Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron

Tycker personligen att det verkar vara jädrigt bra hittills för att vara ett mobilspel.

Jag spelar på Iphone 7. Det vore intressant och se skillnaderna i grafik mot om man spelar på en nyare telefon. Jag har laddat ner det till datorn också så får se om laptopen orkar med det spelet. Jag misstänker att spelet rullar bättre med xbox kontroll än mus och tangentbord.

Av Elektron
Skrivet av LeVvE:

Du får välja server innan du ens gör en gubbe. Throne of Destruction blev det för mig för det lät coolt.

Jaha nu såg jag var man ändra. Jag får göra en ny gubbe då. Alla jag har som vänner lirar på Ancients. Det får väl bli en Crusader nu. Vill inte lira om samma som Barbarian. Det får bli en Barbarian senare.

Av Elektron

Har helt missat undersökningen så är inte fullt med på vad som menas att en medlem har angivit en annan. Det måste väl finnas hur många medlemmar som helst? Iaf så befinner jag mig isf utanför klicken, jag känner inte direkt att jag har några forumkompisar men jag tycker ändå att det är trevligt att hänga här och skriva lite då och då.

Av Elektron

Lvl 17 nu. Jag har inte fått välja någon server. Vad lirar ni för klass? Det blev Barbarian för mig.

Av Elektron

Väck mig när ett 3060 kostar under 3000kr

Av Elektron

Annonsen är avslutad

Av Elektron

Kan man köra det på datorn 2 juni eller är det på mobilen som gäller?

Av Elektron
Skrivet av Red Onion:

Tar de gärna mot frakt om de finns kvar

Hej javisst finns det kvar. Jag tror det går åt 2 frimärken om du vill ha alla 4 kablarna. Har för mig att man kan köra typ två kablar per frimärke.

Av Elektron

Satakablar

Hittade fler sata kablar. Denna gång 4 sata kablar. Skänkes. Hämtas i Skövde eller skickas mot fraktkostnad.

Läs hela annonsen här

Av Elektron

Schack - online multiplayer gratis

Av Elektron
Skrivet av oqvist:

Hur gick det

Helt okey. 2 vinster en remi och 2 förluster.
Den som blev oavgjort så ledde jag på brädet med en extra häst men jag hade bara 30 sekunder kvar så hellre remi än att förlora på tid. Sedan ena av förlusten var mot en CM. Jag var lite förvånat över att en titulerad spelare var med men han har nog inte spelat Rapid tillräckligt för att få sin rätta rating. Iaf där fick jag storstryk.

Men iaf det var väldigt kul. Och var ändå rätt kul att se att man kunde hänga med de som var 1900.

Första matchningen var lite komiskt för han jag blev matchad med var jag vän med på chess.com så jag kände igen han och vi chatta lite.

Tyvärr så fick vi bara köra 5 matcher. Det var kul, hade gärna spelat lite mer. Var du med och spelade?

Av Elektron

här går ni med. öppnar om 30 sekunder!!
https://www.chess.com/play/tournament/3126284?action=undefine...

Av Elektron

https://schack.se/evenemang/svenska-schackligan-rook-1300-199...

Här är all info om tävlingen. 45 min kvar nu!

Av Elektron
Skrivet av oqvist:

vart hittar man svenska schackligan. Lyckas inte via chess.com
Naturligtvis hitta jag i samma sekund som jag skrev inlägget. Kommer nog inte anmäla mig börjar det 19 så lär det väl hålla på sent in på natten

Jag fråga hur länge det håll på och han sa att man kör 8 matcher så det blev 8*20 min så det borde bli 2-3 timmar

Av Elektron

Glöm inte att skriva upp er vid 18 om ni vill vara med och köra ikväll! Det kommer att bli spännande. Tydligen ska man köra 8 Rapid matcher totalt. Undra hur många det kommer att vara som är med. Jag är lite nervös. Samt att det känns som min dagsform i rapid är lite dålig det går lite bättre i 5+0 blitz än rapid för mig för tillfället. Men jag ska försöka att sakta ner och tänka mer när jag spelar så får det bli som det blir.

Av Elektron

Är ni taggade inför måndag? Det finns prispengar att vinna.

Av Elektron

Har för mig att de sa detsamma om Lego när jag var yngre, att det hade en positiv påverkan på intelligens utveckling och jag kan tänka mig att Minecraft blir som en form av digitalt lego.
Sedan vore det ju intressant att kolla på vilken påverkan olika spel har, tex Schack, Minecraft, candy crush etc. Det finns ju ett helt spektra av spel och vissa kräver nog lite mer än andra när det kommer mental belastning av användaren.

Tex sjutspel där kanske positionering ihop med snabba reflexer är viktigt. Schack där gäller det tex att kunna visualisera drag framåt i tiden även minne, dvs minnas positioner och drag från tidigare spel som kan hjälpa och påskynda dragtider under matchens gång. Starcraft, där kanske det kommer mer till strategi, plan och genomförande.

Av Elektron

Hej då Netflix.
De blir dyrare och de börjar jaga kunder som delar på abonnemanget så då är det ju inte så konstigt att deras kunder ser sig om efter annat.

Av Elektron

Svenska Schackligan Tävling 23 maj på chess.com Rapid.

https://i.imgur.com/qoGRAtq.jpeg

Öppen för alla svenskar med chess.com konto!

Av Elektron

Jag har inte ens testat att ladda trådlöst. Det låter dock väldigt bekvämt och praktiskt. Vet att farsan köpte en laddplatta för några år sedan och den blev skållhet. De blev retur på den men sådant är lite läskigt.