Inlägg

Inlägg som drwlz har skrivit i forumet
Av drwlz
Citat:

Pixel 7 pro 128 GB

449/månad i 24 månader, med 45 GB surf och telefonen inkluderat i priset. Totalkostnad 11 027 kronor för mobil och abonnemang.

Bara mobilen i sig kostar 9990 på alla andra sidor.

https://www.elgiganten.se/product/mobiler-tablets-smartklocko...

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7051652

Man kan även få rätt bra pris med Halebop (dock 20 GB surf). Lite dyrare, lite mindre surf, men helt klart värt det för att får Telias täckning istället för Tre.

Av drwlz

Det första jag tänker på just nu när någon säger "användbarhet" eller UX är Modern Warfare 2. Där har man ett bra exempel på vad som händer när man försöker göra saker häftiga/snygga/edgy/coolt istället för att tänka på att göra det enkelt och smidigt för användaren.

Har nog fan inte stött på ett mer horribelt UI på väldigt länge. Att det ens går ut i produktion är ju helt magiskt efterblivet.

Vore kul att kunna lyfta exempel på bra saker också, men det är som vanligt inget som lägger sig i minnet lika bra som saker man stör sig på...

Känns som en trend att man gör en "re-brand" eller uppdaterar sin grafiska profil och lägger allt krut på design, men noll tankekraft på användarvänligheten (Elgiganten bl.a.)

Av drwlz

Verkar ju vara många som har åkt på samma problem. Är CPU:n extremt varm eller kan det vara något med strömtillförseln?

Har du provat att stänga av C-state i BIOS?

Av drwlz
Skrivet av Larsp777:

Få honom sparkad kanske...

Fast kanske en farlig väg att gå.

Är det så att han missköter sitt jobb så hade jag börjat med att läsa igenom skollagen för att se om det finns något där som man kan hänvisa till och eventuellt anmäla för tjänstefel. Men oavsett så känns ju en anmälan till skolinspektionen given (förutsatt att det inte handlar om en personlig vendetta).

Annars är det väl huvudmannen man skall vända sig till i första hand (vilket är kommunen om det är en kommunal skola).

Av drwlz

Gillar också Darknet Diaries, har dock jävligt svårt för berättarrösten...

Av drwlz

För mig som kör 1440p utan RT eller ultra-maxade inställningar så skall det bli kul att se hur det står sig där. Vill ha något som kan pumpa stabila 150-160 FPS.

Av drwlz
Skrivet av napahlm:

Det här fick mig att fnissa till lite.

Nu till mitt egna gnäll.
Eftersom jag var lite trött och mossig på väg hem i tisdags så orkade jag inte stanna och tanka, "Jag tar det imorgon efter jobbet". Bensinpriset låg på 20.4* i tisdags, men skuttade upp till 21.19 när jag stod vid pumpen. Känner mig så sjukt lurad, ännu mer än vanligt ska tilläggas. Det borde finnas en maxgräns för hur mycket drivmedelspriserna får röra sig under ett dygn. 80-ish öre i ett svep!?
Jag har blivit sårig på knäna och alldeles öm där bak det gånga året. Tack farbror staten, säger jag med mössa i hand.

Har hänt mig kanske 3-4 gånger. Alltid lika kul

Av drwlz

Life360 eller vanlig delning via google maps är mina tips.

Av drwlz

Någon som vet hur man får bort "update requires restart" varje gång man startar spelet? Scan/repair fungerade inte iaf. Jävligt störigt

Av drwlz
Skrivet av psp123:

Flera har problem att ta emot och ringa samtal med Pixel 7. Det kan nog vara bra att vänta och se om det kommer en lösning innan köp.

https://swedroid.se/forum/threads/samtalsproblem-pixel-7-pro....

Jag tror dock inte riktigt på att det är i telefonen som problemet ligger, även om det säkert är fullt möjligt. Oftast är det knas hos operatören när samtal inte kan kopplas fram (baserat på min egen erfarenhet inom arbete med telekom).

Om kamera är viktigare än batteritid så är det helt klart Pixel 7 som gäller. Även om Zenfone 9 verkar kunna leverera rätt fina bilder med GCam. Skulle nog gissa på att Zenfone 9 har bättre snitt vad gäller batteritid dock.

Av drwlz

Att man lyckades till slut! Mer sånt här

Av drwlz

Känner mig så jävla dum som inte hittar några ledtrådar. Har dock stirrat i devtools i typ 2 timmar så man kanske ska ta en liten paus bara

Av drwlz
Skrivet av MullemeckOfficial:

Har du något tips? Sitter fast på PSU, chassit och lagring

Vet inte hur mycket man ska spoila för andra men

om du kollar videon där dom presenterar tävlingen på YouTube och använder undertexter, så kommer det dyka upp en liten ledtråd mot slutet. Eller

så googlar du bara robot.txt

Dold text
Dold text
Av drwlz

PSU var ju faktiskt lite fyndigt gömd

Av drwlz

Den känns lite lurigare i år. Har bara minnen och GPU men gräver i källkoden för att se om dom har missat något. Det känns initialt som om att dom har lyckats abstrahera bort det mesta dock

Av drwlz
Skrivet av adzer:

Bra service är alltid viktigt. Tror jag ska ta och göra ett försök i från Vistaprint.
Är det något specifikt man ska tänka på när man skapar bilden med syftet att trycka på tyg?

Är verkligen ingen expert inom området, men när jag beställde två tröjor från spreadshirt så gjorde jag mitt tryck i vektorgrafik (använde i det här fallet adobe illustrator).

Har för mig att jag gjorde det i 300 dpi och att jag fick göra själva "bilden" jäkligt stor för att det skulle bli bra. Var en del experimenterande

Av drwlz

Blev ju inbjuden till betan men har det kopplat till en mail jag sällan kollar, så jag missade registreringen. Man är ju lite bitter

Av drwlz

Brukar hålla mig till första advent. Hela grejen är ju att tråna och längta efter en iskall Zeunerts

Lussebullar körde jag ofta först på lucia, men insåg att det är för jävla gott ihop med den första julmusten, så nu gör jag på det viset istället!

Av drwlz
Skrivet av cyklonen:

Jo, men du angav ju ett så specifikt mått att jag trodde det var nåt du hade läst...

Aha, nej. En vild gissning bara

Av drwlz
Skrivet av cyklonen:

Var ser du storlekar?

Man får ju rösta på vilken storlek man skulle vilja ha en tröja i. Av erfarenhet så antar jag att dom kommer vara för korta och enbart bygga på bredden ju större storleken blir