Inlägg

Inlägg som Hovabonnen har skrivit i forumet
Av Hovabonnen

Ställ allt i kylsskåpet annars. Billigaste varianten tror jag och det håller sig nog kallt.
Det enda utlägget blir längre sladdar. Och det måste man ju inet ha om man inte har nåt imot att sitta i köket och greja.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ryden
lite budget med trä men annars var det ju snyggt =P (går volvogymnasiet vi har mycke aluminium ska du veta =P )

Nämen sitter här och kollar forumet på sweclockers och vad får jag läsa då.... VAD FÅR JAG LÄSA DÅ!!!!! Volvogymnasiet skymtar förbi är jag scrollar mig neråt och jag går upp igen för att kolla så det verkligen stog volvogymnasiet, jorå visst gjorde det det. Jag går själv på Volvo i skövde nämligen. Fast jag får väl nästan förutsätta att du går i ettan eftersom det är i ettan som de flesta datafolket finns. (dom fick ju laptops och inte vi) Jaja det var ju en glad överraskning.

Av Hovabonnen

lol Jag skulle ju skrivit svar till den här och råkade skriva en ny tråd och det är den du har svarat på. hehe vart lite fel. Men dom gamla at nätaggen som kan ju knappast ligga på så mycket ström så att det räcker alltså

Av Hovabonnen

mm men det finns ingen anledning att bli arg för det är inte jag vill göra jag vill nämligen ha en strömbrytare som styr det andra nätagget med. Jag har allt sett dom där trådarna men ingen av om skriver de som jag vill veta.

Av Hovabonnen

Dubbla nätaggregat

Jag läste en guide om hur man gör för att koppla in dubbla nätagg. Men om man vill ha nätagget på en strömbrytare för sig vilka kablar ska man då koppla in till strömbrytaren.

Av Hovabonnen

HAHA

Du tar en "flaska" (ingen vanlig alltså utan en sån man har till gjutning) och såsätter man den på ett brätt och häller i en sorts sand blandat med bentonit och lite annat medel, sen rammar du det med en ramm och strör över lite sand med en speciell sorts sikt. Sen lägger du på en "flaska" till och lägger i modellen i den sen strör du över ny "sand" och sedan häller du i mer sand och rammar den med. Sedan skrapar du av sande som är överflödig med en skrapa.
Och VOILA så kan du gjuta i järn om du nu vill det. (du får inte glömma den pipen smo man har som modell till hålet som man häller i smältan i.) Om du vill ha grundligare instruktioner så kan du ju maila mig. HEHE (Jobbar på gjuteriet i skövde på volvo vi gjuter lastbils motorblock och det kanske är lite overkill version)

Av Hovabonnen

Dubbla nätaggregat

Hej!
Jag har en dator med två led fläktar och ett lysrör och tillsammans med moderkort och brännare och grejer så räcker inte strömmen i mitt nätagg till. Så då har jag tänkt att ta mitt 300w nätagg , som jag brände isammanhang med att jag kopplade in allt första gången , och byta säkring i det och försöka koppla in det med så att jag har dubbla nätagg. Då är min fråga till er: Hur gör jag för att koppla in ett andra nätagg och för att få det att starta, om det finns nån möjlighet att skarva ihop med det första nätagget eller så att man kunde ha en strömbrytare så att man kan starta det andra nätagget med en knapp eller så.