Inlägg

Inlägg som employed har skrivit i forumet
Av employed

Epic Store är ju i stort sett en Launcher för Fortnite som drar in miljarder och som många kids. När de själva växer upp så finns det en stor chans att de faktiskt köper ett och annat spel från Epic Store. Att ta andelar i en marknad tar tid. Speciellt från någon som i stort sätt uppfann den.

Av employed
Skrivet av Swedishchef_90:

Nvidia titan hade väl msrp på 2499$? 4090 har väl 1490$
Titan hade kostat ca 34k idag

Pratar vi MSRP eller faktiskta priser? För ett Titan Xp hade ett MSRP på 1200$ och kostade runt 13000 när de kom.

Av employed

Tänk att vi har normaliserat att betala 23-25k för ett topp-grafikkort. Och jag som tyckte Nvidias Titan-serien var dyr.

Av employed

Rätt lätt att följa cirkusen med AMD. Köpte Asus x470 CH7 för 3300sek när det kom. Senare x570 CH8 för 4500sek. När X670 CH kom kostade de runt 7-8k sek. -_-

Av employed

Hade verkligen gillat ett instagram där jag ser vilka jag följer och en ordning på inlägg som förut där nyast hamn längst upp. Nu blandas alla inlägg de jag följer med reklam, konton som de försöker rekommendera till mej, betalda konton som är reklam och vanligt reklam. Var femte inlägg är av någon jag faktiskt följer och allt annat är bara en massa skit som de försöker tracka på mej genom mina tidigare sökningar.

Av employed
Av employed
Nytt bud: 550 kr 2st NF-A12x15 och 1st Noctua NF-A12x25 plus frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed

Ni kanske skulle nämnt att CIG själva sa att SQ42 var klart och i poleringsfas för över 5 år sedan.

Av employed

Frågan är dock, om Intel släpper en till Raptor Refresh med ~5% prestandaökning med ännu högre energi åtgång, kommer då sweC även också ge den "Bra produkt?"

Av employed
Skrivet av Ryzer:

Senaste decenniet har varit plågsamt om man väntat på en ny processor. Inte hänt mycket.

Gå ut i gräset med dej!

Bara det att 8 kärniga processorer bara fanns i HEDT-processorer som kostade massor för 10 år sedan och nu är vardagsmat säger ju en hel del.

Av employed

Vad hade du tänkt som startbud på X670e?

Av employed
Skrivet av Quenya:

Att offentligt sprida och/eller skapa obekräftade rykten om sådant som är helt klart olagligt att göra är närmast förtal. Kanske inte passar så bra på Sweclockers.

Glömde du sarkasm s/ där eller?

Av employed

Hur kan "“Um, we did. It’s running great. It is a next-gen PC game, we really do push the technology, so you may need to upgrade your PC for this game. But it’s got a lot of great stuff going on in it, and the fans are responding awesome."

till...

"Starfield presterar bara dåligt på dåliga datorer".

Hur man gör en höna av en fjäder.

Av employed
Nytt bud: 4 000 kr Hämtar idag
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed

Bjuder annars 500sek för EK 360 + frakt

Av employed
Nytt bud: 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed
Nytt bud: 450 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed

Hade varit trevligt att vilka modeller det gäller. Tex så har Sapphire haft problem med sina MBA kort med kylningen. Hade varit intressant att se om de samma problem med sina egna kort/kylare.

Av employed

Linus har alltid varit väldigt hård mot större företag när de gjort saker som LMG nu står anklagade för. Pinsamt att silkesvantarna fortfarande är på.

Av employed
Skrivet av Siimuliize:

Det jag är nyfiken på är varför jayz2cents varit tyst som en liten mus i allt detta...

Av samma anledning som alltid. Killen väntar på att hitta den sidan som vinner för att sedan rida den vågen hela vägen in i plånboken som han alltid gjort.