låsningen till DirectX och Windows så man kan använda Linux i större utsträckning.

Håller 100% med dig...

Av zka
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Marabou
Så, om man postar något illa om Chrome när man använder själva webbläsaren så blir man skickad katapultdöden. Det låter ju illa ^^

Nåja, nu kan man iaf ge Chrome en till chans

EDIT: Jag ångrar mig, när det kommer eller om det kommer en adblock då ska jag gå över för fortare går det ju inte om läsaren ska ladda all reklam...

Håller med. På tal om det är det nån som kom in på swec med chrome.. Jag var minst sagt förvånad.. Var det verkligen så mycket adds på swec förut...

Firefox3 ett tag till med adblock iaf...

Av zka

Webbradio techo, trance HQ ?

Letar efter någon bra webbradio som sänder techno, trance.

Enda kravet jag har är att jag ska kunna använda foobar (inte nödvändigt men skulle vara nice) och att det inte ska vara dålig bitrate.

Använde di.fm innan de började ta betalt för högre bitrate..fast det var kanske ett - två år sen.

Tips ?

Av zka

Rigge bor i stockholm och har haft det problemet ganska längre vilket resulterade att jag slutade spela online spel heltenkelt.

Det är comhems fel då jag har 4st datorer hemma och det händer på var och en har tom bytt modem och nätverkskablar. Att ringa och klaga funkar inte då comhem börjar utmana glocalnet om hur lågt man kan gå ner. Har du möjlighet och inte behöver 10mbit i upload så skulle jag byta till telia om du spelar spel.

Av zka

"Även om pressmeddelandet inte avslöjar den exakta densiteten står det att Seagate nått 1.5TB genom att använda endast 4 plattor (1500/4=375)."

Av zka

Borde inte spela nån roll.... active / passive betyder bara att server skapar en connection med valda portnummer / host skapar en connection med valda portnummer.

Om varför det skiljer sig så kan det vara överbelastning, ftpprogrammet som har begränsningar beroende om den sitter på active / passive etc.

Iaf, det borde inte spela roll om den är active/passive när det gäller hastigheten.

Av zka

http://www.logitech.com/repository/329/jpg/2360.1.0.jpg

z2300

Hur nöjd som helst

Edit: bild

Av zka

Vilka bra tips man fick

Köpte havregryn.. blir väldigt mätt faktiskt (tar 1 &1 /2 portion). Har inte provat att laga på spis för att se en skillnad som eas@tetris skrev men snart gör jag det.

Varma mackor (med ost) funkar bra också..

Av zka

Ingen floppy och inga optiska enheter heller. Det som inte kan köpas via nätet och tankas ner (msdnaa, steam etc) är inte värt att köpa.

Installerade os via nätverket också

Av zka

Borde gå genom att använda en svensk proxy.. om vad proxy är etc så får du googla efter lite info..

Av zka

Frukost någon ?

Ok... Tänkte på detta längre och kom fram att jag är halv hungrig hela tiden bara för att jag skippar frukost hela tiden...

Men det svåra nu är... VAD ska man äta till frukost som är ENKELT och SNABBT att laga. Kellogs funkar fint.. tills man orkar inte äta mer, hatar smaken av flingor.

Vad äter ni ?

Av zka

Yepp verkar som det.. Tackar, beställer nu.

Av zka

Logitech Z-2300 ja eller nej ?

Hade tänkt köpa ett 2.1 system och det första man såg på webhallen var z-2300 som senare enligt prisjakts kommentarer var ett "bang for the buck" högtalare.

Finns det några andra högtalare inom samma prisklass som är bättre eller ska jag inte tänka mer på saken och köpa ett z-2300...

Har för övrigt Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional, 64MB, EAX® ADVANCED HD för ljudkort som man fick väldigt billigt någon månad sedan.