Inlägg

Inlägg som rabbe_1 har skrivit i forumet
Av rabbe_1
Skrivet av REWplayFF:

Samma skit här. Om det är drivisarna eller efter spelet patchas vet jag inte, sånt har jag ingen koll eller vetskap om. Men det flyter inte lika bra som tidigare iallafall.

Ok. Började när jag installera förra nvidia-drivisarna och inte blev det bättre av de som kom häromdagen :/

Av rabbe_1

Nån mer som har microlagg/stutter efter senaste update av nvidia-drivisar?

Av rabbe_1

Precis införskaffat en Samsung galaxy watch 46mm. Väldigt nöjd hittills då jag kan följa upp min sömn, stress och puls på ett smidigt sätt. Batteriet håller ca 3-4 dagar

Av rabbe_1
Skrivet av Merovin:

Mus, tangentbord och skärm har jag!

Ok topp! Nästa fråga blir ju då - är det en 1080/1440/4k-skärm du sitter på? Vad för spel och övrigt ska datorn nyttjas till? Frågorna är för att kunna pinpointa snabbare vad som skulle kunna funka för dig

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

Har du övriga tillbehör såsom tangentbord, mus och skärm el ska det vara inkluderat i dina 16k?

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

Du menar linjen mitt i skärmen som typ ”veckar” bilden? Får samma emellanåt. En omstart av skärmen fixar det för mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

@Frostshape: Ok. Inga andra felmeddelanden på moderkortet? Typ led-lampa (liten) som lyser för CPU, RAM eller liknande? Inga biiip som hörs när du startar upp? Testat en ram-sticka i samtliga slots också? Testat med annan HDMI-kabel?

Av rabbe_1

@Frostshape: Lämnade du en sticka ram i iaf?

Edit: Koppla ur grafikkortet också förutsatt att du har intern grafik på CPU.

Av rabbe_1

@griid: Hade massa strul med senaste patchen tills jag uppdaterade geforce experience och drivrutiner. Flyter perfa nu

Av rabbe_1

@Homer_S1: Gick lite väl snabbt upp för trappen där va? Kändes lite speed-hack imo. Körde utan ljud så kanske missat något väsentligt nu...

Av rabbe_1

@Cimlite: Stort tack för tipsen! Nu ligger jag oftast mellan 120-144 så 10fps kanske inte gör så mkt. Det stora problemet är väl snarare när man stöter på fiender som det hackar till, och så är man direkt pucktvåa

Av rabbe_1

Nån mer än jag som upplever visst prestandadrop av Nvidia freestyle eller vad det heter? Märks framförallt när man möter fiender. Och till er som fortf använder reshade, läste nånting om att det skulle tas med i anti-cheat-engine (men jag kan ha drömt det också). Sådär, då har jag skrivit dagens mest oklara.

Av rabbe_1

Juuueeesss!! Dags att skicka handyman på diverse städjobb i gångarna igen då 😍

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

Upplever inte folk en avsevärd förbättring på test-servrarna? Jag ligger mellan 120-144 med datorn i sign på testservern. runt 80-100 på vanliga. När de släppte nya banan kändes det som att spela ett helt nytt spel med ett betydligt bättre flyt och känsla

Av rabbe_1

@sokolVII: Allright. Känns nån av följande igen:

https://www.asus.com/us/support/FAQ/1029959/

Möjlighet att testa komponenterna i annan dator? Testat del för del så att säga?

Av rabbe_1

Hej!

Dubbel/trippelkollat alla sladdar?
Alla distanser sitter?
Försökt med en komponent i taget? Dvs prolle+en ramsticka+HDD?
Hörs det något ljud från moderkortet? (förutsätter att det har en högtalare)

Här har du en bra step-by-step-guide för felsökning:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/261145-31-perform-steps-p...

Av rabbe_1

Har du dubbelkollat att alla distanser sitter?

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

Är datorn nybyggd? Sitter distanserna på moderkortet ordentligt? En kompis hade liknande problem där det visa sig att just distanserna inte satt som de skulle...

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1

Jag kör heos by denon (soundbar) här hemma med tillhörande trådlös sub. Gick från ”klassiska” setupen med receiver med 5.1 surround och upplever faktiskt likvärdigt om inte bättre ljud. Framförallt vid filmtittande. Synkar dessutom riktigt bra med Spotify och är väldigt problemfri. Ska du ett steg upp så är det Sonos motsvarighet men där ligger bara limpan på 7k.

Skickades från m.sweclockers.com

Av rabbe_1
Skrivet av Segmonsson:

Hej!

Hoppas det går bra för er andra med spelet. För mig går det åt skogen. Det började på Betan. När man öppnar spelet så står det "You are now online". Sen när man klickar på play och kommer in i lobbyn så står det "NAT STATUS OFFLINE". Så var det var enda gång jag startade spelet. Sen kunde det gå en minut eller en halvtimme så hoppade de igång och blev online. Sen när spelet släpptes var felet kvar.

Jag har gått igenom hela ubisofts egna "Troubleshooting" och port forwardat och allt men inget funkar. Man fick leva med det. Men nu med senaste updaten så är det alltid "Offline". Man kan inte spela helt enkelt.

Idag ringde jag och pratade med Ubisoft Sverige och dom hade inte fått några andra som hade haft bekymret med just Offline utan endast "Nat Type Strikt". Jag fick lite pointers med att byta DNS etc så vi får se om det funkar. 10/10 måste jag säga om kundservicen. Trevliga och tillmötesgående.

Nu till min point. Är det någon här som har haft några liknande bekymmer eller bara har några tips?

Här är länken till Ubisofts Troubleshooting

Tack på förhand!

Tja!

Jag hade samma problem med betan. Har du klickat i "UPnP Enabled" i routern? Allt med portforward etc löste det inte för mig, däremot UPnP löste biffen (om jag minns rätt.. inväntar svar från kompisen som hjälpte...)

Edit: Ovan ligger under "Router/Basic/Lan settings" på en comhem-router. Här har du ytterligare en länk https://fenixbazaar.com/2017/03/09/ghost-recon-wildlands-nat-... . Verkar mest för xbox/PS4 men detta funkade för mig iaf.