Inlägg

Inlägg som drwlz har skrivit i forumet
Av drwlz

Spelar mest Hearthstone på min platta, men den känns lite för seg. Har svårt att motivera en uppgradering också eftersom jag trots allt inte använder den såå mycket.

En 8.4" Tab Pro från Samsung skulle vara perfekt.

Av drwlz
Skrivet av Sp0de:

Blomkungen länkade till en test tidigare i tråden:

http://blog.gsmarena.com/lg-g4-performance-benchmark-results/

Skrivet av Gainsgoblin:

Den var riktigt mycket sämre om du tittar testerna. Får mig orolig då jag inte byter lur så ofta längre, sure den är mycket kraftfullare än min S4 men mer kräm är alltid bra.

Får invänta recensioner och se om det är fler som får samma resultat då. Räcker dock för mig men om priset hamnar på ~6000 kr vid släpp så kommer jag förmodligen vänta tills det går ner.

Av drwlz
Skrivet av Sp0de:

Prestandan lämnar helt klart en del att önska men jag undrar verkligen om det kommer att påverka mitt dagliga bruk, får se vad framtida tester säger. I övrigt tycker jag telefonen fortsättningsvis är intressant, får se när den har release i Norden.

Har du hittat benchmarks eller liknande? Vore kul att se.

Tror dock inte att 808 är märkbart sämre än 810.

Av drwlz

Synd med ännu ett futuristiskt CoD, men ser ändå fram emot detta. Black Ops och Black Ops 2 var riktigt kul och är de enda spelen i serien som jag lirat "mycket" sedan MW2.

Av drwlz

Det flyter inget vidare på en LG G Pad 8.3 i alla fall (så vassare hårdvara än vad som sitter i den behövs).

Är dock osäker på om det är CPU eller GPU som drar ner prestandan, men det flyter på fint i min Nexus 5 (även innan mobil-versionen släpptes).

Av drwlz

Skylanders / Disney Infinity - Frågor till er som kan

Tjenare,

Tänkte köpa antingen gubbar till Skylanders eller Disney Infinity (själva spelet) i present till en liten grabb, men jag är så sjukt oinsatt i dessa typer utav spel så jag behöver lite hjälp med att förstå vad det är som gäller...

Det jag undrar är:

1. Skylanders - Finns det gubbar som inte "passar" till en viss version utav spelet eller liknande? Kan man köpa vilken gubbe som helst och den fungerar? Tror det skall vara "Trap Team" han har.

2. Disney Infinity - Verkar finnas två versioner utav spelet. Är det lika bra att satsa på 2.0? Sen undrar jag samma sak som ovan.

3. Vilket är roligast enligt er och varför? Lite ris och ros kring spelen uppskattas.

Tack från en 27-åring som känner sig som en 86-åring.

Av drwlz

Det där har man spelat en del. Tror att jag till och med hade en riktigt fräck joystick med vibrationer för extra coolness.

Av drwlz

Gillar verkligen läderbakstycket. Hoppas att batteritiden, UI't och kameran är bra också.

Av drwlz

Imponerande

Av drwlz
Skrivet av rustax:

Nej inte än hehe, väntar på release i Sverige innan jag köper spelet. Har varit sugen att genomföra köpet ett tag nu. Har försökt hitta något angående köp genom VPN i Origins TOA men har inte hittat något, har några vänner som köpte BF4 + Premium genom mexikansk VPN och inget har hänt de än.

Har inte heller råkat ut för något, så jag kommer troligtvis att köpa via VPN.