Inlägg

Inlägg som FireRed har skrivit i forumet
Av FireRed

Finns det folk som vill köra duo/squad får ni gärna lägga till mig
IGN: Bjurström

Av FireRed

Kan rekommendera detta, är röda Kailh switchar.
https://www.netonnet.se/art/dator/gaming/gamingtangentbord/mi...

Av FireRed

Bara skummat igenom tråden lite snabbt så ursäktar om detta har nämnts tidigare. G2A Shield är en subscription som kommer att dra pengar från ditt konto varje månad tills du avsäger det vilket är mycket krångligare än det behöver vara. Hade betalat för shielden i ca 4 månader utan att jag vetat om det då jag trodde det var en engångskostnad. Har köpt från g2a några gånger efter detta men aldrig köpt till shielden igen.

Av FireRed

@oceanic: Det är ju just det som är deras mål med w10, att förfina och utveckla det mer och mer eftersom.

Av FireRed

@drwlz: Fixade spelet för några veckor sedan, har dingat level 27 men inte vågat mig in i compträsket riktigt än

Av FireRed

Har ni dubbelkollat att ramminnena sitter på rätt platser?

Skickades från m.sweclockers.com

Av FireRed

Hoppade aldrig på overwatch tåget i våras då jag inte hade några vänner som var intresserade av spelet. Nu när spelet är på rea så väcktes intresset igen och jag undrar därför om ni skulle rekommendera spelet till en "ensam varg"?

Av FireRed

Körde på edge då den extra batteritiden och lite större skärmen är trevlig. Det enda negativa jag kan komma på är att det är svårt att hitta skärmskydd som är kompatibla med skal då kanterna är rundade.

Av FireRed

@McSneak: Edge varianten har en större skärm och ett större batteri annars så är det inte så stor skillnad. Själv kör jag en s7 edge sedan juli och har inte ångrat mig en sekund. Batteritiden är fantastisk och tack vare de rundade kanterna så känns telefonen smidigare än andra 5.5" telefoner. Har du inte budget för en s7a så skulle jag nog gå för en op3

Av FireRed

Hade önskat en amoled-display med lite högre upplösning. 750p känns på gränsen till för lite och argumentet för en längre batteritid håller inte riktigt när t.ex samsungs s7 med en 2k display har en fantastisk batteritid.

Av FireRed

Mw3 det var länge sedan synd att det är så liten call of duty player base på pc, svårt att hitta annat än TDM :/

Av FireRed

S7 Edge, riktigt nöjd Bästa batteritiden jag upplevt på en telefon, kanon kamera och allt flyter på riktigt bra som man förväntar sig från ett flaggskepp.

Av FireRed

Jag har inte spelat speciellt mycket Doom tidigare så jag hade inte direkt några förväntningar, men jag skulle vilja säga att jag blev positivt överraskad. Jag gillade den Halo liknande multiplayern och kände inte av några prestandaproblem. Det kändes som ett spel jag skulle kunna lägga ner väldigt mycket tid på. Därför tyckte jag att det var konstigt att det hade fått så hård kritik, men jag antar att det beror på att känslan i spelet skiljer sig från de tidigare Doom spelen.

Av FireRed

Mitt personliga favorit ROM som jag använder just nu är Sultanxdas variant av CyanogenMod 13. Väldigt stabilt med bra batteritid och får ofta ota uppdateringar. Rekommenderas starkt!
ROM: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/orig-development/...

Av FireRed

Plockade upp Warframe igen för några dagar sedan! Håller för tillfället på att plöja igenom star chart 2.0 nu när 3.0 står runt hörnet Hade varit kul att ha lite folk att spela med då jag har svårt att få irl polarna att fastna för spelet.
IGN: -FireRed-

Av FireRed

Kolla så att du har satt ram-minnet på rätt platser. Ibland är det färgkodat på moderkortet hur de ska sitta, annars brukar det stå i manualen. Fel installerat ram kan påverka prestanda väldigt mycket.

Av FireRed

@anon259415: Tack för ditt förslag! Blir några hundra lappar dyrare (cpu fläkten var inte med i din vagn) men ser ut att vara ett bättre alternativ

edit: Såg inte att du hade bytt ut den mot en annan ;P

Av FireRed

Sista kontroll innan köp

Hejsan! Hjälpte grannens son att välja ut komponenter till en speldator för ca 10k exklusive skärm. Skulle önska lite synpunkter om något ser fel ut eller om du har ett bättre alternativ.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/8993977/dator-skarm

Av FireRed

@DOGE: Du låser fpsen ingame inga konstigheter.
Skickar en friend request är gärna med och lirar lite
edit: Hoppsan vi var visst redan vänner på steam.

Av FireRed

Jag tycker personligen att black ops 3 är riktigt roligt. Advanced warfare och ghosts var riktiga besvikelser men black ops 3 har verkligen levererat (Min åsikt). Gameplayn är riktigt snabb och i många gamemodes kan du gå "rambo" och sänka motståndarlag helt själv men gillar du att arbeta i lag så finns det alternativ.

Problemet med spelet just nu är att det drar onödigt mycket ram och spelare under 12gb har klagat på att spelet är dåligt optimerat. Själv har jag ett 970, i5 4670k, 16gb ram och jag lirar spelet på high settings ( lite tweaks med shadows ) och ligger stabilt runt 140 fps.

Kortfattat svar på din fråga: Jag vet inte om du kommer att gilla spelet men det är det bästa call of dutyt på PC sen 2012.