Inlägg

Inlägg som Sgt. Stinger har skrivit i forumet
Av Sgt. Stinger

Har återuptagit foldandet i förrgår för krisens skull. Inga work units delas ut för tillfället dock. Hoppas det kommer mer snart!

Av Sgt. Stinger
Skrivet av Xyborg:

Anledningen till att många inte fått några WUs (work units) är att Folding@Home teamet inte hunnit med den explosionsartade ökningen av nya foldare. Servrarna hängde helt inte med att leverera WUs till alla. Se: https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=24&t=32424

Jag hade samma problem igår och under morgonen idag, men nu har det börjat rulla igen.

Då tackar man för svaret!

Av Sgt. Stinger

Nån som kan förklara varför mitt 5700XT inte gör något? CPUn jobbar på men GPU gör inte ett jota.

Av Sgt. Stinger

@{SWEC}Rool82: Förmodligen handlar det om att korta ner renderingstider på CGI och andra effekter. z

Av Sgt. Stinger

@anon298854: Absolut. Värt att nämna är också att spel på CRT nästan får naturlig AA pga att det inte är 100% skarpt, till skillnad från hur det är på LCD. 1600x1200 är fortfarande för jäkligt snyggt på en CRT.

Av Sgt. Stinger

@Jonas79: Japp. Danska kronan är riktigt stark nu jämfört med svenska.

Av Sgt. Stinger

Game pass funkar redan på PC. Jag har spelat Forza Horizon 4 via tjänsten.

Av Sgt. Stinger

"Corsair" är ett annat namn för sanktionerat kapar-fartyg back in the day. Dvs, sanktionerat pirateri mot fiendens skepp.

Av Sgt. Stinger

Vad jag läst mig till är det alltså så att AMD har 20k kort, och de vill kunna sälja kortet i fyra månader, så de släpper 5000 i månaden. Om de säljer bra nog tillverkar de 40k fler kort, och har de tur kommer tillverkningskostnaden bli lägre eftersom de väntat några månader.

Av Sgt. Stinger
Skrivet av Mange43:

Självklart blir det ännu 1 flopp.
Varför skicka med 16 gb vram,(Som ingen behöver)
Jo för att vara värst med något bara,inget mer än så.

Nej, kortet har 16GB VRAM för att det inte finns några 2GB HBM2-moduler på marknaden, minsta storleken är 4GB. För att leverera ett kort med 8GB hade de varit tvungna att halvera minnesbussbandbredden, och med tanke på att de nuvarande Vega-korten verkar ligga på gränsen av minnesbandbredd hade definitivt en snabbare kärna blivit rejält begränsad av en sådan konfiguration.

Av Sgt. Stinger

@Snabbt_o_Hårt: Ja, fast med något högre boost clock verkar det som.

Av Sgt. Stinger

@MinscS2: Problemet för AMD är att detta kortet redan använder de HBM2-moduler med lägst minneskapacitet. Det betyder att om de vill använda mindre minne måste de börja skära ner i minnesbandbredd. Vill du verkligen ha detta kortet med 8 gb minne om minnesbussen är lika smal som på ett Fury X?

Av Sgt. Stinger

Bra pris, men proshop är väl lite sisådär med kundservice och leveranser om jag inte minns helt fel. Så länge man får kortet kanske inte det gör så mycket dock.

Av Sgt. Stinger
Skrivet av andra94:

... Du har aldrig användt en Ryzen processor i ett excel ark märker jag...

https://static.techspot.com/articles-info/1744/bench/Excel.png

Av Sgt. Stinger

@VadSaDu: Det är ju ett välanvänt namn då det var namnet på en av atombomberna som släpptes över Japan.

Av Sgt. Stinger

Sist jag handlade på aliexpress så skickade de paketen via lettland där de fick slutgiltig adresslapp. På detta vis slapp åtminstone jag moms och avgift. Om de gör såhär med allt då är det ju inte vidare konstigt att de inte vill gå med på Postnords system.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sgt. Stinger
Skrivet av Lordsqueak:

tja, är väl bara moderkorten kvar då.

Vad snackar du om? Det har funnits RGB-moderkort ett bra tag nu.

Av Sgt. Stinger

Jag tyckte ändå att det var en rätt intressant produkt ändå. Inte för att jag skulle vilja ha den men jag kan absolut tänka mig att det är rätt många som skulle gilla den, speciellt i trångbodda städer och liknande där folk kanske inte prioriterar plats till en TV eller PC.

Av Sgt. Stinger
Skrivet av FredrikMH:

Vadå utan RGB? För det priset? Skärpning Corsair...

Så länge de lagt pengarna på bättre ljud så är det bara bra att slippa RGB.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sgt. Stinger

Jag har min i vänster fram. Jag är högerhänt men jag gillar att kunna ha fram telefonen när jag bär maten från affären eller har med mig en tygpåse eller något sådant som jag ofta gör med högerhanden. Det kommer också från att jag alltid så länge jag kunnat minnas har haft nycklarna i höger fram, så då blev det vänster av ren vana när jag skaffade min första telefon.