Inlägg

Inlägg som employed har skrivit i forumet
Av employed

Var verkligen hypead för den här fläkten. En fläkt i metal hade som sagt varit väldigt annorlunda och trevligt. Dock så var den inte det. Vi fick en fläkt som inte var i metal och som inte presterar sämre än konkurrenterna till samma pris som redan etablerade märken.

Att Alphacool i början gick ut med helt sjuka siffor är väldigt konstigt. Hade varit trevligt med både en kommentar från dem och igorslab.

Av employed
Skrivet av Gender Bender:

Fan vad mycket skit.

"Arg boomer skriker åt moln"

Av employed
Nytt bud: 500 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed
Skrivet av landahl:

Varför är många gamers så gnälliga?

För lite ute i gräset?

Av employed

1200sek + frakt

Av employed
Skrivet av 220volt:

Pumpen i Arctic Liquid är helt knäpptyst

Stod faktiskt mellan EKs och Arctic när jag valde att skaffa ny. Skaffade EKs då en del tester ex GN, visade att den kylde bättre. Har inte hittat någon som är direkt knäpptyst utan har behagligt hummande ljud medans andra låter väldigt mekaniskt, ojämnt och högt. Kanske kollar in Arctic vid nästa bygge.

Av employed

För mej är det helt sjukt att den bästa 360mm AIOn jag testat är Corsair H150i Pro som är 5 år gammal. Har fortfarande inte hittat en kylare med lägre behagligare pumpljud än den. Senaste tiden har man kört EK basic som har bra prestanda men inte har de bästa pumpljudet tyvärr.

Av employed

Någon på Rockstar älskar verkligen tårta alltså.

https://i.redd.it/rjjpzi1tjg4c1.jpeg

Av employed
Skrivet av Arelion:

Vad har de gjort med kvinnornas höfter?

Vadå, gillar du inte tårta?

Av employed
Skrivet av Chrisj:

Utifrån senaste rapporten har de väl omprioriterat tillverkningen så att diskreta GPUer nu inte tillverkas i lika stor utsträckning medan deras AI/serverprylar tar större plats i fabrikerna.

Tillägg. Det ryktas ju även att Kina slaktar 4090s för att kunna bygga AI-datorer vilket drivit upp efterfrågan och priset på dem. Så länge 4090 håller ett högt pris så kommer nog Nvidia inte sänka priset på övriga 4000-kort drastiskt så mycket mer.

Av employed

Köpte D4 en månad efter release. Spelade i två veckor och kom till någonstans i mitten tror jag på andra akten sen ville jag inte spela mer.

Av employed
Citat:

...ett förslag som vill införa obligatorisk övervakning av digitala kommunikationstjänster i syfte att stoppa sexuellt utnyttjande av barn och unga.

https://miro.medium.com/v2/resize:fit:640/1*r4qoo_SJzU8BcGqwoidE...

Alltid är det dessa barn som dyker upp när man vill strama åt folks rättigheter. -_-

Av employed

Jag fattar inte varför inte media varit hårdare mot Nvidia över detta. Asus bränner en bräda och internet blir helt galna medans detta får fortgå utan att tech-media med YT-influensers i spetsen tar fram högafflar och facklor.

Av employed

Förutom pengar, finns det någon annan anledning varför man inte gör en fyr- eller sexkärnig processor med säg 12 CU GPU eller ännu mer?

Av employed

Fick också upp dessa sen uppdaterade jag uBlock Origin och tog bort catch så försvann det. Använder Edge.

Av employed

Epic Store är ju i stort sett en Launcher för Fortnite som drar in miljarder och som många kids. När de själva växer upp så finns det en stor chans att de faktiskt köper ett och annat spel från Epic Store. Att ta andelar i en marknad tar tid. Speciellt från någon som i stort sätt uppfann den.

Av employed
Skrivet av Swedishchef_90:

Nvidia titan hade väl msrp på 2499$? 4090 har väl 1490$
Titan hade kostat ca 34k idag

Pratar vi MSRP eller faktiskta priser? För ett Titan Xp hade ett MSRP på 1200$ och kostade runt 13000 när de kom.

Av employed

Tänk att vi har normaliserat att betala 23-25k för ett topp-grafikkort. Och jag som tyckte Nvidias Titan-serien var dyr.

Av employed

Rätt lätt att följa cirkusen med AMD. Köpte Asus x470 CH7 för 3300sek när det kom. Senare x570 CH8 för 4500sek. När X670 CH kom kostade de runt 7-8k sek. -_-

Av employed

Hade verkligen gillat ett instagram där jag ser vilka jag följer och en ordning på inlägg som förut där nyast hamn längst upp. Nu blandas alla inlägg de jag följer med reklam, konton som de försöker rekommendera till mej, betalda konton som är reklam och vanligt reklam. Var femte inlägg är av någon jag faktiskt följer och allt annat är bara en massa skit som de försöker tracka på mej genom mina tidigare sökningar.