Inlägg

Inlägg som Johanh123 har skrivit i forumet
Av Johanh123

Buden noterade. En rättelse avseende Gigabyte-kortet. Den fulla namnet är GeForce® GTX 1070 G1 ROCK 8G och verkar skilja sig något från det kortet jag länkade till i annonsen. Bifogar länk till rätt kort här.

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-ROCK-8GD#kf

Av Johanh123

GTX 1070 x3 + EVGA g2 850w

Hej!

Jag har 3 st gtx 1070 som jag planerar att sälja. Har även ett EVGA G2 850w till salu.
Sakerna fungerar utmärkt men korten har använts till mining (dock mycket sparsamt sedan årsskiftet). Armor kortet har ett svagt Coil-whine som dock knappt är hörbart i ett chassi.

Tänker mig startbud på vardera grafikkort på 2500:- och 800:- för PSUn.

Det som säljs är alltså följande.

1. Asus GeForce GTX 1070 Dual OC - Prisjakt

2. MSI GeForce GTX 1070 Armor OC - Kortet på Prisjakt

3. Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming - Kortet på prisjakt

4. EVGA G2 850w psu - Prisjakt

Originalförpackningar finns till allt. Papperskvitto finns till Gigabyte-kortet. Elektronisk orderbekräftelse finns till PSUn och Armor-kortet. Till ASUS kortet har jag endast ordernumret som finns på "mina sidor" på netonnet.

Bud sker här i tråden och ej i PM. Jag slipper väldigt gärna att skicka grejerna så hämtning föredras. Bor i Örebro och jobbar i Karlskoga. Kan tänka mig köra en liten bit för att lämna.

Fråga gärna om det är någon ni undrar!

Läs hela annonsen här

Av Johanh123

Finns ett plugin till Chrome som heter "force background tab" som tydligen ska göra precis det du efterfrågar. Dock inte testat detta själv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Johanh123

Eller Ctrl + vänsterklick på länken

Av Johanh123

Kul att du är nöjd! Hur fungerar det med CS på den skärmen? känns ju spontant som att det blir ett riktigt träningsprogram för nacken

Av Johanh123

Blev äntligen av att se 12 Years a Slave (2013). Mycket bra, 8/10.

Av Johanh123

@Neruza: Acer 34" Predator X34A.

Av Johanh123

Jag kör med en 34" 1440p 100hz ultrawide. Tycker det är helt fantastiskt och för mig som mest lirar spel som Total War Warhammer 2, WoW (och lite PUBG) fungerar det utmärkt. Mycket trevligt när man kollar film också. Tycker mig ha sett några här på sweclocker-marknaden för typ 7-8k

Men lirar du bara massa FPS så finns det kanske annat som passar bättre.

Av Johanh123

Stella Artois, inga konstigheter.

Av Johanh123

Ett par hundralappar. Bara fått skräp.

Av Johanh123

2800, hämtar

Av Johanh123

2600, hämtar

Av Johanh123

Budar 3000 och kan hämta, Finns kvitto?

Av Johanh123

Här är mitt bidrag till tävlingen. Försökte satsa på ett fräsigt chassi och samtidigt få in ett 1070, en 7600k och en mycket snabb SSD.

bild
http://imgur.com/a/kbBbx

länk till lista
https://www.prisjakt.nu/list.php?l=3336837&view=m

Av Johanh123

Boot problem

Tjena!

Jag har ett fruktansvärt irriterande problem med min ASUS N56DP som jag vore väldigt tacksam för om någon hade en lösning på.

För ett par dagar sedan köpte jag en Samsung 840 pro ssd. Min tanke var att installera en ny fräsch verision av windows 7 på denna genom en usb sticka. Jag kopierade över en windows 7 iso fil till stickan med hjälpa av windows usb/dvd tool. Därefter plockade jag ut den gamla HDDn (en toshiba 5400rpm) och skruvade in ssdn i laptopen. Så långt var det inga problem men när jag sedan stoppade i USB stickan och startade datorn kom jag inte förbi BIOS skärmen. Där finns det inga bootbara alternativ och tabben som heter boot priorites blabla är svart och går inte att göra några ändringar på. Dock så ser jag hårddiskens namn om jag klickar på advanced tabben och där står lite info om hårddisken som namn och SATA 0

Jag tänkte då att jag hade misslyckat med att göra USB stickan bootbar, alternativt att det var något knas med SSDn. Så jag provade då att skruva in SSDn i en äldre laptop och försöka göra om samma procedur där. Detta fungerade utan problem och jag lyckades installera windows 7 på SSDn. Jag hoppades nu att det bara skulle vara att plocka in den i den nya datorn igen och köra på. Så var tyvär inte fallet och samma problem kvarstår. Det finns inga bootbara alternativ och jag kan inte komma förbi BIOS. Jag har provat att stoppa in SSDn utan något annat, tillsammans med USB stickan och tillsammans med en windows 7 skiva. Inget av detta fungerar och det känns då som att problemet ligger utanför mitt förstånd. Jag har efter detta provat att stoppa tillbaka den gamla HDDn och då fungerar det som vanligt. Jag kikade lite i BIOS även när den gamla HDDn var ikopplad och det enda BOOT alternativet som fanns då var windows boot manager, såvitt jag minns från mina tidigare datorer har det alltid gått att ändra boot ordningen med dvd-läsaren, hdd usb portar mm även om inte något har varit ikopplat, men det kanske ser helt olika ut mellan alla datorer.

Datorn är en ASUS N56DP
AMD A8-4500m
Chipset:AMD A70M Fusion™ Controller Hub
Grafikkort AMD Radeon HD 7730M

Det vore helt magiskt om någon kunde hjälpa mig med detta!

Tack på förhand

Johan