Inlägg

Inlägg som Poppu-chan har skrivit i forumet
Av Poppu-chan

2100+frakt

Av Poppu-chan

1900+frakt

Av Poppu-chan

Demolition Man är nu ännu ett steg närmare att flyttas från kategorin "actionfilm" till "dokumentär".

Av Poppu-chan

2100+frakt.

Av Poppu-chan

Vi börjar väl med 1850+frakt då

Av Poppu-chan

Är det någon här som knep ett MSI 6650 XT Gaming X för 3999kr från Inet när de reade ut det under svartfredan? Ett tag efter att jag fått hem det märkte jag att det inte följde med någon spelkupong. Kan svära på att jag såg att kupongen skulle ingå på den modellen, så tänkte bara dubbelkolla med er.

Av Poppu-chan

Det enda jag kommer ihåg från Duke Nukem Forever är de roliga grejerna - tits, minigames och leveln när man blev krympt. Om det kom ett nytt spel som visar sig vara BRA skulle jag absolut köpa. Ja, Polygon och Kotaku skulle skrika sig hesa över hur maskulint och farligt det är, men det känns som att deras relevans är på väg ut.

Av Poppu-chan

"Piracy has and continues to drain Europe's creative and cultural ecosystems, sports and live performance sectors, depriving workers and industries from billions in annual revenues and undermining the sustainability of an essential part of our social and economic fabric."

Finns få saker som får mig att himla med ögonen som när Disney och liknande storföretag brakar in och försöker övertala oss att deras senaste svammel är för vårt eget bästa.

Av Poppu-chan

Mellan 3-9 gånger dagligen senaste veckan. Snittar lite över en timme skärmtid per dag. Använder telefonen typ för att läsa Swec och NeoGAF i sängen samt lyssna på poddar när jag är ute. Men å andra sidan sitter jag på tok för mycket framför datorn, vilket säkert skulle ge en liknande chock för "mobilfolk".

@m4gnify Testa klicka runt lite. På min Sony kunde jag byta mellan att visa "times opened"/"screen time"/"notifications".

Av Poppu-chan
Skrivet av pine-orange:

RAMbrist och inga konspirationsteorier än? Är jag på SweC?

Jag tänkte göra någon vitsig konspirationskommentar några minuter efter att nyheten släpptes, men jag var på mobil så jag orkade inte

Av Poppu-chan

Så när den fungerade sist stängde du bara av den som vanligt och den bara totalvägrar nu? Gjorde du något med datorn innan den började bråka, typ koppla in/ur hårddiskar eller annat hårdvara eller ändrat något i BIOS? Kommer du ihåg om Windows installerade uppdateringar när du slog av den sist? Kanske något i uppdateringsprocesen som gick fel.

Om du inte kommer fram till repairgrejen kan du komma åt den genom att boota från tex en Windows USB-sticka, men istället för att välja att installera ska det finnas ett alternativ att reparera datorn nere i vänstra hörnet.

https://winaero.com/blog/wp-content/uploads/2014/10/repair-link....

Av Poppu-chan

Gillar det inte. Tabbfältet är för stort på höjden och känns som att allt har lite för mycket luft, även i kompaktläge. Det som stör mig mest dock är att tabbarna blev vita/ofärgade även om jag kör dark theme, så det ser apfult ut. Kanske en Win7-grej, för det verkar inte vara ett problem på andra bilder jag ser online.

Nvm, färgproblemet löste sig genom att installera ett annat dark theme. Bara defaultvarianten som bråkar av någon anledning.

Av Poppu-chan

Affinity Photo kanske funkar. Dom har 50% rea just nu, 299kr. Finns även en 90 dagar free trial så du kan se om det räcker för dina behov.

Av Poppu-chan

Nej tack.

Av Poppu-chan

Nope. Varit sugen på en GPU ett tag nu, men inte till dessa fantasipriser. Då får det vara. 970 får kämpa vidare.

Av Poppu-chan

Ni kan spara en tusenlapp på Windows med detta erbjudande -
https://www.sweclockers.com/forum/post/18634123

Av Poppu-chan

Jag undviker Amazon så gott det går, men nappar ibland på diverse grejer som är svåra att hitta eller prissättningen är helt åt skogen på i Sverige. Till exempel handlade jag en 8bitdo SFC30 Pro (gamla versionen med diagonala start/select-knappar och bra d-pad) från Amazon DE i början av året. 2017 handlade jag en Crucial BX300, fin SSD med MLC som ingen sålde i Sverige, en USB-floppy drive och ett handlovsstöd till Cherry MX-board 3.0 från Amazon UK.

Av Poppu-chan

@Dillan999: Odyssey är extremt tungt för CPUn, så inget konstigt att det händer i det spelet.

Av Poppu-chan

Ooooh, det här har jag väntat på! Har länge glott på prisjakt efter 1440p spelskärmar på 32 tummar, men det finns ju bara VA, och jag är inte så sugen på att sitta med VA igen.

Kunde leva med den slöa pixelresponsen på vissa färgskiften, men black crush/gamma shift förstörde hela poängen med den extra kontrasten IMO. Föredrar helt klart att leva med nackdelarna som IPS har jämfört med VAs nackdelar.

Av Poppu-chan

Med åren har jag blivit MYCKET mer kräsen när det gäller ljudnivå, så om jag överklockar gör jag det bara om det blir utan extra oväsen. Nu kör jag tex med en fet tvåtornskylare låst på 600rpm, och den klarar min 4770k@4.4ghz utan problem.