Inlägg

Inlägg som ghostfenix har skrivit i forumet
Av ghostfenix

Näthandeln tar över...nej men TM kändes relevant som koncept någon gång på 90-talet när katalogen och gissa "fejkvaran" var en snackis i skolan.

Jag tippar på att Webhallen står näst på tur när det gäller butiker som "försvinner".

Av ghostfenix

Någon som spelar på PC och vill spela lite multiplayer tillsammans? Jag har precis skaffat det då jag fick sug efter lite pang pang. PM:a så utbyter vi Battletags!

Av ghostfenix
Skrivet av r_t:

Råkade posta i vanliga witcher tråden, någon som har en lista på "måste" moddar? Allt från ljus/texturer till game play fixar

Skickades från m.sweclockers.com

Ett hett tips är ju att kolla första inlägget i den här tråden. Om du kollar "top files" på Nexus Mods så får du också en bild av vad som finns.

Två "måsten" enligt mig är The Witcher 3 HD Reworked Project (bättre texturer i HD) och Super Turbo Lighting Mod (ändrar ljuset i spelet till det bättre).

Av ghostfenix
Skrivet av emilakered:

Tog inte så farligt lång tid ändå! Det är cappat till 2 MB/s totalt har jag för mig?

Nej det gick visst i helt okej fart efter ett tag. Jag kan förresten tipsa om Script Merger (https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484) om ni får problem med att mods krockar med varandra.

Av ghostfenix

Kul att folk hittat tillbaka till W3 igen (jag själv inräknat! kan det bero på en viss serie på Netflix? ) Otroligt bra spel, ska bli kul med en omgång på New Game Plus. Jag kände till en handfull av modsen här i tråden men en del var nya. Tack för det! Speciellt skönt att slippa ha träden i orkanläge hela tiden.

Synd bara att The Witcher 3 HD Reworked Project är på ~4 GB+. Det tar lite tid att slanga hem om man inte är Premiummedlem på Nexus Mods.

Av ghostfenix
Skrivet av Json_81:

Köp->ladda ner->spela

Tycker de grundläggande funktionerna fungerar alldeles utmärkt.

Jag tror många med mig har lite större krav än så.

Av ghostfenix

@Kaleid:
Ja men då fanns inga konkurrenter och vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss heller då Steam som koncept var ett oprövat kort. Det är ju nästan ett hån att en spelklient år 2019 (snart 2020) saknar funktioner som prestationer, forum etc.

Av ghostfenix

Kul med gratisspel! Epic Games Launcher är dock horribelt avskalad och saknar de mest grundläggande funktionerna. Det är egentligen ofattbart att man väljer att storsatsa med en så svag grundplattform.

Av ghostfenix

Hmm det var ett himla gnäll över det här spelet. Jag har visserligen inte spelat jättemycket men det jag hittills har hunnit uppleva har varit riktigt bra. Jag gillar verkligen bakgrundshistorien och spelvärlden.

Av ghostfenix
Skrivet av SCORPIUS:

@ghostfenix: Inget mer än att det är en sådan kontrast mot alla i tråden/världen som väntat länge på att spela detta i timme efter timme och i Kina blir det tre timmar per dag. Vem kommer satsa på den marknaden nu? Det kommer påverka spelutveckling då Kina har varit en eftersökt marknad då potentialen är enorm. Tänk så många där bor. Med den marknaden borta kan du räkna med att hur mycket ett spel får kosta att tillverka kommer att krympa.
Är just detta gamla nyheter?

Jag har svårt att tro att Kina är superintressant när det gäller västerländska (i huvudsak) singleplayer-spel så som RDR2. Men visst klart att Kina är en intressant marknad men knappast den viktigaste för exempelvis Rockstar.

Och ja det är gamla nyheter. Jag läste om det i internationell press för flera veckor sedan. Bara för att en "nyhet" finns i svenskan så innebär det väl inte per automatik att den inte publicerats i annan media innan? D.v.s en gammal "nyhet".

Skickades från m.sweclockers.com

Av ghostfenix
Skrivet av SCORPIUS:

Kina sätter gränser för ungas spelande

Inget tv- och datorspelande via nätet efter klockan 22 på kvällen, och max 90 minuter per dag.
Det är Kinas regerings lösning för att komma till bukt med problem som spelberoende som man misstänker är boven i dramat bakom ökad närsynthet och dåliga skolresultat, rapporterar The New York Times.
Reglerna, som presenterades på tisdagen, förbjuder alla spelare under 18 år att spela online mellan klockan 22 och 08, fler än 90 minuter under vardagar och tre timmar på helgerna och loven. Landet sätter också gränsen för mikrotransaktioner i appar och spel till motsvarande 550 kronor i månaden.
För att upprätthålla reglerna kräver landets mediemyndighet att minderåriga loggar in med sina riktiga namn och id-nummer.

https://www.sydsvenskan.se/2019-11-07/kina-satter-granser-for...

Det var den spelmarknaden det. Ingen jävla wilda wästern i Kina inte.

Vad har det med RDR 2 att göra? Sen är det även "gamla" nyheter.

Åter till topic. Jag är glad att jag inte köpte RDR 2 efter vad man läser i den här tråden. Rockstar verkar ha slarvat lite med poleringen. Skrattretande att en del behöver uppdatera BIOS för att få igång ett spel. Det är dock ett fantastiskt spel och jag är glad att ha spelat igenom det till PS4 redan. Väntar med köp tills det kommer till Steam och buggarna förhoppningsvis är bortstädade!

Skickades från m.sweclockers.com

Av ghostfenix

Hmm jag tycker att den var ganska god. Lite "vuxen" smak till skillnad mot liknande blask.

Av ghostfenix

Är det Alliance eller Horde på Gehennas?

Av ghostfenix
Skrivet av perost:

@ghostfenix: Både DVI, HDMI samt DP är digitala, så du får ingen skillnad i bildkvalité av att byta. Så nej, det finns ingen större anledning för dig att byta kabel.

Som jag misstänkte då! Möjligtvis en vinst i att slippa den "jobbiga" kontakten men hur ofta pillar jag på den egentligen? Inte jätteofta skulle jag säga. DVI får leva ett tag till här hemma.

Av ghostfenix

Intressant läsning! Frågan jag ställer mig är om jag vinner något på att byta till en HDMI- eller DP-kabel i mitt fall? Jag har en relativt ny skärm där jag använder mig av en DVI-kabel. Skärmen körs i upplösningen 1080p i 60 hz vilket är max vad skärmen klarar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ghostfenix

Ge oss 60fps@1080p! Betydligt viktigare än exempelvis 30fps@4K eller 8K imo.

Av ghostfenix

Beställt och klart! 😉

Skickades från m.sweclockers.com

Av ghostfenix

Hej!
En sista koll innan jag slänger iväg beställningen.

Visst ser det okej ut?
https://www.inet.se/kundvagn/visa/12455771

Av ghostfenix
Skrivet av Vonbulbo:

Titanfall 2 är historiens mest underskattade MP-spel! Så jävla bra!

Ja det är riktigt bra!

Av ghostfenix

Förväntningarna är ju uppskruvade till max. Jag hoppas verkligen att CD Project Red klarar av att leverera också. Hoppas på en release lagom till i höst.

Skickades från m.sweclockers.com