Inlägg

Inlägg som kaffeofikaelika har skrivit i forumet
Av kaffeofikaelika
Skrivet av Lellebror:

Måste bara fråga. är du med och kör closed betan?

Jag håller helt med om att d3 inte är en värdig uppföljare till d2. Är faktiskt inte många likheter förutom namnet.
Men d4........

Nej inte alls. Missförstå mig inte, jag har gärna fel. Men jag känner mig rätt säker på att det blir uppföljaren till D3 och inte uppföljaren till D2.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av 13ers3rk:

D4 är ju dock inte ett mobilspel, så det kommer nog inte vara likt alls. I något aspekt.

Jag tror att aspekterna du inte ser kommer bli uppenbara för dig till allas vår nackdel.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av Billy Joe Bob:

Fiasko är verkligen att ta i. Det var bara i början med auction house och allt det. Sen dess är det fortfarande väldigt populärt, speciellt när säsongerna är igång. Att de fortfarande supportar och håller det vid liv 10 år senare är riktigt grymt.

För oss som spelat tusentals timmar D2 var det i alla fall ett fiasko utan att ta i. Som jag skrev, det är ett riktigt coolt spel - i några timmar. Men det är inte en uppföljare till D2.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av Dinkefing:

Du menar Diablo 3 och Immortal? Diablo dog redan med D3. Storyn blev skit med en ond häxa (Maghda) utklädd till en färgsprakande fjäril och löjlig grafik och fiendebossar som var 30-50 meter höga direkt tagna från wow universumet. Också känslan från de två tidigare spelen främst D2 var som bortblåst.

Och folk klagade på auktionshuset. Det var det minsta problemet. Jag vet inte hur Blizzards Norths version av D3 kunde ha blivit men bättre än den slutprodukten vi fick.

Starcraft 2 var det enda hyfsade spelet Blizzard lyckades göra in-house.

De försökte göra Diablo 3 i bemärkelsen uppföljaren till Diablo 2 vilket det absolut inte är och det blev fiasko.

Vad Diablo 3 är idag är ett riktigt roligt arkadspel i single player. Det är väl värt att köra igenom en gång med ett par olika klasser. Jag hade inte rekommenderat något end game-spelande dock.

Det är ett 10-15 h långt actionpackat äventyr som det är rimligt att betala kanske 100 kr för.

Med detta i åtanke och med tanke på hur Diablo Immortal monetiserades tror jag att man ska se Diablo 4 som samma sak. Man köper det för att spela igenom en eller två gånger och räknar med att få ut kanske 30-50 h speltid. Man bör inte betala fullpris.

Om man förväntar sig Diablo 4 i bemärkelsen ett spel i samma anda som Diablo 2 och därmed förväntar sig multiplayer, hundratals timmar speltid, trading, end game och sådant så kommer man bli mycket besviken.

Titta på de sannolikt fantastiska miljöerna, hitta feta items som kommer droppa anpassade för det du spelar, njut av silkeslen combat och coola abilities men var beredd på att titta efter något annat spel efter ett par tre veckor.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av walp:

Oj vad snällt; men då går dom ju back på hennes lån då styrräntan är 1.75 och räntan som LF får av riksbanken är än värre (Likviditetsfacillitetsräntan?) Eller menade du 1.6%-rabatt?

Fick svar av vår banksnubbe nu.
Mera lån = mer rabatt (kanske de flesta i denna tråd redan insett : ) Strävan efter lägre belåningsgrad kvittar tydligen...

Jag rekommenderar SBAB för alla som vill slippa slemmiga försäljare på banken.

Av kaffeofikaelika

Herman Miller gör gamingstol.

Det blir syntax error hos Team "Riktig Kontorsstol" här på Sweclockers!

Av kaffeofikaelika

Kan bara instämma i att du fick mycket dator för pengarna.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av Lavin32:

På första bilden så ser jag iaf 2 hål som inte har skruvar. Hela moderkortet sitter snett och så ska det ju inte vara.

Det kan vara ett chassi som stöder större moderkort och TS moderkort kanske är mindre. Då får du ju tomma distanser.

Av kaffeofikaelika

Det är ju rätt mycket på deras hemsida som får varningsklockorna att ringa. Felstavningar, oprofessionella formuleringar, bilder som uppenbart är snodda från nån annanstans och så vidare.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av Roger W:

Hmm, är det KKND (Kill krush n destroy) ettan?
(tvåan körde vi ju förra sidan )

Ah gjorde ni? Ja det blev ju i alla fall lite klurigt. Det är KKND!

Av kaffeofikaelika
Skrivet av johnlennonx:

Gått ett tag nu, tror du får bjussa på en ledtråd om du har någon.

Lite av ett kult-RTS som var förkrossande roligt att spela.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av Mortac:

Jag tycker gaming-stolar oftast ser ut som något man har i barnrummet.

I övrigt är gaming-stolar, likt de flesta gaming-märkta produkter, överprisade just p.g.a. gaming-stämpeln. Jag undviker vanligtvis produkter med den stämpeln.

För mig är det vanliga kontorsstolar som gäller.

Jag skulle inte säga att det är unikt för gamingprodukter. Andra stolar från "Team Kontorsstol" har också en premiumkostnad för märket.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av mpat:

Nu skulle jag inte rekommendera Secretlabd av andra skäl som jag skrev ovan, men det där med fuskläder är inget problem idag. Det var det för 20 år sen, men moderna fuskläder har inte det problemet.

Källa: Jobbade med bilstolar i en massa år, och har provsuttit allt.

Kanske klickar hem The Witcher-stolen då. Har varit väldigt sugen men detta med lädret har hållit mig tillbaka.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av F1zken:

Sitter på en Herman Miller Aeron, kan sitta 10+ timmar om dagen utan problem. Mycket skönare än min förra DxRacer.

Jag tittar lite på stolar sen ett par år och kommer nog inom ett par byta ut min gamla Kinnarp. Den du har är ju den som "Team Riktig Kontorsstol" oftast rekommenderar (i alla fall på engelskspråkiga forum, i Sverige rekommenderas kanske oftast Kinnarp).

Men jag har två problem med den, dels tycker jag den är fruktansvärt ful (det kan jag leva med, min nuvarande är katastrof också) men den har inget stöd för huvudet vilket nog är en röd linje för mig.

När det gäller "Team Gamingstol" så rekommenderar de oftast Secret Lab. Jag tycker deras stolar är snygga, särskilt den med The Witcher-tema. Problemen där är att jag inte kan provsitta någonstans och att de snygga stolarna (de med olika teman) är alltid i någon slags fuskläder som jag inte tror är bekvämt. Jag svettas ganska mycket och sitter bäst på välventilerat tyg. Att lägga en kudde på stolen är inte aktuellt när man betalar så mycket, det ska vara nativt bra så att säga.

Av kaffeofikaelika

Jag fattade inte reglerna förra gången men nu när jag gissat rätt så är det min tur att lägga upp en bild för gissning? Jag tror det.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av soderkvist:

Jag är på hugget så jag tar en till men därefter ska jag lugna mig

Kanske den här är svårare.

<Uppladdad bildlänk>

ShadowCaster

Av kaffeofikaelika

Jag tror inte det är möjligt att få fram något regnummer från den bilden, nej.

Ska du läsa regplåtar så tror jag du får ha en ljuskälla som är separat från kameran och sen kanske en kamera med högre upplösning.

Av kaffeofikaelika

Annonsen är avslutad

Av kaffeofikaelika

Pixel-telefonerna är rätt janky men har haft dessa i flera år nu. Senast Google Pixel 6 pro. Det finns vissa funktioner som är helt outstanding. Kameran är 10/10, otroligt bra. Särskilt mjukvaran, bildbehandlingen, är riktigt bra.

Men sen funkar typ inte trådlös laddning, eller bara ibland, när man betalar 10k för en lur. Sånt har det varit egentligen hela resan, alla år, med både mina telefoner och annan hårdvara från Google. Det är någon slags självplågeri, jag vill inte rekommendera det.

Av kaffeofikaelika
Skrivet av FilleMang:

450kr inkl frakt bjudet

Alright kör på det.