Inlägg

Inlägg som Wipen har skrivit i forumet
Av Wipen

Kommer aldrig att införskaffa mig ett nätagg från Be Quiet igen, efter att jag haft ett Dark Power Pro 10 som hade ett riktigt hemskt coilwhine när datorn var avstängd och dessutom att det dog ibland. Enda positiva var att det gick på garatin efter 4år med helsiket.

Av Wipen

Eventuellt intresserad av radiatorerna, på bilden som du har med chassit är det en 480 radiator, så du är helt säker hehe.

Vad innebär rätt slitet skick?

Av Wipen

Såld

Av Wipen

@kurdipower: När jag är nöjd med priset och som det ser ut just nu verkar det som att denna får bli en andra skärm haha

Av Wipen

ASUS PG278QR

Då det har uppgraderats till 240hz men med motsvarande specs, så är det dags för denna trotjänare att leta efter nytt hem.

Köpt 2018-04 från jobbet och kommer därför med 7 mån garanti kvar (3år).
Skärmen har fungerat ypperligt och jag har inte uppfattat några som helst döda pixlar eller tydlig backlightbleed.

Specs för den som inte orkar googla:

27"
TN
1440p
165HZ
1ms

Tanken är att kika intresset, har inget behov av att hetssälja, men kan säkert tänka mig att någon vill uppgradera sin skärm inför stundande GPU-släpp

Tänker att startbudet är runt 3000kr och eventuell frakt(försäkrad) står köparen för.

Förbehåller mig givetvis rätten att sälja till vem jag vill och kan eventuellt prioritera upphämtning.

Mvh Filip

Läs hela annonsen här

Av Wipen
Skrivet av gammsateh:

Intressant, vad kan du tänka dig för prisbild ifall det blir aktuellt?

Inte under 3000, så någonstans i 3-3500 spannet. Överväger att lägga ut en annons, men ger du ett bud som är vettigt så skulle jag kunna ge dig förtur😊

Dessutom några månaders garanti kvar👍

Av Wipen

Försök att lägga om det du har i frysen, gärna i lådorna och inte öppet om du har det.

Detta märkte vi gjorde stor skillnad i ljudnivå, mycket alltså.

Vet ej varför men lådorna bevarar nog kylan bättre och då slipper skåpet jobba lika mycket är min gissning.

Av Wipen

Har eventuellt en PG278QR alltså 1440p, 27", TN och 165hz.

Men ska överväga bara om jag skall behålla min nya skärm, men låter åt det

Av Wipen

Antar att den är såld?

Av Wipen

@Specias: Kampanjen är inte en specifik butik utan från Samsung, alltså kan du köpa den ifall den finns på lager någon annanstans.

Jag är också intresserad av skärmen, så hojta till när/om du får den.

Av Wipen

https://i.imgur.com/efPH9ns.jpg

Senaste köpet, en HD Road Glide Special -19. Underbar att spendera sin sommar på

Av Wipen

@aw-dator: Det blir svårt att hitta något mer prisvärt för 3300kr. Samtidigt som du själv använt den och vet därför vilket skick den är i. Men rent krasst om du behöver en dator så skulle jag säga ja, det är värt det. Men är du inte i behov av en dator så skulle jag kanske överväga det

Av Wipen

Varit snusfri sedan klockan 16.00 igår och tyckte det gick bra fram tills att jag skulle sova. Då kände jag mig kallsvettig och yr, så kunde verkligen inte slappna av..

Sen vaknade jag ungefär 3 gånger under natten, men det gick iallafall att somna om från dessa hyfsat smärtfritt.

Detta var inget vidare, vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda i humöret😳

Av Wipen

Efter att snusat i 5 år nu ungefär så har jag blivit lite sugen på att sluta, har tänkt tanken diverse gånger men aldrig riktigt blivit av. Nu när jag sitter i bilen påväg hem från Norge och slapp-läser igenom diverse trådar här på forumet och faktiskt fastnade vid den här så har jag bestämt mig för att försöka.

Framförallt vill jag kunna fokusera bättre och förhoppningsvis får jag lättare att somna, det räckte med att Benny skrev att han har lättare för att somna för att jag skall få tillräckligt med motivation för att sluta.

Skrivet av reverend benny:

Att sluta snusa löste de flesta problem med sömnen som jag hade.

Nu har jag ingen plan än på att slänga alla dosor i kylen, men, jag tänker ge det ett par dagar och försöka sälja dem till någon kollega på jobbet och se ifall jag kan sluta.
Jag tror inte att problemet för mig kommer att vara utan nikotinet, utan snarare ha någonting under läppen.

Av Wipen
Skrivet av Triton242:

1440p med lite klockat 1080ti är fortfarande svårmotiverat att byta ut.

Håller med, sitter på exakt det problemet. Man vill kunna trycka ut 300fps på valfri AAA-titel med höga inställningar då det finns skärmar i den upplösningen med 240hz. Men grafikkorten kostar 13tkr idag och ger en knapp 30% ökning, vilket ändå är långt ifrån den fps man vill ha på fina titlar.

Av Wipen

Användare: @draanexle
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Corsair LL120 fläktar

Positivt:
Tex:

  • Bra Packad vara

  • Snabb kommunikation

  • Övertydlig

Negativt:

Slutbetyg: 5/5

Av Wipen

Inte alls sugen på när det visade sig att vara 2XXX serien, dock inte förvånad att det är så många 2080ti som de ger ut. Lär ha några stycken över🤪

Skickades från m.sweclockers.com

Av Wipen
Skrivet av Gurt:

Hej!

Anledningen till att vi har gjort ändringen att man inte kan inaktivera kommentarerna är säkerhet och transparens. Främst i säljes-annonser är tanken att man ska kunna kika tillbaka på en medlems historik och se hur tidigare affärer har gått till, men också i köpes-annonser bör den andra parten ha möjlighet att skriva om affären gick bra eller ej.

Men det är fler som har gett oss liknande feedback kring köpes-annonser och vi förstår problematiken där. Det är såklart okej att uppmana medlemmar att skicka sina erbjudanden direkt i PM för att slippa att andra hoppar in i tråden och "snor" varorna.

Vi får se till att diskutera internt kring eventuella lösningar

Jag köper det resonemanget, har själv blivit lurad här på forumet när jag fick PM från en som utgav sig att vara säljare. Dock så gjorde jag all nödvändig check på ’säljaren’(ID-bild, bild på produkt, kvitto osv), vilket medförde att hen åkte fast.

Men! Det finns andra sätt att skapa säkerhet istället för att trampa ner på marknaden. Tex borde ni verkligen kolla på hur SvenskaMagic (SvM) har gjort. Där säljs lika dyra produkter och ibland dyrare men det har gjorts stabilt genom att varje användare verifierar sig mot sitt konto när man skapat det.
Så skulle någon luras kan man få ut all nödvändig info om den personen.

För som det är just nu så är köp-funktionen i marknaden helt värdelös ifall du söker en populär produkt. Finns ingen fördel för säljaren att PMa (alls) och vissa kommer inte att vilja sälja via PM när kommentarer finns. För att försöka tjäna mer pengar.

Förstår varför ni har gjort det, men tycker att det finns mycket bättre sätt att lösa problemen med säkerhet på. Rekommendationen med SvM har jag gett tidigare, men troligtvis ingen som har kollat upp det.
Tills att det blir någon förändring på hur denna biten fungerar så kommer tyvärr inte jag att använda marknaden i någon form av köp-del.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Wipen

Annons - dölja kommentarer

Hej!

Har en liten fundering. Skapade nyligen en annons som jag inte har gjort på länge och ser att man inte längre kan inaktivera kommentarerna. Varför?

Tycker det är lite dåligt, som nu t.e.x när jag skapat en annons där jag är intresserad av att köpa en viss produkt och det slutar upp med att någon kommenterar att dem är intresserad av att sälja och en annan hinner före att kommentera av att denne är också intresserad av att köpa produkten. Detta automatiskt trissar ju upp priset på den produkten som jag är på jakt efter.

Dessutom på råge av allt så PMar flera personer denne som säljer, vilket också förstör prissättningen, men även för mig som försöker att handla. Man kan säga att folk utnyttjar systemet där jag är den som betalar för annonsen (Även om det är av en betydelse lös summa).

För i så fall är det enkelt att 'sno' folks köptrådar och slutar upp med att säljaren går därifrån som vinnaren genom att inte ens behöva betala för annonsen och priset trissats upp. För om denne är väldigt intresserad av att få bästa pris, så kan man skapa en annons. Men jag skapar ju en annons för att försöka hitta produkter till vettigt pris, inte för att starta en budgivning med andra.

Mvh Filip

Av Wipen
Skrivet av draanexle:

Inte helt hundra på vad för pris jag hade tänkt mig för alla dessa. Fått en del intresse via PM också så för närvarande tar jag emot bud för att se vad de kan gå för.

Skulle kunna tänka mig 1400 + frakt

Skickades från m.sweclockers.com