Inlägg

Inlägg som GamerGertzy har skrivit i forumet
Av GamerGertzy
Skrivet av Ratatosk:

Någon här på Sweclockers kommer antagligen köpa den, kanske köra ett par virtuella maskiner.
Man skall heller inte förglömma att det är en ståtlig e-penis.

Vet ju visserligen inte om det är någon härifrån, men Inet hade 11 st inne vid lanseringen i fredags, nu är den på 10. Så någon har köpt en i alla fall!

Av GamerGertzy
Skrivet av medbor:

Imac har tidigare haft mobila kretsar så inte omöjligt. Svårt att se imac pro med threadripper dock, det skulle slå för hårt mot nya macpro tror jag

Skickades från m.sweclockers.com

Är inte så säker på det. Visst skulle core-counten se löjlig ut i jämförelse, men den kan fortfarande ha 1,5TB RAM och 128GB VRAM!
Samt exklusivt Afterburner-kort som hjälper till vid realtidsredigering (i 8K). All den råstyrkan kan 64 kärnor i sig självt inte ta igen.

Av GamerGertzy

Tur att det är coronaviruset och inte carlbergsviruset. Då hade det nog varit det bästa viruset i världen.

Av GamerGertzy
Skrivet av medbor:

Rimligt för apple att vänta på zen2 i alla fall, innan dess var ju konkurrensen sådär i prestanda för att uttrycka sig milt. Om AMD kan prestera fram tillräckligt med kretsar kan nog apple släppa när som egentligen, men lär ju vara ett år minst mellan lanseringar tippar jag. När har de senaste macbooksen varit exakt?

Skickades från m.sweclockers.com

Här finns intressant statistik över hur långt det tagit mellan lanseringar. Både iMac och iMac Pro anses köpstopp på eftersom nya förväntas lanseras snart. Coincidence?

Av GamerGertzy

Tar fyra sådana och kör i raid 10 då!

Av GamerGertzy

Tror en detta är en spelprocessor kan den kanske framstå som dyr, men har en någorlunda verklighetsförankring förstår en förstås bättre och ser att den till och med är billig. Inet tar lite under 48k för den. Jag förväntade mig något över 50k i alla fall! Den hade fortfarande varit sjukt prisvärd då!

Av GamerGertzy
Skrivet av superegg:

Har koll på läget kollar sidan nästan vare timme samt RSS flöde så har bra koll.

Ibland kanske det är svårt att se skämtet.

Såg skämtet klart och tydligt! Men det var inget kul skämt bara.

Av GamerGertzy
Skrivet av superegg:

Verka som att alla har fått AMD feber säkert släkt med coronaviruset.

Du kanske missat deras framgångar senaste året? Eller är en Intel-fanboy som köper deras produkter no matter what?
Vi andra flyter med strömmen och följer med i utvecklingen!

Av GamerGertzy
Skrivet av klirre:

Tanken har slagit mig, men då får jag ju spela på 1080p också. Tror inte mitt stackars GTX 1060 6GB klarar 4k i särskilt många spel :/

För framtiden så är kanske 4k rätt val, får kolla runt lite vad som finns och hur stor prisskillnaden är kontra 2560x1440

Skickades från m.sweclockers.com

Du kan ju fortfarande ställa in spelen i lägre inställning, och få användning av 4K vid filmtittande t.ex.

Av GamerGertzy
Skrivet av Specias:

Jag trodde Apple skulle lägga in sina egenutvecklade soc:ar då de är riktigt, riktigt grymma i iPad och telefoner.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja, alla rykten har ju pekat på det i ungefär två års tid nu. Men att få alla program att fungera på ARM kan ta tid så kanske Apple går över till AMD, speciellt på den bärbara fronten, för att kunna nyttja deras nya SmartShift-teknik? https://youtu.be/tTWd8YF0b4w

Av GamerGertzy
Skrivet av Eric Hjalmarsson:

Kommer kanske hända i år snarare?
Apples datorer får AMD processorer

Härligt! Kanske steget till ARM blev större än förväntat och de prövar lyckan hos AMD tills de löst övergången?

Av GamerGertzy
Skrivet av jan-banan:

Borde inte AMD vara perfekt för bärbara då de borde dra mindre ström pga tillverkningstekniken.

Droppen för intel skulle väl vara om Apple gick över till amd i sina bärbara dock kommer det nog aldrig hända innan Thunderbolt finns till AMD.

Skickades från m.sweclockers.com

Ser hellre att Apple går över till AMD i sina stationära datorer, då speciellt iMac (Ryzen), iMac Pro och Mac Pro (Threadripper)! Men det lutar åt att de byter till egentillverkade ARM-processorer istället, då framförallt på de bärbara datorerna.

Av GamerGertzy

Najs, har mobilabb hos Tele2 så får ett år gratis. Tackar jag inte nej till.

Av GamerGertzy

Enda intressanta är ju alla filmtrailers som spelas i pauserna! Har ju blivit så stort så det skapas exklusiva trailers för kommande storfilmer så får iaf någonting av det hela.

Av GamerGertzy
Skrivet av FierceBrosnan:

Det är väl ingen som sagt? Det är däremot lätt att få en skithög , usa att skina när den jämförs med en värre skithög, kina (regeringarna obs ej folket). Båda går ej att lita på och båda vill befästa och utöka sin makt. Därför bör en ta allt de säger med en rejäl nypa salt.

Skickades från m.sweclockers.com

Precis. Bara för att den ena är värre borde vi inte låta den andra komma undan med vad som helst.
Sedan tycker jag det är suspekt när de försöker få en rapport att låta mindre partisk genom att skicka den till Tyskland och låter dem påskina som deras avslöjande, när det egentligen bara blir en amerikansk missil i ett propagandakrig.

Av GamerGertzy
Skrivet av Smasher89:

Tror inte de bör ha alltför mycket problem med pokemon, spelat genom flera spel på japanska (utan att kunna det alls, på tiden när spelen inte släpptes samtidigt globalts), spelens menyer och det mesta är färgkodat för att bli enklare att förstå (även om uilitymoves blir svårare att tolka).

Det var dock inte mycket till hjälp när en spelade på Game Boy Original och allt var svartvitt!
Då hjälpte det verkligen om spelen var på engelska. Men lärde mig mest i vilken ordning menyer var.

Förövrigt var det riktig nostalgikick att se den där IGN-dokumentären. Spelade ju Mario mot mor och bror på NES där i början på 90-talet som liten knatte. Hade utgåvan med Duck Hunt och oranget gevär också. Eller har kvar det faktiskt! Mycket underhållande.
Kan inte annat än känna enorm tacksamhet till Owe som fixade hem Nintendo till oss (Sverige) sådär.
Älskade Snes under många många år, hoppade över N64 då jag inte gillade kontrollen och Donkey Kong 64, men sen återkom jag iom Gamecube och Wii - det var under den förstes "levnadstid" jag själv var medlem i Club Nintendo faktiskt. Fick en Zelda-samling med de två första NES-spelen samt Ocarina of Time och Majoras Mask på mot enbart portot. Mycket mycket trevligt! En gång ringde jag faktiskt in till deras support också, för att få hjälp i Game Boy Advance-spelet Golden Sun. Minns inte exakt mer än så, men tror det var för att få hjälp med att hitta en Djinn jag nästan slet hår över att inte hittat. Så med tidningen och så var det kul grej när en växte upp med Nintendo!

Av GamerGertzy
Skrivet av mkl:

Det må vara mindre relevant till frågan om Huawei bör bojkottas baserat på Amerikanska uppgifter, ja. Men jag svarade på ett inlägg om huruvida USA var ett exempel för demokrati och där är min poäng relevant: USA är närmare demokrati än Kina. Jag tror exempelvis att Amerikanska staten aldrig skulle kunna göra det som Kinesiska staten gör mot Uyghurer på hemmaplan just pga mekanismer som kännetecknar demokrati

Visst är de närmare demokrati, men tycker likväl många okritiskt höjer USA till skyarna utan att ta deras världsställning i beaktande.
För visst kanske de inte torterar sina egna medborgare, men nog avlyssnas de och åsiktsregistreras. Fria val är inte det enda som kännetecknas en demokrati är vad jag ville ha sagt. Men vifta bort det du och vifta med din Amurica fack jea-flagga du.

Av GamerGertzy
Skrivet av Tiamat:

Tråkigt och samtidigt annonserar de ut en nya Switch-bundle med den förbättrade batteritiden: Limited Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition. Hoppas ändå på mer info om Pro-modellen i år.

https://i.imgur.com/fyEgIJ7.jpg

Var onekligen pepp på en "Switch Pro" men denna var ju urläcker! Blir nog en sådan istället i väntan på förstnämnda!

Av GamerGertzy
Skrivet av MrMacho:

Vilken fantastisk kompis du är.

Det är inte min vän utan min f.d. kontaktperson. Han har jobb så klarar sig nog.

Av GamerGertzy

USA är ju jättebra exempel på demåkrati; du får rösta på senatorer i "ditt område" och president över hela landet... om du inte står med i något brottsregister dvs. Sen har vi ju CIA som bråkar utomlands och avsätter ledare som inte passar dem. Eller ger terrorister vapen för att delta i krig som gynnar dem. Tills det inte gynnar dem. Då överges dem. Sen har vi ju FBI som internt jagar kåmmunizter. Så mycket för det fria tänkandet och yttrandet! Men det är såklart Kina som är de farliga, det är de som ställer till det runtom i världen. För det säger USA!