Inlägg

Inlägg som Poppu-chan har skrivit i forumet
Av Poppu-chan

The Escapists
7LYNE-D0XZ7-sex K fyra GY

The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility
7V87C-G5NEQ-V fyra RNV

Av Poppu-chan
Skrivet av Darkknight15:

Plus vart ska den där vga pin (svarta med 6 pins )saken gå in?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag vet inte riktigt vad du menar med vga pin, din bild är för mörk, så jag ser inte riktigt hur du har försökt koppla. Googlade på hur 1070 strix ser ut, och vad jag förstått är det enda du behöver koppla in en 8-pin (eller 6+2 pin, den kan "kombineras" till en 8-pin) PCI-E strömkabel -

https://www.pcper.com/images/reviews/474/14-PCI-E.jpg

Av Poppu-chan

Till att börja med ser det ut som att du har skärmen kopplad till moderkortet istället för din nya GPU.

Av Poppu-chan

@Åsa-Nisse: Ah, då förstår jag

1000+ frakt.

Av Poppu-chan

800+frakt.

Lite nyfiken - har du kört den överklockad och isåfall hur mycket har du lyckats piska upp den i? Sitter för tillfället på en tjurig 4670k som inte vill över 4.3 om man inte ger den på tok för hög vcore.

Av Poppu-chan

Har länge varit sugen på att leka med en Raspberry Pi, så jag köpte Proshops Raspberry Pi 3 bundle. Slängde även lite o-ringar i kundvagnen när jag ändå höll på.

Av Poppu-chan

Jag har råkat ut för exakt samma problem. Precis som för dig så började datorn tjuta/knastra redan vid så pass liten belastning som musrörelse. I mitt fall var det dock tydligt att oväsendet kom från mitt Seasonic nätaggregat. Bytte ut skiten och till slut blev burken tyst.

Lider med dig. Coil whine är ett jävla elände och det verkar ju vara 100% lotto om man drabbas eller inte.

Av Poppu-chan
Skrivet av jaomi:

@Poppu-chan: Vilken rom kör du, china, global, custom?

Hittade denna https://mi-globe.com/ och deras 'rom-builder'-tjänst som gör att man kan ta bort lite av defaultgrejorna och roota och annat, verkar grym

Försökte köra in på nya redmi 6 pro men måste vänta 30 dagar på å få låsa upp bootloadern

Har en Redmi Pro som officiellt bara har China rom, så därför brukar jag oftast köra varianten från xiaomi.eu, men har även testat mi-globe. Samma problem i båda versionerna.

Första tanken var att testa officiella kinaversionen för att utesluta eventuella problem med xiaomi.eu och mi-globes roms, men Xiaomi har nyligen plockat bort nedladdningarna för "gamla" lurar på officiella hemsidan, så jag har inte kunnat få tag på den.

Av Poppu-chan

Är det någon som har testat köra in MIUI 10 på sin lur ännu? Är nyfiken på om mediaknapparna på låsskärmen fungerar för er. Alltså byta låt/paus-knapparna. De är spårlöst försvunna för mig sedan jag hoppade över till tian.

Av Poppu-chan

Behöver hjälp med en kort ljudsnutt, 4:59 in i denna video. Soundhound ger noll resultat - antar klippet är för kort, och Shazam föreslår bara en massa nonsens. Får 90-tals eurodancevibbar, men det kanske är något modernare som jag inte har koll på.

Av Poppu-chan

Jag rekommenderar att använda HWiNFO med dess "sensor-only" mode istället. Det är alltid något som knasar med HWMonitor.

Av Poppu-chan
Skrivet av Zyie:

Hmm, hade kunnat vara skoj men någon annan har redan tagit koden utan att sagt något =/
Tack ändån!

Jag fick faktiskt ett trevligt tackmeddelande i PM från vinnaren. Han sa också att jag kanske skulle uppdatera min post att den var tagen. Problemet är bara att jag inte upptäckte det PMet förrän alldeles nyss. Började spela något efter jag gav nyckeln och glömde. My bad!

Skrivet av anon42512:

Mm, det blir så när man bara skriver ut koden sådär 🙃

Det är två anledningar att jag alltid skriver ut koder istället för att dela ut dem via PM.
1. Jag är lat. Orka svamla med PM, speciellt när man delar ut flera stycken samtidigt.
2. Jag vill att koderna faktiskt används. Delar man ut dem via PM finns det inget som stoppar folk att sälja dem vidare via auktionssiter, typ G2A, istället för att använda dem själv. Och ja, självklart ser jag att det finns fördelar med PM-metoden också. Men... se punkt 1

Av Poppu-chan

Någon nattuggla som är intresserad av en kod till Sunless Sea på GOG? - SZ74CCE5EAC033A4QA

Av Poppu-chan
Skrivet av NewCamps:

Hörlurar : max 1 år, fattar inte hur ni lyckas hålla dom vid liv mer än det, alltid något som går sönder för mig. För övrigt tappar jag dem aldrig och kör trådlöst.

Några lurar jag har gått igenom senaste tiden,
2st g933 logitech (inne på min tredje atm)
2st hyperx cloud
3st steelseries siberia v2
ca 4st noname brand som kostar en 200-300.

Möss : 3-4 år.

Tangentbord : 7-8 år. (har iofs aldrig haft sönder ett tangentbord utan bytt för att jag känner att det är tid för det)

Det är för att du bara köper skräpiga "gaming"lurar Jag har också haft Steelseries Siberia V2, och de gick sönder en vecka efter att garantin gått ut. Har hållit mig till riktiga lurar från seriösa tillverkare sedan dess. Mina Beyers må se fula ut och har inga flashiga ljus, men de kommer troligen fungera till den dag jag dör.

Av Poppu-chan

GOG har sommarrea och bjussar på Xenonauts.
Fler spel är dessutom uppe på GOG Connect!

Av Poppu-chan
Skrivet av Hzup:

Fick nu hem min Seagate 4tb externa. Jag fick ST4000DM005-2DP166 dvs 8mb cache. Detta är en hårddisk jag inte ens kan hitta på prisjakt?! Trodde jag läste fel men det står 8192KB Bufferstorlek!

CrystalDiskInfo: https://imgur.com/TurXBOL

Jag skulle gissa att det är en helt vanlig DM005. Jag har tex en ST4000VX007 med 64MB cache. En vanlig intern disk, dvs inget som jag plockat ut ur en extern eller liknande. I CrystalDiskInfo dyker den upp som ST4000VX007-2DT166 med 8MB cache. Seagate verkar rapportera SMART-värden lite annorlunda jämfört med andra tillverkare, så det skulle inte förvåna mig om det är något liknande med cachestorleken.

Av Poppu-chan

Fantastiskt kul quiz! Ser fram emot del 2

Av Poppu-chan

Har du möjligtvis CCleaner eller andra program av Piriform installerade?
https://www.ghacks.net/2017/11/19/avast-bundles-ccleaner-with-avast-free-antivirus/

Av Poppu-chan

GUILTY GEAR XX ACCENT CORE PLUS R
FTEF0-I5PEZ-JWQ**

Ersätt asteriskerna med bokstaven...

Av Poppu-chan

@mangemani: Hmm. Är det kanske How To Survive? Eller Burn, Zombie, Burn? Eller kanske All Zombies Must Die?