Inlägg

Inlägg som employed har skrivit i forumet
Av employed

Om man inte behöver ett 400 kort då

Av employed
Nytt bud: 400 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed

Att säga att det ser sämre ut vete fan. Skulle säga att de är ett aktivt val av dem. De kanske vill att hennes ögon ska se ut lite annorlunda ut för att få en mer minnesvärd karaktär. Många andra karaktärer under trailern ser i stort sett ut som tidigare.

Upplever ett starkt missnöje mot spelet innan det ens har släppt speciellt från en massa influensers på YT. Lite som att de vill se spelet krascha och brinna så de ska få bättre content.

Av employed
Skrivet av Xverminator:

Har vi inte en Moderat ledd regering med stöd av SD? Hur är detta möjligt?

Det är ju ingen skillnad från S och MP regeringen.

Det är nästan som att Ebba Grön gjorde en riktigt bra låt om detta.

Av employed

Tycker det är tråkigt det inte nämns mer om att begagnatmarknaden är riktigt bra just nu för alla som vill uppgradera. Första kommentaren skulle kunna göra ett riktigt grymt prestandahopp med 3000sek.

För övrigt så tycker jag att man inte har någon verklighetsförankring om man sitter hemma med näven knuten i fickan och hoppas och/eller tror att marknaden kommer återgå som det var för typ 4 år sedan. Om något så kommer priserna gå upp iom utvecklingen inom AI-marknaden.

Av employed

Väntar fortfarande på 3x120mm korten.

Av employed
Skrivet av Mörksuggan:

Eller blir det som med PS5 när dom står vertikalt att den flytande metallen rinner ut ur bland kretsarna?

Finns det någon som helst källa som sagt att detta har hänt? Tycker jag bara ser en massa teorierhypoteser att de kan hända men inga som helst konkreta info om det.

Av employed

Annonsen är avslutad

Av employed
Nytt bud: 1 700 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av employed

Såg nyss presentationen. Varför måste alla dessa tech-miljardärer bli så jävla fulla av sig själva? Till slut så blir allt de säger bara en massa memes.

När någon säger något i stil med "Jag lovar, om du köper nu, så är det enda du kommer ångra, är att du inte köpte mer" så kanske man ska ta hans ord med en jävla saltgruva.

Av employed

Undra hur de rättfärdiga de där priset. Flytande metall är som sagt inte nytt och används tex av Sony på PS5an. 360mm radiator på fabrikskort är inte heller nytt. Hade de slagit på runt 2-3000sek hade det varit något rimligt men 10000sek?! Fy fan.

Förövrigt så hade de varit trevligt med mer toppkort med 360 radiatorer från både AMD och Nvidia.

Av employed
Skrivet av Moseby:

Vet inte om jag hade vågat lita på Asus med sånt här, based on recent events...

Att sluta "lita" och köpa produkter av företag pga "recent events" så finns det nog tyvärr inte så många företag kvar att köpa av.

Av employed

Det är trevligt med innovation men tråkigt när man blir begränsad. Ska man uppgradera eller någon kompentent gått sönder så är man ju körd. Hade varit trevligt om de presenterade någon slags tid för support med detta.

Av employed
Skrivet av Nyhet:

Färre uppgraderar datorn i tuffa tider...

Med nya grejer ja. Upplever att väldigt många fortfarande uppgraderar fast från begagnatmarknaden.

Av employed

Trevligt att se att kortet iaf är billigt i "cost per frame" som HwU presenterade. Trevligt att Nvidia har konkurrens i segmentet. Extremt tråkigt att se grafikmarknaden stagnera i alla klasser förutom de i high end klasserna som xx80-korten. PC-folket kommer nog behöva vänja sig vid höga priser om man ska köpa nytt ett bra tag framöver tyvärr.

Dock så har begagnatmarknaden aldrig har varit bättre både för gpuer och processorer från förra generationen och ännu bättre i de ännu tidigare som finns. Finns massor av bra affärer att göra på SweC, blocket och tradera.

Av employed

Detta kort får ARC770 16GB att se rätt bra och prisvärt ut. Bra jobbat Nvidia.

Av employed

Hur kan detta få "bra spelprestanda"? Kontra vadå?

Av employed
Skrivet av LeifSandvik:

Hela denna generation lanserades för tidigt.

Tänk om Nvidia hade väntat med 4000-serien och låtit Dr. Lisa och AMD fått ha ledartröjan i några månader med 7900XTX. Nvidia fanbois hade nog brunnit upp.

Av employed

Tar tillbaka budet. Har inget 4000-kort -_-

Av employed
Nytt bud: 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.