Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som nukethenick har skrivit i forumet
Av nukethenick

Det var det enda rimliga. Vad ska vi med staten till om den inte kliver in under katastrofer.

Av nukethenick

Nu lyssnar ni på den här experten och sen stannar ni hemma. Det är inte "typ som en snuva". Och det drabbar inte "bara gamlingar". Alla med förhöjd risk ska stanna hemma, där ingår överviktiga, rökare, diabetiker med mera.

Dessutom verkar det som att man kan få permanenta skador på lungorna även efter att viruset lämnat kroppen. Många som smittas får inga symptom så de sprider smitta utan att veta det.

I kombination med en logaritmisk utveckling så kan det här snabbt bli spännande.

Förhoppningsvis tar de bort karensdagen och inför lättnader så att både folk och företag har råd att låta folk sitta i karantän hemma.

Av nukethenick
Skrivet av Söderbäck:

Det låter inte riktigt vetenskapligt att trycka i sig etthudrafyrtio gång högre dos av C-vitamin per dag än vad som är rekommenderat dagligt intag (ca 75mg).
Alltså det gör väl inget. Men det finns inte mycket mening med det heller. Du behöver inte en halvårsdos per dygn

https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/naring...

Behöver och behöver, jag kan bara konstatera att skillnaden är markant. Det så kallade rekomenderade intaget är för litet för att se skillnad. Det ser jag snarare som en lägstanivå.

Av nukethenick

Jag kan förklara i punktform med risk för att bli kallad nazist.

1
2
4
8 <- Du är här
16
32
64
128
256
512
1024
2048
4096
....

Men det händer säkert inte och även om det händer så har vi ju Stefan. Nu tar vi mello tycker jag och glömmer allt det här tråkiga.

Av nukethenick

Jag slår ett slag för c-vitamin också, jag tar 10 gram om dagen. Det ger faktiskt en märkbar effekt, otroligt ren näsa och bihålor.

Skrivet av AplAy:

Ska du köra den attityden kan du lika gärna åka ner till Iran istället. Det bästa Du kan göra när du är sjuk är att äta långsamma kolhydrater, ta D-vitamin tillskott pga. bristande solljus och sedan SOVA. Upprepar. SOVA. Bara SOVA hur jobbigt det än är. Vakna och äta, pissa & skita, gå och SOVA igen, och upprepa. Ditt immunförsvar arbetar effektivare under sömn. Det är ingen idé att vara vaken, inte ens för att skriva av dig här.

SÖMN, D-VITAMIN och VANLIG KOST är ditt bästa "antivirusmedel". D-vitaminet kan bidra till att minska den inflammatoriska responsen från ditt immunförsvar vilket är vad som gör att du drabbas svårare lunginflammation. Det är inget "botemedel" dock (duh). Det enda botemedlet är SÖMN och TID.

Se detta som ditt livs jobbigaste Jägarsoldatprov!!! Mentalt & fysiskt jobbigt. Men du kmr klara det.

Av nukethenick

https://sv.wikipedia.org/wiki/Riskornen_p%C3%A5_schackbr%C3%A...

Vilken ruta är vi på nu? 6? Situationen är illa. När man tar med Sveriges "ledning" i beräkningarna så ser det katastrofalt ut. Ett gäng inkvoterade tyckare som skulle behöva en vecka vardera för att hitta båda skinkorna i ett mörkt rum ska hantera vår tids spanska sjuka.

Av nukethenick

Inflation och kronvärde i all ära men när blev det normalt att betala 7-8 tusen för ett moderkort? Jag minns när 1200 spänn var normalt och 2500 lyxigt. Allt över 4000 var för serverkort med dubbla socklar.

Av nukethenick

Jag hade black screen i Witcher 3, spelade en timme nu och det fungerade perfekt.

Av nukethenick

Jag brukar mest förbanna att jag inte har mer kapital tillgängligt att köpa för när det, som nu, rasar.

Av nukethenick

Köpte på mig lite SAS och Norwegian nu på förmiddagen, de har tagit duktigt med stryk senaste dagarna.

Av nukethenick

Som sagt, köper inget VR-headset innan det finns med Tobii eye tracking till rimlig peng. Men 2020 känns som året då det släpper på allvar.

Av nukethenick

Jag är beredd att betala max 6000 för en ny telefon, helst under 5000. Köper man en telefon för 15000 så är det 9-10 papp som kunde gått till fonder eller aktier. Efter tre års ägande så är det ett par tusen i avkastning, plus att värdet på luren minskat från 15 lök inköp till kanske 4 tusen. 11 tusen i förlust + 2 tusen utebliven vinst. Man kan ju räkna lite på det istället för att stirra sig blind på spec-listan. Blir snabbt dyra 35 bilder med superzoomen som man bara var tvungen att ha.

Av nukethenick

@lambdan: Har inte provat men går det att få till med en 3950X, X570 och ett X 5700 XT redan nu?

Av nukethenick

Blir enklare att göra en AMD hackintosh då kanske?

Av nukethenick

Det kunde bli ett projekt för lättvikts-windows som fokuserar på snabbhet, stabilitet och integritet snarare än att vara kompatibelt med allting. Där man tar bort allt gammalt legacyskräp. Modernt och snabbt. Då slipper man hålla tillbaka för att göra storföretag på lerfötter nöjda genom att skynda långsamt. Jag vill se ett klippstabilt windows med låga systemkrav, optimerat för många kärnor och inget j-vla candy crush...

Det vill säga det Windows 11 som Microsoft själva borde skapa men aldrig kommer göra för att General Motors ekonomiavdelning använder bokföring som kräver NT 4.0 stöd.

Av nukethenick

Går inte på bio längre. Det är som att betala 125 spänn för att Linda Snecker ska hålla högläsning ur DN Kultur via megafon. Speciellt svenska filmer. En enda lång orgie i infantilism.

Av nukethenick

Jag kör 19.9.2 fortfarande, den är klippstabil. Jag har lärt mig att ligga ett halvår efter när det gäller drivrutiner om det inte rör sig om en kritisk fix.

Av nukethenick

@Halldin: Jag med, för då kommer mina Tobii-aktier att dra utav helvitti. Jag köper inte VR utan eye tracking.

Av nukethenick

Finns det några skyttar här?

Jag tävlade med luftvapen och .22 pistol när jag var tonåring och funderar på att gå med i någon klubb i Uppsala-trakten. Finns det några skyttar här som kan ge en rekommendation?

Av nukethenick

Jag visar aldrig upp min privata egendom. Däremot erbjuder jag mig att stå kvar och invänta polis om de vill tillkalla en sådan.

Skickades från m.sweclockers.com