Inlägg

Inlägg som TobbeH94 har skrivit i forumet
Av TobbeH94
Skrivet av DjSweetBazz:

Jag är mycket glad över att vi fick alla de extra funktioner från Z3an, riktigt nöjd med uppdateringen hittills.
Jag gillar inte heller dom stora ikonerna men det stör mig inte det minsta då jag använder nova och kan få hemskärmen att se ut precis som jag vill

Skickades från m.sweclockers.com

Är lätt att vara glad när man rullar med en custom launcher. För oss som föredrog Sonys egna blir såklart resultatet ett annat.

Av TobbeH94

Blev också helt förskräckt. Ser verkligen helt bedrövligt ut med de stora ikonerna och de hemska animationerna. Knappast detta jag förväntade mig med uppdateringen... Flyter dessutom (precis som du sa) betydligt sämre nu än tidigare. Ytterst märkligt. FÖR ATT INTE TALA OM KLOCKAN. KLOCKAN SER BEDRÖVLIG UT. Tydligen är det inte en bugg (storleken på ikonerna) utan ett medvetet designval. Om det inte tillkommer inställningar för att ändra storleken kommer jag slänga min Xperia z2 åt helvete.

Av TobbeH94
Skrivet av Sisyfos:

Tycker jag inte, 99% av alla PC-spel spel fungerar kalasbra i rätt framerates.

Stutter och mindre frysningar är anledningen till att jag övergav PC-spelande, för ett tag sedan, i allt förutom exklusiva spel. Det spelar ingen roll om det står 144-fps i vänstra hörnet om spelet inte subjektivt flyter bra när jag faktiskt spelar.

Kan nämnas att jag körde en FX-8320 vilket gav upphov till en hel del av den varan...

Av TobbeH94
Skrivet av Marinlik:

Jag har kört 2,5h online på PS4 och inte märkt av det du pratar om. Har haft väldigt lite serverrelaterade problem och inte varit med om att FPSen sjunker märkvärt.

Jag har kört närmare 20 timmar online och har 100/100-lina. Med andra ord så har du nog bara inte hunnit uppleva problemen. Jag anser dock, trots dessa, att det är ett mycket bra spel. Det är min åsikt.

Av TobbeH94

För den som undrar över hur spelet är till PS4:an så kan jag säga att det även där lider en hel del av lagg. (Alltså serverrelaterade problem) Förmodligen på grund utav att spelet även till konsol verkar köra någon form av P2P-lösning vilket känns otroligt billigt, inte minst sedan det trots allt är spelvärdens bäst säljande serie. Dessutom blir bilduppdateringen, som oftast håller sig på 60-fps, väl låg när det finns flygande fordon i luften. I övrigt ett snyggt och ganska underhållande Call of Duy som enligt min mening är det roligaste i multiplayer sedan Black Ops 1.

Av TobbeH94

Tackar för svaren. Får helt enkelt slänga in Windows 10 previewen och testa.

Av TobbeH94

En massa hatred i den här tråden. Tycker det ser riktigt bra ut, och dessutom är det klart bättre optimerat än vad Ghost var. Allt som allt ett fall framåt för en spelserie som stått lite väl still de senaste åren.

Av TobbeH94
Skrivet av CynXen:

Bootcamp är ju bara en vanlig windowsinstallation på separat partition. Tror inte du vinner mycket prestanda alls om det inte sitter bättre hårdvara i din imac än din nuvarande Windows burk.

Oj, är ledsen om frågan var illa formulerad. Självklart undrar jag hur mycket prestanda jag vinner i exempelvis mellan att köra CS:GO i OSX eller i bootcamp.

Av TobbeH94

Prestandavinster (bootcamp)

Hej,

Sitter själv sidan en tid tillbaka med en Imac 21.5 tum som första och störstadator -
sedan jag endast spelar CS-go och LoL nu mera (på pc då alltså) så tänker jag att
dessa ju faktiskt går att spela i OSX. Frågan är hur mycket prestanda skulle jag
vinna på att faktiskt köra bootcamp?

Tack på förhand!