Inlägg

Inlägg som nukethenick har skrivit i forumet
Av nukethenick

Är det någon annan som inte kan betala i deras webshop? Paypal fungerar inte och när jag försöker lägga till kort går inte det heller. Jag vet inte om det är Oculus eller PayPal som strular.

Skickades från m.sweclockers.com

Av nukethenick
Av nukethenick

Äntligen, för när jag kutar runt i 200 med 2% hälsa och femhundra demoner bakom röven så stannar jag gärna till och beundrar hur ljuset faller i hörnen.

Av nukethenick

3840 x 1600 för min del, 38" ultrawide goodness.

Av nukethenick

Min spaning från flera år sedan ligger fast. Det kommer skapas nodbaserade alternativnät där användarna står för både infrastruktur och innehåll utan kontakt med dagens internet. Grannen ansluter till mig, jag ansluter till nästa granne osv.

Av nukethenick

Tänk på att ha någon slags brandvarning om du ställer den på vinden. Om den tar eld av någon anledning så kan elden ta sig bra innan du hinner märka något.

Av nukethenick

Jag begriper inte vad OP fiskar efter, en arbetsstation i den prisklassen köper proffs. Människor som betalar mat och hyra med sin dator. Och proffs vet vad de behöver, om det är många kärnor eller höga klockfrekvenser. Ska du rendera eller modellera? Det är ungefär som en svensson helt plötsligt bestämt sig för att bli popstjärna och jazzar in på ett forum och vill köpa en studio för 5 miljoner.

Jag tror du kommer köpa din burk, skryta för polarna om hur maxad den är, köra cinebench 10 varv och sen tröttna och spela spel istället. Då räcker det med 25 lök. Speciellt i 1080p.

Av nukethenick

Ja jesus.... nu är det bara att hoppas på en sjukskrivning 5-6 månader med bra tajming.

Av nukethenick

Jag har inte haft konsol på länge men jag vill lira red dead redemption 2.

Är kvaliteten på UHD blue-ray bra på xbox one x? Jag funderar på att köpa den istället för PS4 pro av den anledningen, annars känns det som Sony har roligare exclusives.

Av nukethenick

En annan tänkbar design är ju en där telefonen kan dras ut i höjd eller sidled. I litet läge så är skärmen på sidorna ihoprullad och när man drar ut den så rullas skärmen ut samtidigt. Lite som en pergamentrulle.

Av nukethenick

Frågan är hur vecket på mitten kommer se ut efter ett års flippande fram och tillbaka. Det är av samma skäl som jag är skeptisk till rörliga delar på telefoner.

Av nukethenick
Av nukethenick

Jag byggde en tv-bänk

Jag måste bara visa upp mitt bygge. Jag tröttnade på att alla möbler till salu knappt rymmer stora förstärkare så jag byggde min egen. Med 60 cm djup så sväljer den allt. Sidorna är högtalartyg som släpper igenom IR och förhoppningsvis även värme.

Kostnad ca 2000 kr på Bauhaus.

https://i.postimg.cc/9czXXYw5/IMG-20190219-121758.jpg

https://i.postimg.cc/66rLMbkD/IMG-20190219-141411.jpg

https://i.postimg.cc/R0JwKg1p/IMG-20190219-141424.jpg

https://i.postimg.cc/NM1TPLz1/IMG-20190219-141430.jpg

https://i.postimg.cc/MpFynCBj/IMG-20190219-141453.jpg

Jag har lagt in bilder på konstruktionen. Sidorna hålls på plats med små runda magneter, man kan se en av dem på sidan på en mutter uppe i hörnet. Gängstängerna är M20. Mellanhyllan går att justera i höjd, det är bara att skruva på muttrarna. Ekskivan på toppen är bara att lyfta av vilket gör allting lättjobbat när kablar ska dras. Mitt mål förutom rymlighet och ventilation var just att det skulle vara lättjobbat. Nu är kablarna inte snyggt dragna i varje fall i och för sig... Hela bänken är tung som f-n och extremt stabil. Jag tror bottenplanet klarar i princip vilken elektronik som helst.

Som ni ser på långsidan så är det en tunn metallstång på mitten. Den behövdes för att när jag spände tyget så bågnade träet något vilket gav glipor upp och nertill. Stången pressar tillbaka sidorna och sitter bara fastklämd. Den syns i princip inte när allting är på plats.

Man kan spara en femhundring om man gör som jag och väljer björkskivor där det inte syns och ek ovanpå, istället för att ta ek hela vägen. Ek väger betydligt mer också. Bauhaus har även en mörk ekskiva som är riktigt snygg. Jag fräste ut gropar på undersidan av ekskivan så att gängstängerna går in lite grann för extra stabilitet.

Tyget kommer från Ljudia och finns även i svart.

Av nukethenick

Alla skatter kommer ökas/återinföras. Det blir så när man skaffar sig utgifter. Men Sverige är ju ett rikt land så det drabbar ju ingen fattig som tur är.

Av nukethenick

De skulle haft fler feministiska veganer i första trailern, då hade det löst sig. Och så en slogan. "If you don't buy this game you are racist". Det hade varit nåt. Kanske ett partnerskap med Gilette kan lyfta försäljningen? Tillsammans kan de utforska toxisk maskulinitet bland fallskärmshopparna. Pansarvagnsbesättningarna var ju erkänt kvinnofientliga, bara där finns det material till ett phett DLC.

Av nukethenick

Tycker spelet är kalas men jag ser mest fram emot ett DLC med 311:e kompaniet rullstolsburna veganer. De rullstolsburna veganernas insatser under andra världskriget har länge varit relativt okända men de njöt stora framgångar vid landstigningen på Omaha beach under Dagen D och förtjänar absolut att uppmärksammas.

Av nukethenick

Den här gången fick vi ju en kvinna med proteshand på fronten, kan man hoppas på aliens i slaget om Stalingrad som ett DLC senare? Eller lasersvärd? Själv hoppas jag på någon slags force-liknande skill tree så man kan kasta omkring nazisterna.

Av nukethenick

Synd att 9900K är så pass dyr. Jag skulle köpt en för max 5000.

Av nukethenick

3840*1600

Av nukethenick

Sweet, tankar nu.