Inlägg

Inlägg som Hovabonnen har skrivit i forumet
Av Hovabonnen

ooh..... hmmmmm...... jaaa....dom därna "neon-av-på-kapparna" är ruskit svråra att få tag på. Det kan finnas på...UNGEFÄR ALLA ELAFFÄRER! Fast man vet ju aldrig om dom passar just till ditt chassie. *host*

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Marcvs
Data = information, Dator = Informationshanterare
Rätta mig om jag har fel... men det är ofta folk klagar på folk som säger data. Men är det så fel? Man skulle väll kunna säga data hanterare?

Alltså "data" är något abstrakt "dator" är något konkret. Säger man data produkter så måste man väl ändå mena mjukvara och det var ju inte riktigt det han menade som jag förstog. Sen tror jag att "data" och "produkter" ska sitta ihop (dataprodukter) men där är jag inte riktigt säker.

Av Hovabonnen

Det ser så seriöst ut när det står "data produkter" också

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xerbee
Hovabonnen: Hittade du IP till min server? Funkar den att joina?

Jag hittade ip och jag hittade servern när jag sökte men den pingade runt 1000 och det var ingen inne.

Av Hovabonnen

Spelar ni nu eller jag lyckades inte hitta IP nånstans i tråden men det vore hyggligt om nån kunde skriva det igen om ni spelar fortfarande alltså

EDIT: hittade det nu men det var rätt tomt...

Av Hovabonnen

...

Av Hovabonnen

Det han menar är förmodligen att FarCry inte är nytt men fortfarande väldigt snyggt och det gör att det platsar med dom andra spelen.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zie
Testade spelet i 30min. Jag ville verkligen gilla spelet men det var ännu en titel som bara släpptes för att pojkar i lågstadiet ska köpa det för att leka Jesse.

Det var så många uppenbara buggar att det var löjligt. T ex kunde man inte komma till någon meny utan att spara stänga av spelet och sedan starta igen samt loada. Den som tryckte på okejknappen för det spelet borde halshuggas.

Det är som alla andra spel från Activision Value, dom släpper ett halvfärdigt spel så får man uppdatera det med tiden. Ett spel som alltså inte är värt att köpa...

Av Hovabonnen

Man kan även plocka bort själva kuddarna och sedan slipa ner musen nån millimeter eller två så får man ett jävla glid.

(Jag tar för övrigt inget ansvar ifall nån provar och pajjar musen eller så)

Av Hovabonnen

Jag skulle gärna prova det specialists:source, det är väl förmodligen den snyggaste modden till HL1 och det skulle bli ännu snyggare med source-motorn.

Av Hovabonnen

Gearghead Garage är ett måste. Urmodern till alla trimma-bil-spel, (förutom street rod spelena)

Av Hovabonnen

Jag har kikat där med men dom har typ 3 bilar och alla är till 2.1.6. Sen verkar det väldigt oaktivt.

Av Hovabonnen

Street legal

Jag har som många andra spelat spelet Street Legal Redline. Tyckte det var ett väldigt roligt spel tills jag skulle börja köra och/eller det buggade ur. Nu har det ju kommit en del patchar så jag ar lite sugen på att börja spela det igen och då fick jag reda på av en kompis att man kan modda spelet med nya bilar och liknande. Min fråga är nu om någon vet någon schysst sida där man kan ladda ner bilar och andra moddar till Street Legal Redline.

btw så har jag sökt men inte lyckats hitta något. Sen verkade den stora street legal tråden vara rätt oaktiv.

Av Hovabonnen

försök om och om igen bara tillslut fun kar det. Jag trodde inter heller på det när jag fick reda på att det hjälpte men dert funkar tillslut

Av Hovabonnen

Hehe jo men då kan det nog hjälpa. Du kan ju om du känner för det ta och msga din msn/icq till mig så kan vi fortsätta där sen.

Av Hovabonnen

hehe jag vill inte vara nedtryckande mot din bror eller så men om man går ren teknik så är det typ bara läsa det har i stort sett inget med maskiner och sånt att göra. Den linjen jag går på volvo är teknik/industri och det är den industri riktade linjen som göt att jag får hålla på med makiner och sånt. Den tekniska linjen är dötrist Men men det ger en bra utbildning.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pärkele
Hovabonnen: Tack för svaren! Jo, jag råkar faktiskt vara en gammal skövde-bo Bor visserligen i Falköping för närvarande, men det är ju inget avstånd att snacka om.

Chassit ska vara till ett nano-itx moderkort (12x12 cm) som kommer ut nån gång senare i år (skulle varit ute redan nu, men via är lite sega), så slutgiltig ritning dröjer tills jag lagt vantarna på ett sånt.

Men när det är klart (jag gissar någon gång i höst), går det bra om jag pm'ar dig så kanske du kan fixa det till ett rimligt pris?

Jag lägger iaf till dig i min kontaktlista (var hittar man den eg?) så hör jag av mig när det blir aktuellt

Föresten, var det i gymnasiet du körde en CNC-maskin? Vilken linje/skola gick du på då?

Nee men det låter ju kanon.

Det låter väl bra jag kan givetvis inte lova något men det ska nog kunna fixas. Det beror lite på hur friska lärarna är på att göra mig sällskap.
Japp det var i gymnasiet och jag går där fortfarande, på Volvogymnasiet går jag den tekniska linjen.

Av Hovabonnen

Men fan vad bra det hade vart om man lade all tid som man sitter vid datorn på att träna istället.

Av Hovabonnen

Jag har själv moddat chassiet i en nc maskin men då gjorde jag det på skolan själv. Om du kan fixa ihop programmet själv så kan jag inte tänka mig att det kan bli för dyrt om du har lite kontakter (typ en kompis kompis som kanske jobbar på nåt sånt ställe). Om då programmet är gjort så är det bara att sätta in rätt verktyg förflytta nollpunkt till rätt ställe i stort sett sen kan man fräsa. När jag gjorde det så höll jag kanske sammanlagt på i 2 timmar om man inte räknar med programmet då. Fast som inf00n3 säger så kanske du inte får med hundradels millimeters precision men det är väl förmodligen inte så noga.
brw vart bor du nånstans bor du i närheten av mig så kan jag kanske fixa det.

Jag kan ju försöka svara på frågorna med när jag ändå är inne här och kikar
2: Man ritar en ritning i CAD som alla andra har sagt men måste du göra om den till en massa text och det gör du med hjälp av nåt som heter CAM.
3: Vet faktiskt inte riktigt men om du vill ha ett mänskligt pris så får du försöka fixa det genom kompisar.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eskamoe
montera ihop "bärbar" spelserver som du kan ha med på lan
räcker med strömsladd och nätverkssladd som sticker ut.. sen kör du typ http://www.realvnc.org/ på den..
bara o köra "Plug 'n play " (<--inte att förväxlas med windows 95/millenium edition's plug 'n pray)

HAHA Fatta att jag skratta när jag läste det inlägget. Har aldrig hört det uttrycket förut "plug'n'pray". Man är väl lite trött me men men.. underbart uttryck.