Inlägg

Inlägg som jcee1993 har skrivit i forumet
Av jcee1993
Skrivet av Keneay:

Det finns information om rea/nedsatt pris här.

Vet inte om det gäller alla varor eftersom det inte finns någon exakt maxtid men enligt domstol får en rea inte pågå längre än 2 månader per år.

EDIT: Eftersom det är många frågor om hur liten en prissänkning får vara så tillägger jag bara att priset måste vara väsentligt lägre än ordinarie pris för att få kallas rea/extrapris etc. (Finns mer info på länken ovanför)

Absolut, är väl insatt i hur lagen är utformad. Jag är mer nyfiken på hur de som menar på att det ska vara upp emot 180 dagars lägsta prisinfo tänker nedsänkningar.

Av jcee1993

Hur ofta tycker ni att en produkt ska få säljas med rabatt?

ta t.ex. Coca Cola på valfri matbutik, hur ofta ska de få sälja de till sänkt pris?

Av jcee1993
Skrivet av Jacob:

Du flydde alltså Gävle efter träffen där? Hoppas vi ses på fredag!

Killen med koll!

Flydde och flydde.. skyndade långsamt och blev jämtlänning nu i oktober.

Tror du ni hänger kvar på restaurangen eller brukar ni fortfarande gå vidare?

Av jcee1993

Vore kul att träffa er en gång till i min nya hemstad. Ska dock ut med jobbet på fredag, men vi kanske ses trots det!

Skickades från m.sweclockers.com

Av jcee1993
Skrivet av Fear:

Jag kör rubbet med appar också är det därför kanske?

Precis, Smart Switch räknar med installationen av de nya apparna på nya telefonen också. Jag tycker du ska köra på, tar lite tid men du slipper böka runt, inget är som väntans tider!

Skickades från m.sweclockers.com

Av jcee1993

Har du din S8 fulladdad ska sen även ladda s6an under överföringen, men jag skulle rekommendera att ha vanlig laddning och köra trådlöst, en ganska stor del av tiden som switch säger är enbart i nya för att installera appar med mera.

Skickades från m.sweclockers.com

Av jcee1993
Skrivet av Xyborg:

Jag minns att jag satt med @KeTonic, @Nor3ll och @Emilakered. Men vad var nicket på finsmakaren/vindrickaren i rosa skjorta som jobbade åt Telia?

Träffad. haha!

Skickades från m.sweclockers.com

Av jcee1993

Det här kan ju bli kul!

Kommer nog vara minst insatt av oss på plats, men jag dyker gärna upp!

Skickades från m.sweclockers.com

Av jcee1993

Tips om tangentbord

Hej!

Jag har letat febrilt men utan lycka. Jag söker efter ett tangentbord som Surface Keyboard men som också är upplyst, vet ni om något?

Länk till Surface-keyboard:
https://www.microsoft.com/sv-se/store/d/surface-keyboard/91xk...

bomba gärna med förslag!

Av jcee1993

P3 gjorde nyligen ett test med samtal och data i Sverige på de fyra största operatörerna, Telia vann, för andra året i rad. Tele2 kom 2:a och Telenor 3:a. Tele2 och Telenor ligger väldigt jämnt, Telia ett steg över och Tre en bit sämre.

Sen varierar ju täckningen beroende på var man är, Telia är inte bäst överallt, men generellt sett ja, Telia har bäst täckning.

Länk till test: http://www.p3-networkanalytics.com/portfolio-item/Sweden/

Av jcee1993

Gömt chassi under skrivbord

Hej,

Jag tycker mig ha letat arslet av mig, utan framgång.

Jag söker efter ett chassi, likt Fractal Design Node 202 som går att montera direkt under skrivbordet så kan man inte kan se datorn.

Node 202 går ju bort då den har fläkt hål i taket.

M-itx och plats för rätt stort grafikkort.

Har ni några förslag?

Eller behöver jag bygga ett custom?

Tack på förhand!

Av jcee1993

Note 7:an. Beställde på en gång, men alla vet ju hur den historien gick. Har sen dess kört S7 Edge och nu S8 Plus. S8 Plus är riktigt snygg och känns jättebra i handen, OS:et är riktigt läckert men jag är ändå inte lika såld som på Note 7. Väntar med Glädje in Note 8 och hoppas på fingeravtrycksläsare inbyggd i displayen.

Av jcee1993

Framförallt så har du ingen garanti på den disken som sitter i datorn nu, att då köpa en ny disk med garanti för att sen ge bort den känns dumt. Köp ny, klona och gå vidare.

Av jcee1993

Visserligen lite mindre än du tänkt, och samtidigt dyrare, men jag själv är riktigt sugen på Samsungs Serif 40" till sovrummet. Ruskigt snygg är den iaf!

Av jcee1993

Följesedeln är att betrakta som kvitto i detta fall. hör av dig till kundtjänst så kan de skicka ut en kopia.Butikerna kan inte hjälpa dig.

Av jcee1993

Rimligtvis tjänade du väl pengar på försäkringen? DVS. höjde ditt begärda pris med mer än 3000:- ?

Om något borde väl isf. köparen få tillbaka de 3000 eftersom det är den personen som i slutändan har betalat men inte nyttjar försäkringen?

Hursomhelst, det är den nya ägarens bil, vad den personen gör med den har du inget att göra med.

Av jcee1993

Rent allmänt har Telia schyssta deals, de bjuder på PS4 vid köp av Sony-telefon med abb. De har bra pris på massa tillbehör och S6-an kan man få för väldigt lite pengar med abb.

Av jcee1993
Av jcee1993

Telia brukar erbjuda bredbandsabb. över den mobila tekniken, dvs. obegränsat men bestämd teoretisk hastighet till de kunder som inte kan få varken fiber eller x-dsl.

Av jcee1993
Skrivet av SCORPIUS:

Låter skitbra. Men det ser ut som att en behöver vara kund hos Telia.

Ja, som sagt, om du skaffar Telia play+, t.ex. hbo halva priset i 3 månader, säg upp direkt och du får hbo en månad och Chromecast V2 för 285.