Inlägg

Inlägg som Hovabonnen har skrivit i forumet
Av Hovabonnen

mm Men dom pratade ju om att det skulle komma nåt stort GTA spel i RPG-anda. Så att alla personer var styrda av en person men jag vet inte vad det blev med det.

Av Hovabonnen

Zelda - connecting people.....elle .......ja vet inte..

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Donan Fear
Beror på processorn. Är den hårdvarukompatibel med instruktionssetet spelet använder (AMD64 är kompatibelt med 32-bitars x86 eller IA32 som det också heter) så tappar man inte prestanda, man bara utnyttjar inte de nya 64-bitsfunktionerna.

Försöker man köra spelet med en processor som inte är kompatibel med IA32 som en Itanium 2 till exempel, eller IBM Power 5, så måste man emulera IA32 och då tappar man prestanda.

Precis så kan man också skriva men det som jag skrev kan ju vara en rätt bra förklaring till varför det krånglar.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av davidrone
Den är ändå snabbar i 32bits applikationer än de flesta 32bits CPUer.

Nix inte vad jag vet, efter vad jag har hört och läst så är dom 20% sämre än en 32-bits med liknande frekvens osv.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xe^
Ser riktigt fint ut, hoppas dock att dom optimerar spelet, tyvärr så får jag ibland fps-drops i CMR04 med min dator (se sign). Som man inte riktigt kan klassa som budgetdator, tycker jag iallafall

Du vet att om man 64 bits procesor i ett spel som är gjort för en 32 bits prolle så tappar du en jävla massa prestanda va?

Av Hovabonnen

Det är ju ganska svårt att säga eftersom beta versioner inte alltid är grafiskt och systemmässigt optimerade. Så att det kanske laggar på en jättebra dator i betan men funkar utmrkt på en sämre dator när hela släpps sen. Men jag tror personligen att både hl2 och doom3 kommer vara mer krävande än farcry.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ramzeus
lol En body builder sak till er sweclockare

ääh "er sweclockare" är inte du medlem här eller.

Av Hovabonnen

Du har väl förmodligen redan provat men om det är samma som i cs så är det "record <namn>"

Av Hovabonnen

Tack som bare den!!!

Av Hovabonnen

Det låter jättebra. Och det borde väl gå att få bort nåra av dom raderna om det bara är en sida som ska kunna uppdateras genom det här och det här med login har jag redan fixat. Tack så mycket!

Av Hovabonnen

PHP hjälp!

Jag är fullständig noob på det här området bara så det är fastställt. Jag vill göra så att man kan skriva ett par grejer i tre olika textfält och sen trycka submit så ska det komma upp på en sida. Alltså så att man kan uppdatera sidan från den administrativa delen. Jag kan inte använda mig av mysql fast jag vet inte om det går utan mysql men om jag kunde få hjälp så vore det kanon.

Cnc
Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TtompaA
Nej men du bör ju kunna lite om att rita. Veta hur man blandar färg mm.

Ja och med den liknelsen så menar du ju at jag bör kunna använda cad/cam inte att jag behöver veta att wasa var ett regalskepp och inte en båt.

Cnc
Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TtompaA
ja det kan ju vara bra att veta vad man jobbar med

ungefär som att säga data i stället för dator

Inte riktigt samma sak va! Om jag ska rita en bild av ett landskap som hjälper det ju inte mig att veta var det landskapet ligger om jag ändå har en bild av det framför mig.

Av Hovabonnen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Uben
Det var nog Diablo som gällde för min lillasyster i den åldern. Först såg jag såklart till att hon hade en rätt kraftig karaktär men sen klarade hon resten själv

ÄÄÄG att ha en 3-årig lillasyster som spelar diablo, haha

Av Hovabonnen

mIRROR MIRROR MIRROR!!! jAG VIL SE FILMEN SOM ALLA KLAGAR PÅ SÅ... ojsan hoppsan kanske skulle titta på skärmen när jag skriver caps inne lite smått så.

Av Hovabonnen

Om det är så att du känner dig sugen på att sedan fräsa något i cnc så är det bara att fråga mig. Jag har både gått CNC A CNC B och FMS Teknik A.
Inget illa ment mot erki utan ville bara flasha.

Cnc
Av Hovabonnen

Och varför borde jag veta det exakt?????

Cnc
Av Hovabonnen

Jag jobbar på wasa båten.

Cnc
Av Hovabonnen

OT FFS!! Kom igen nu gubbar kom på nåt skoj. Vi kan nog skicka upp bilder på det färdiga resultatet om det är så att ni vill. Färdigfräst alltså. Vattenblock har jag redan gjort och det var för lätt/gick för fort nåt lite avancerat nu.

Cnc
Av Hovabonnen

Lambda är märket som är i halflife.