Inlägg

Inlägg som WhiteOnyx har skrivit i forumet
Av WhiteOnyx

fanns ju Nintendo Color TV-Game 15 många år innan NES...hade själv ett Nintendo Color TV-Game 15 i slutet av 70-talet

Av WhiteOnyx

ÄNTLIGEN får man ta å köpa ett BF spel igen, senaste jag köpte var BF2 ..de senare tyckte jag sög när jag testade! å ÄNTLIGEN WW1, härligt värre, ståpäls edition!

Av WhiteOnyx

Kanske dags att ha text som tillval i spelaren så som han sluddrar i varje video, dock intressanta recensioner ändå!

Av WhiteOnyx
Av WhiteOnyx

Testa någon Gratis "Register Cleaner"... kör på automatic Clean... värt ett försök och tar bara 10-20 sekunder å köra...kanske rättar till registret så allt funkar.

Av WhiteOnyx

å lika sluddrigt tal som i förra videon med den här killen

Av WhiteOnyx

Bara inte kameran blir sämre än på S6 för den ska ju vara guld!
Men jäkla sjuka priser på mobiler/gpu och skärmar nuförtiden!

Av WhiteOnyx

Innan du installerar om Windows kan du testa att köra en register cleaner typ "Registry Clean Expert" , kör automatisk rensning... detta brukar fixa så windows blir lika rappt som det var den gången det var nyinstallerat och tar inte många sekunder att köra!

Av WhiteOnyx
Av WhiteOnyx

Jäklar så otydligt han pratar i videon, riktigt jobbigt att lyssna på!

Av WhiteOnyx

Själv tycker jag att mycket tatueringar ser skabbit ut och tråkigt den dagen de flyter ut i konturerna å färgerna blir dassiga som ju alla blir förr eller senare, ja det går att fylla i till viss del men de blir aldrig lika fina igen, önskar man hade råd/tid att ta bort de man själv har! tänk efter både en å två å 50ggr innan ni gör någon!

Av WhiteOnyx

Äntligen...bort med skiten

Av WhiteOnyx

Heja Intel!

Av WhiteOnyx

behövs ingen värsting burk för att köra BF2 server....körde själv 64 spelars server på en gammal dual core 1,7 bärbar när det begav sig, utan problem med endast 2GB ram...detta 24/7 i flera år och med windows XP ...så det mesta idag lär ju duga gott!

Av WhiteOnyx
Skrivet av LinusToren:

Hej , Jag behöver era råd

Det är så att datorn blivit långsam som attans. när jag kolla prestandan i aktivitetshanteraren så visar fliken Disk att datorn jobbar till 100% , sen så kan de sluta de helt plötsligt ibland ?och då blir den snabbare igen.....Det händer oftast när jag startar upp datorn? vad kan de vara ? Är de Autostart program ,virus eller windows som söker updates? Har ni någon koll så kanske ni kan skriva ?

de e nog de som de e

Av WhiteOnyx

men en liten tygkudde under armen på skrivbordet under tiden den läker kanske skulle vara bra.

Av WhiteOnyx
Skrivet av pytonOrm:

håller med rena skiten allså med inbränning låter som plasma tv det var skit ju.

jupp skönt att den skiten är ur tiden, fattar inte hur prisat Plasma kunde bli när bilden på alla prisklasser å märken hade sjukt vibrerande bild, orkade inte kolla någon längre stund på plasma pga just den vibrerande bilden, såg detta på alla plasmor mer eller mindre..så för mig var det ren skit teknik från början till slut!

Av WhiteOnyx

det tangentbordet ser ut som något som blivit över från 80-90 talet

Av WhiteOnyx

"Detta innebär att förhållandevis kompakt tangentbord som, till skillnad från aluminiumskapelsen K70 RGB, är tillverkat av plast." PLAST, där sjönk det skeppet!

Av WhiteOnyx

Själv skulle jag aldrig i hel...vete gå med på att få en elektronik produkt som är/varit öppnad, om jag köper den som "ny"