Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som TheSlicker har skrivit i forumet
Av TheSlicker

Den såg intressant ut tills jag scrollade ner och kollade priset... om den varit halva det så hade jag kunnat fundera på det men hell no till det priset. Har köpt 2 burkar tryckluft de senaste typ 12 åren

Skrivet av AppendixSE:

Bra att känna till att det finns 100 olika varianter av denna på Amazon till halva priset.

Alla med liknande effekt

Och antagligen en tiondel av byggnadskvalitén, om ens de

Av TheSlicker

Dricksa? Tror jag aldrig kört det ordet förr

Av TheSlicker

Problemet handlar inte om emuleringen i sig, utan ett verktyg som medföljer som kan generera säkerhetsnycklarna som krävs för att starta spelen samt potentiellt hur dom monetizar det hela. Yuzu är fullkomligt fucked och antagligen rätteligen så, men emulering i sig är inte.

Av TheSlicker
Skrivet av Meurik:

Försök själv att ropa ELD på en biograf, och se hur bra det går med den saken. Tror du blir arresterad ganska kvickt, om de får tag i dig.

Inte så bra exempel när det bara är en myt, i värsta fall kommer folk kolla irritarat på en för att man stör

Skrivet av brickerbro:

att gå runt med mask hela dagarna är väldigt ohälsosamt då det sätter sig bakterier i masken.
[...]
Jag kan tänka mig att i USA där dom har så vansinnigt mycket överviktiga människor som redan har det svårt med andningen, får det då ännu värre med mask eller med sjukdom. Antagligen därför fler Amerikaner dog än många andra länder men det är min egna spekulation.

Ja bakterier som kommer från en själv, inte så att man får i sig nått man inte redan har och immunförsvaret redan jobbar mot (om ens nödvändigt). Allt som fastnar i masken är sånt som ens främmande medmänniskor i närheten annars kan få i sig, är ju hela poängen med att använda mask.

Och va, påstår du seriöst att folk dör av att använda mask? Det gick fel på många nivåer i USA, men att folk bar för mycket masker är inte en av dom

Av TheSlicker
Skrivet av superapan:

Fast en hund har väl inte förmågan att associera en hundleksak formad som ett tangentbord, med ett riktigt?

Varför skulle dom inte ha den förmågan? Känns som en väldigt banal skill för ett kreatur att ha

Av TheSlicker

PFAS är inte utan problem, men science väger väldigt stark för att hälsåvådligt för användarna av slutprodukterna är det inte, så länge man inte hettar upp dom långt bortom vad man gör vid matlagning

https://www.youtube.com/watch?v=5FNNKhVoUu8
https://www.youtube.com/watch?v=vZ1KmVmpC8o

Av TheSlicker
Skrivet av Kallamamran:

4. Plats: Om inget av de ovanstående inträffar först, så kommer vi få slut på plats och föda på jorden. Det är oundvikligt så länge vi inte är beredda att offra något gällande vår fortplantning. -> https://www.youtube.com/watch?v=O133ppiVnWY <- Gammal, men mer och mer aktuell för varje år som går.
istället

Det finns pretty much ingen chans att detta kommer ske. Populationen kommer inte växa i all oändlighet utan stabilisera sig, och det finns så mycket oanvänd markyta för folk att expandera in i att det är absurt att allvarligt påstå att det är ett hot för mänskligheten

Av TheSlicker

>Multiplayerspel måste ha crossplay-stöd mellan PC-plattformar
Hade ju varit trevligt om Epic följt det själva om dom ska kräva det av andra istället för att ta bort spel från Steam när dom lägger det in i deras skitbutik

Av TheSlicker

+1 om y no uppföljare till G600, den enda MMO musen på marknaden som håller måttet, men finns gott om utrymme för förbbättringar ändock med tanke på dess ålder

Skrivet av D.:

Håller med om detta, varför ska skrollknappen alltid vara så tungklickad?

Nu är ju inte jag Logitech men svaret är ganska klart "så man inte klickar oavsiktligen när man använder hjulet som faktiskt scrollhjul"

Av TheSlicker
Skrivet av Irregular Programming:

Helt otroligt att folk sitter och argumenterar för att någon inte ska kunna få ta betalt för mjukvara han skrivit bara på grund av att den modifierar en annan mjukvara.

Tycker själv det är uppenbart att Crytek bör få bestämma över hur deras spel modifieras, om det görs så medels egengjord mjukvara so be it, dess syfte förändras inte för det. Tycker det är bra att dom trycker på att fan-gjorda moddar ska vara gratis. Utvecklare kan fortfarande tjäna pengar på det, bara inte låsa moddarna till bara betalande.

Av TheSlicker

Kiwami Japan, weird japansk person som gör knivar av diverse udda material: https://www.youtube.com/channel/UCg3qsVzHeUt5_cPpcRtoaJQ

Går ofta (speciellt senare videos) på djupet hur materialet framtas så blir förvänansvärt educational. Inte ett ord yttras och den lilla mängd text som finns är på både engelska och japanska, men primärt är det visuell storytelling.

Av TheSlicker

Kryptovalutor fortsätter förstöra allt.

Av TheSlicker

Jag använder primärt Operas inbyggda men har bitwarden som backup

Av TheSlicker

Resultatet för 1070 1080p känns väldigt fel. Jag ett 1070 (icke överklockat), spelet på ultra, och det upplevs flyta på extremt väl, gissningvis över 60fps. Jag har visserligen inte kollat faktisk fps men jag tror inte på att det skulle vara under 50 fps.

Av TheSlicker

Inställd på 4 av 100, så kanske i runda slängar 50-55 nits. Däromkring iaf. När jag kollar skärm är det det absolut måste att nån recensionen nånstans gör ordentlig mätning av just lägsta ljusstyrka för jag ska kunna ens fundera på den.

Av TheSlicker

Tja TNs super-horribla viewing angles är väl fysiskt omöjligt att inte ha med den tekniken? Det ensamt gör att TN aldrig någonsin kan vara ett alternativ att ens fundera på för min del, därav så är IPS bokstavligen alltid bättre oavsett vad.

Av TheSlicker
Skrivet av blue eyed devil:

Thomas hur ska man kunna motivera att köpa någon av dessa 3 skärmar när Acer 25" Predator XN253QX finns för 3990 kr med äkta g-sync och bland dom den lägsta input lag som har mäts på en gaming monitor och för att citera Tomshardware "Superlative gaming performance"

Fast den är ju TN så den är automatiskt skräp IPS all day every day annars får det va

Av TheSlicker
Skrivet av Europman:

Fast taiwanesiska MSI har länge haft som produktion i Kina, som har gjort Kina rikare och därmed farligare!
Det är helsjukt, på gränsen till landsförräderi, att många taiwanesiska företag, lägger sin produktion i Kina, vilket är deras farligaste fiende...

Desto större anledning då väl? Liksom försöka lugna ner sagda fiende? Om man vänder på det (inga taiwan företag alls som tillverkar i kina) så kan man ju tänka sig hur bittra kina kan bli på det, vem vet vilka dumheter dom skulle få för sig då.

Av TheSlicker

Opera alla gånger

Av TheSlicker

Vill ha men har inte hittat en skärm med den sammansättning features jag vill ha till ett pris jag är villig att betala