Inlägg

Inlägg som RoflCopter har skrivit i forumet
Av RoflCopter

Gå med i csgo trade sverige på facebook (https://www.facebook.com/groups/csgotradeswe/?fref=ts) lägg upp det där för 75%/80% market price, du kan försöka kontakta en middleman, alltså en person som du ger kniven till först sen skickar köparen pengar till dig och sedan skickar middleman över kniven till köparen! Det är ett enkelt och bra sätt, dem använder oftast swish på csgo trade sverige!:)

Av RoflCopter

Sälj den för IRL cash tror jag för då kan du klämma ut de där lilla extra du letar efter i pris väg Och en sak i framtiden Huntsman knife's är alltid mirrored så du behöver inte två SS:)

Av RoflCopter

TV:n beter sig konstigt...

Hejsan sweclockers fick en sprillans ny tv av farsans jobbar kompis. Det är en philips 7100 series ultra slim smart led tv, det konstiga med den är att den för det första alltid tar bort anslutningen från internet efter typ 24 timmar.

Sen innan jag ansluter till internet som jag måste göra varenda gång nästan så ser jag andra ikoner på smart-tv huben som tex viaplay, skype mm. Sen när jag ansluter har visa ikoner försvunnit som tex viaplay och skype men jag har kvar andra som netflix youtube mm. Det känns väldigt konstigt och börjar bli lite jobbigt nu när det finns rätt bra serier på viaplay...

Av RoflCopter
Skrivet av L'ombra:

Hur har du kopplat till datorn?

in i datorn med usb från usb-mini

Av RoflCopter

Lite ljud hjälp!

Hejsan jag sitter för det mesta vid datorn och softar runt på internet, snackar med polare och ibland kanske det blir ett litet CS game. Jag lirar min musik via en Argon DA2V2 till två sköna högtalare. Det jag inte riktigt lyckas med är att få mina hörlurar (Sennheiser game zero) att hanter skype och spel medans jag vill att högtalarna tar spotify youtube google mm.

Hur gör jag så att dem liksom tar det jag vill för i nu läget så fort jag kopplar in min förstärkare så snor den alla ljudslingor och tar allt ljud, och jag orkar inte riktigt sitta och bytta mellan allt hela tiden genom att dra ut sladden och så...

Tacksam för alla svar och tips!

//Roflcopter

Av RoflCopter

Jag kan stärka ditt påstående om att du köpte en rival för 449kr för ett år sen på webhallen för det gjorde jag också tror nästa jag har ett kvitto på det hemma nånstans...

Av RoflCopter

Hoppas verkligen det kommer gå bättre för AMD, så synd om nVidia får monopol på GPU marknaden och kan styra allt helt hur dem vill, GPU är redan dyraste delen i datorn och skulle va tråkigt om man behöver punga ut med ännu mera pengar i framtiden samtid som alla spel blir ännu mer grafikkrävande...

Av RoflCopter
Skrivet av Flygman:

Spara.

..Eller om du måste spendera dem, så kan jag väl rekommendera en andra skärm (är enligt mig ett måste), eller en AMP/DAC (t.ex Fiio E10K). Eller ett par roliga musiklurar.

Skrivet av lowngcawt:

en andra skärm förstås, hur kan man leva med bara en skärm?

Skrivet av Gustav-P:

Har man rätt skärm så går det att leva med en.

Bara 4K skärmarna mognar lite till så blir det dags att byta upp sig.

Skrivet av BrutalSwede:

Kommer aldrig någonsin klara mig med bara en skärm igen... Sjukt skönt att kunna multitaska med flera skärmar

Skickades från m.sweclockers.com

Vad ska jag ställa för krav på en 23'' skärm för en 1000kr då? Är inte så insatt på den marknaden! Och är det någon här som har en

Av RoflCopter

Köp-torka, kom med tips!

Hej kära SWEC:are, jag har gått på en liten köp-torka och inte köpt något sedan Dreamhack (då det vart ett sennheiser game zero). Mitt problem är att jag inte riktigt vet vad jag ska köpa men vill verkligen köpa något, något roligt något lite extra... Jag har idag mitt Bitfenix prodigy chassi, så får ju inte riktigt in nåt där... Annars sitter jag på EN skärm, ett rätt gammalt qpad mk-80, en steelseries rival, min musmatta som jag inte tänker byta ut med en hel del fina autografer av lite kända gamers och så klart mitt Sennheiser Game Zero.

Nu är ju då frågan vad jag ska köpa för nytt roligt, min budget ligger på 1000kr -> (och neråt) Kanske någon här i tråden har nåt roligt dem kan släppa iväg för ett bra pris (Men då kommer jag självklart lägga upp en köp annons här och gå den vägen även fast jag redan vet vad jag ska ha så att jag inte använder denna tråd som en annons) Men vad har ni för andra roliga tips, kanske en skärm för skype o dyligt, ett ljudkort?! Jag letar efter nånting som när ni köpte det bar kände, ¨Skit hur kunde jag leva utan detta?¨

Mvh Roflcopter!

Av RoflCopter

Oj hej förlåt jag får tyvärr stå över måste prioritera nytt ljudkort, förlåt för att jag tog upp sån tid!

Av RoflCopter

Är intresserad, även väldigt bra tajming då min mamma är i Norrköping och kan hämta upp dem!

Av RoflCopter
Skrivet av Pudeln:

Du är inte den första som har problem med QH-90 (av alla olika slag). Vet inte mer vad jag ska säga annars som kan hjälpa dig annat än att köpa bättre lurar.

Förutom om garantin är slut att du öppnar dom och letar efter glapp dvs. Lämnar tillbaka dem om det finns garanti osv. Men detta visste du nog redan.

Ja, för dem nu närmare 2 år sedan jag köpte headsettet trodde jag det va kvalité men nu på senare tid har jag fått det mot bevisat! Garantin är ute men ska snacka med dem på deras bås på Dreamhack och se om dem kan fixa det!

Av RoflCopter

QPAD-QH90 Ljudproblem!

Tjena för ett tag sen så uppkom ett problem då ena hörluren på mitt qpad-qh90 slutade fungera. Sen försökte jag göra nåt åt problem genom att snurra runt lite på kabel för att se om de va nåt glapp-problem och det verkade som det då ljudet kom tillbaka när den låg på ett speciellt sätt och så kan jag tyvärr inte ha den liggandes hela tiden!

Skulle va bra om nån kunde hjälpa till att hitta vad som är fel och hur jag kan lösa det.

Känns lite fånigt att sitta med iphone lurar på Dreamhack;)

//RoflCopter

Av RoflCopter

Ska man behålla witcher 3 eller sälja det? Jag fick med det när jag köpte mitt grafikkort. Jag brukar spela CSGO GTA V BF3 o 4. Men gillar det lilla jag sett av det:)

Av RoflCopter
Skrivet av WarWolf.667:

Gissningsvis grafikkortet då du får grafikartifakter efter vad som ser ut som en crash och återställning av grafikkortets drivrutiner.
Men är ju väldigt svårt att avgöra, kan vara PSU som inte klarar att leverera nog med ström för grafikkortet.

Börja med att skaffa program som övervakar temperaturer och spänning och se om något överhettas eller tappar spänningsnivå.

Tips på något sådant program?:) För o se ifall det är nånting annat som är fel:P

Av RoflCopter
Skrivet av anon167442:

Ta ut ditt grafikkort och koppla in skärmen i det interna grafikkortet istället. Kraschar inte datorn då är det bara ditt grafikkort som gått och blivit sjukt.

Testa det som du tipsa och det funkar utan grafikkortet i så det är nog grafikkortet som är sönder så ska byta ut det och se vad som händer. Men allting funkade som vanligt med grafikkretsen i moderkortet!

Av RoflCopter

Dator krasch://???

Tjena min dator börja krascha för en månad sen men orkade inte göra nåt åt det då så jag hade tänkt o ta upp det nu!

I min dator är allting rätt nytt förutom grafikkort som är typ väldigt gammalt 560 ti! Och det är även det som är sönder men jag är oroad för att det inte bara är grafikkortet som är sönder utan även kanske nåt annat?!

Här är två videor som är filmade av mig första videon är när fortfarande datorn funkar men kraschar vid liten belastning! Andra videon är när jag knappt kommer in på datorn och kraschar när Windows ska bootas eller ska logga in!

Video ett: https://www.youtube.com/watch?v=RTbLN6blxd0

Video två: https://www.youtube.com/watch?v=m6XaNhrexpI

Jag undrar då om det är grafikkortet som det är fel på som jag tror även om det är fel på nåt mer!

Av RoflCopter
Skrivet av kronwalled:

Hade svårt att uppskatta, speciellt då det verkar vara lite kladd på den, så avstod.

Aha ska fixa ''Kladdet'' nu men tack för hjälpen iallafall!:)

Av RoflCopter
Skrivet av Guybrush82:

Ja jag håller med om den ungefärliga prissättningen. Jag är ingen expert men det ser rimligt ut.

Skrivet av kronwalled:

Låt gärna någon annan också bekräfta men skulle uppskatta som följande:

3570k 800-1000kr
Chassi avstår
ram 300kr
hdd 300kr
moderkort 300-500kr
nätagg 300-500kr

Skrivet av kronwalled:

Runt 3k kanske? Kanske mer på blocket.

Vad menar ni med chassi avstår?:) Men tack iaf för hjälpen!:)

Av RoflCopter
Skrivet av kronwalled:

Runt 3k kanske? Kanske mer på blocket.

Har du nån ide vad varje del skulle kosta?