Inlägg

Inlägg som FireRed har skrivit i forumet
Av FireRed

Rekommendrerar att du tar en kik på blocket om det finns några begagnade rh logic eller kinnarpsstolar i din närhet. Inte ovanligt att de ligger ute för några tusenlappar.

Av FireRed

Detta är vad du behöver: https://www.aliexpress.com/item/3-5mm-Jack-2-Male-to-1-Female...

Vet inte vart du hittar en i sverige, men borde inte vara så svårt.

edit: Länkade fel först.

Av FireRed

Personligen föredrar jag röda över bruna. Har använt blåa, röda, bruna och speed. Men vad jag tycker spelar inte så stor roll. Min rekommendation är att köpa det tangentbord du vill testa och utnyttja öppet köp om du inte gillar det.

Av FireRed

gpu - ~1200kr
cpu - ~1000kr
mobo - ~500kr
ssd - ~500kr
ram - ~300kr (hastigheten är 1333Mhz )
+ psu och chassi

Hade uppskattat priset till någonstans runt 4000kr

Av FireRed

Jag fick mycket hushållsvaror av släkten när jag tog studenten, typ stekpannor, en brödrost, kaffekvarn och bryggare etc. Inte så mycket "roliga" presenter men användbara den dagen jag flyttar ut.

Av FireRed

@Luksenburg: Som ovanstående skriver så är det inte farligt men kanske inte optimalt när det gäller både temp och ljudnivå. Om du ska lägga pengar på en 8700k tycker jag att du kan lägga några extra hundralappar på en ordentlig kylare. Personligen så rekommenderar jag Cooler Master hyper 212 evo. Knäpptyst, billig och kyler bra. Utmärkt om du inte tänkt att överklocka så mycket.

Av FireRed

@Icte: Var tvungen att kolla upp om det följde med Power Play och mycket riktigt så ser det ut som att man får med en Power Core när man köper mattan.

Av FireRed

En sak som är intressant med G403 wireless är att den verkar fungera med Power Play precis som G703 och G903. Detta är dock inget Logitech själva har gått ut och sagt.

Källa: http://www.legitreviews.com/found-logitech-powerplay-works-ol...

Av FireRed

Fick lämna tillbaka min G900 då jag fick kramp i handen efter en längre tids användning. Det var en fantastisk mus på alla sätt förutom formen (Kör palm grip). Bytte till en G403 Wireless som är mer lik min gamla EC1-A och nu känner jag mig verkligen hemma. Saknar dock scrollen och känslan i klicken från G900.

Av FireRed

Vad har du för effekt på nätaggregatet och vilket grafikkort?

Skickades från m.sweclockers.com

Av FireRed
Av FireRed

Jag hade rekommenderat denna: http://cdon.se/hemelektronik/asus-27-led-mg279q-freesync-p358...
2560x1440, 144hz, IPS-panel, 27" och ett riktigt bra pris nu när den är på rea. Definitivt värd att kolla på.

Av FireRed

@Veen: Jag kan garantera dig att Svennos bygger med funktionsknapparna Han har en kamera för tangentbordet där man tydligt ser vilka knappar han trycker på. Personligen så rekommenderar jag att ändra på sina byggbinds.

Av FireRed

i5 4670k, Ducky One TKL RGB (MX Brown), Glorious PC Gaming Wrist Pad/Rest

Hej! Då var det dags att vårstäda och sälja av lite saker som inte används längre. Allt finns att hämta i Alingsås eller så skickas det och då stör köpare för frakt och betalning sker via Swish. Bilder kan skickas om så önskas.

1. i5 4670k
Processorn fungerar utmärkt och har aldrig strulat. Den har i princip körts på stockhastighet hela tiden. Det finns även en helt oanvänd stockkylare som kan skickas med vid intresse.
Pris idé: 900kr eller bud.

2. Ducky One TKL RGB (MX Brown)
Inhandlat från maxgaming i slutet av november 2017. Tangentbordet är så gott som nyskick och har inga synliga tecken på slitage. Kvitto samt originalförpackning finns.
Mer info: https://www.maxgaming.se/gaming-tangentbord/one-tkl-rgb-mx-br...
Pris idé 1100kr eller bud.

3. Glorious PC Gaming Race Wrist Pad/Rest (TKL)
Inhandlat från maxgaming i samband med tangentbordet. I första hand säljs det tillsammans med tangentbordet. Mer info: https://www.maxgaming.se/handledsstod-tangentbord/pc-gaming-r...
Pris idé 150kr eller 1200kr för tangentbord + handledsstöd.

OBS! Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av FireRed

Tycker det ser ut som en schysst deal till det priset. Det största frågetecknet är nätaggregatet på 350W men jag antar att man får lita på msi att det är tillräckligt. En till heads up är att det bara finns två platser för ram på moderkortet var av i en plats så sitter en 8GB sticka. Det innebär att det blir jobbigt att uppgradera till mer än 16GB ram i framtiden.

Av FireRed

@Nova1990: Är det processorn eller grafikkortet som är 60 grader? I vilket fall så är det helt normalt vid spelande och det är inget du ska oroa dig över.

Av FireRed

@TimonCMF: Om problemet kvarstår även när du går runt din router så misstänker jag att det är windowsbrandväggen som spökar. Har du testat stänga av den helt för att se om det gör någon skillnad?

Av FireRed

Har du testat den andra PCI-e porten?

Av FireRed

Gick från ett par Hyper X cloud 2 vilket nästan exakt motsvarar dina QH-85 till Fidelio X2. Är väldigt nöjd idag men tog lite tid att vänja mig vid den extra vikten på huvudet. Får aldrig ont i huvudet eller vid öronen som jag fick med en del andra hörlurar men du känner att du har något på huvudet till skillnad mot QH-85 som är väldigt lätta. Fidelio X2 fungerar även utmärkt med en v-moda boom pro mic som gör att det blir ett super bra gaming headset. Kan rekommendera starkt.

Av FireRed
Skrivet av FireRed:

IGN: Bjurström

Kan inte redigera min post, men har ändrat nick till "Hugo B" sen en tid tillbaka. Så ingen idé att försöka lägga till "Bjurström"