Inlägg

Inlägg som Zoyadog har skrivit i forumet
Av Zoyadog

I år fyller SweClockers 20 år. Det vill vi fira genom att bland annat lyfta fram gallerier som vi minns genom tiderna. Detta är ett av gallerierna vi väljer att lyfta på framsidan idag. @Mr 3D

Läs mer om SweClockers 20 år här!

Av Zoyadog

Gillar hyllan!

Av Zoyadog
Skrivet av aholman:

Det känns garanterat som att gehennas är helt full. Ingen kommer in förrän någon lämnar. Tror inte kö på 22000 ens är max. Vi har inte riktigt nåt prime time än. Lämnar man servern är det bara att ställa sig i kö för att spela nästa dag.
En kompis ställde sig i kö runt kl 13 och kom in runt 16-17:00.

Vi kan ju hoppas att Maintenance nollställer hela kön.

Nån sa att vardera faction har 1500 personer per layer och server, med 8 layers gehennas blir det alltså totalt 24000 spelare online samtidigt, med en kö på lika många spelare.... Har ingen källa på detta dock.

Skickades från m.sweclockers.com

Det är dessvärre kaos och långa inloggningstider på alla servrar just nu. Får vänta och hoppas att det stabiliserar sig om några dagar.

Av Zoyadog
Skrivet av Teddis:

Frågan är vem som veknar och lämnar Gehennas-kön först? Det är ju där alla jag känner ska spela så har ju inte direkt något val utan att organisera en stor omplanering. Lite sent vid det här laget.

Hade gärna ens börjat köa men själv sitter jag dag två med deliddad CPU i hand och väntar på mitt paket med Conductonaut från Inet, där jag missade att fraktmetoden var ikryssad på "ekonomibrev". Fint uttryck för brev som transporteras med sparkcykel.

Har en strategi. Vi spammar hela chatten på svenska så alla icke-svenskar tröttnar och byter server. Bingo!

Av Zoyadog
Skrivet av Jacob:

Jag vill minnas att folk knappast var eld och lågor (höhö) över The Burning Crusade när det släpptes? Är väl en av få som inte spelade World of Warcraft, men typ alla i bekantskapskretsen gjorde det och hade inte mycket bra att säga om expansionen i alla fall inledningsvis.

Fel! Folk älskade TBC I alla fall dom jag spelat med. Hoppas det släpps efter Classic.

Av Zoyadog
Skrivet av Shudnawz:

Men ååååh... beslutsångest! Har rollat en PvE NE nånstans, men man blir ju sugen på att hänga med alla göttiga gubbar o tanter från SweC med...

Vi är ett gött gäng på 50+ personer från Swec som rullar Gehennas umgänget gör att man kan stå ut med inloggningstiderna lite bättre i alla fall

Av Zoyadog
Skrivet av Monzonit:

@Frida:

Hej försöker komma åt discorden, men länken verkar ej funka?

Sitter för övrigt i kö för att komma in på Gehenans!

//Måns

Adda mig zoyadog #2135 och skicka ett meddelande där

Av Zoyadog

Buggade hela natten för mig, kom inte in. Och när jag väl gjorde det var det så mycket folk att det inte gick att röra sin karaktär.
Lyckades dinga 5 nu på en halvtimme på morgonen så är ganska nöjd ändå, flöt på fint ingame nu!

Av Zoyadog
Skrivet av SleeZy:

@frida kan man få en invite till hordevara eller måste jag ansöka via discord? Använder mig sällan utav det så passar på att fråga här.
Kanske ett bra tillfälle till att börja använda det.

Edit: Med detta sagt, försök inte ta moonglade FP inte värt det... dött 2354321 gånger nu på vägen dit. ^^ Men tjurig som jag är så ska jag ha Fpn.

Discord är ett krav för att vi ska kunna koordinera oss. Går att chatta om man inte är bekväm med snack! Klienten är supersmidig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zoyadog
Skrivet av MinscS2:

Kanske läste ansökningskraven fel, men om man måste vara en medlem på Sweclockers för att vara med i dessa guilderna (inget orimligt krav - egentligen), är inte risken överhängande att det blir för lite folk som ansöker till guilderna för att skapa ett vettigt raidteam när vi tagit bort alla Classic-spelande Sweclockare som kommer spela på andra servrar och/eller i andra guilder på Gehennas?

Misstolka mig inte, jag tycker det är jättekul att det finns ett intresse med officiella Sweclockers-guilder i Classic (kommer själv antagligen att ansöka till Hordevara inom kort ), men jag är rädd att det finns en risk att guilderna kommer vara underbemannade inom en relativt snar framtid med detta kravet.

(Eller så kanske jag grovt underskattar intresset för Classic bland Sweclockers användare...)

Detta går snabbt att lösa genom att registrera sig som medlem på SweClockers.com först

Av Zoyadog
Skrivet av muSashi:

Vart det någon omröstning om vilken server som folk vill spela på?

Vi stannar på Gehennas.

Skrivet av fredrikkarlsson:

Jag har inte discord och tänker ej skaffa.
Men skulle gärna Joina Guildet horde sidan
Hur gör jag? Kan man skriva till dig ingame för inv?

Skickades från m.sweclockers.com

Du måste ha Discord för att vara med, där finns alla kommunikationskanaler, regler, uppdateringar osv. Det finns i webbläsaren om du inte vill ladda ned klienten och är helt reklamfritt. Du behöver inte lämna några personliga uppgifter där, om det känns bättre!

Av Zoyadog
Skrivet av Matheeeew:

Hur många utav er kommer spela väldigt casual? Och då menar jag någon timma på vardagarna och lite mer på helgerna? Med nuvarande liv med jobb/partner/hushåll så hinner man ju inte spela typ 10% av vad man hann i tonåren. Vore kul att spela med Hordevara men om alla ska köra hardcore så är väl hela guilden i Winterspring när en annan springer runt i The Barrens. ;D

Jag som är guild leader kommer spela väldigt casual flera andra också.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zoyadog
Skrivet av WDac:

PM i Discord med andra ord eller PM på forumet?

Skicka till mig på Discord så blir det lättare för mig att bjuda in till rätt server

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zoyadog

Hur man ansöker till SweClockers guilder (Gehennas)

Snart smäller det. Nu är det bara ett fåtal timmar kvar tills Azeroth slår upp sina portar till den klassiska utgåvan av World of Warcraft. Självklart styr SweClockers upp en alldeles egen guild för både Alliance och Horde!

Guilderna kommer hålla hus på servern "Gehennas", vilket är den som verkar vara mest populär bland svenska spelare.

Inriktningen på guilden blir "all-purpose" till en början, med fokus på gemenskap bland SweClockers-medlemmar. Nu rekryteras medlemmar via Discord och det finns gott om möjligheter att hjälpa till att bygga upp en riktigt bra guild. Det kommer vara fokus på både PvE och PvP, så var inte rädda för att inte hitta folk att raida med.

Förutom att diskutera WoW är medlemmar välkomna att snacka om vårt gemensamma intresse - datorer och hårdvara. Kom med vettja!

Horde-guild "Hordevara"

Leds av: SweClockers egna Frida Bergendal
Server: Gehennas
Antal medlemmar i skrivande stund: 80+

Alliance-guild "SweClockers"

Leds av: SweClockers egen Kenneth Lindqvist
Server: Gehennas
Antal medlemmar i skrivande stund: 20+
Alliance-guilden letar efter en officer, skriv till Raven_CC (Kenneth) på Discord om du är intresserad.

Hur man ansöker

All guildhantering sker via Discord. Klicka på denna länken för att komma till guildinfo och rekrytering. Följ därefter instruktionerna under #guildinfo.

Av Zoyadog
Skrivet av Klumpeduns:

Jag skäms lite över att det tog mig över en halv minut att fatta grejen med hordevara...

Det verkar som att nästan alla skall köra PvP-server? Jag är så trött på det och föredrar att kunna chilla ute i världen på ett PvE-äventyr. Finns det några här som tänker köra på en PvE-server och samtidigt raida seriöst?

Vi kommer satsa på både PvE och PvP. Anledningen till varför det blir PvP-server är för att Gehennas är den största bland svenska spelare, tyvärr är det många som inte kommer vara med om vi byter. Det är många hittills som vill raida och jag hoppas vi får ihop ett bra gäng så det finns folk att teama upp med.

Skrivet av ntiselle:

Får man fråga om ni vet på ungefär hur många spelare ni får ihop i respektive guild? Asså ca hur många har ni för horde guilden och ca hur många för Alliance guilden?

Det återstår att se. Planerna kom upp spontant igår. Jag hoppas vi får in minst 50 pers på varje guild!

Nu finns det info i Discord om hur man ansöker till guilden!
https://discord.gg/E5zEFzq

Av Zoyadog
Skrivet av Mossedude:

For the horde!

Men fett! Hordevara är ju ett fantastiskt namn! Synd att båda Guilderna kommer att vara på en full server. Ni skulle tagit en av de nya servrarna! 😇 (Som vi befinner oss på) 😭

Skickades från m.sweclockers.com

Vilken kommer ni köra på?
Jag funderar på att dra upp en omröstning och se vilken folk egentligen vill spela på. Väldigt splittrat i nuläget. Hade varit kul att få med så många som möjligt!

Av Zoyadog
Skrivet av Ashzala:

Jag var taggad på swec guild! Men lite tråkigt att det blir två, ett Alliance och ett Horde... Blir liksom splittrat. Sedan känns ju Gehennas något överfull. Får klura på det här.

Skickades från m.sweclockers.com

Förstår att det känns så! Jag tycker dock att det skulle vara oerhört tråkigt att utelämna dom som bara vill köra en viss faction. Guilderna kommer dock skötas som två separata guilds fast båda med koppling till SweClockers. Kanalerna i Discord kommer delas upp mer också.
Magkänslan säger att Horde-guilden blir allra störst.

Av Zoyadog

Nyfiken, hur fyllde du datorn utan reservoar? Eller är jag blind?

Av Zoyadog
Skrivet av Sisyfos:

Amen! Enligt denna relativt omfattande enkäten på Reddit blir Gehennas överlägset störst i Skandinavien. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_7VJ381nSZfqiVaSqmlSR...

Det blir att gå tillbaka till rötterna och spela Dwarf Priest. For the Alliance!

Skickades från m.sweclockers.com

Stämmer bra, fel av mig!

Smygpaste:ar länken till guilden här innan jag slänger ut nyheten imorgon! Komsi! https://discord.gg/E5zEFzq

Av Zoyadog
Skrivet av Freemax:

Hade varit riktigt kul, tyvärr inser jag begränsningarna med tid för att styra upp en Ally guild:(
Jag kommer ändå att spela som paladin på Gehennas så om någon styr upp en guild, vill köra lite dungeons eller vill snacka över en öl i discord så hojta till

Vi håller på att styra upp en ally-guild med hjälp av @kenneth, kom med!

Skrivet av Tunnis:

@Frida:

Hej Frida låter kul!
Vad är tanken, raida eller mer casual? Är nämligen sugen på att raida, så länge det hålls på en schysst nivå med tiderna. Hur många är ni än sålänge i guilden?

Mvh
Peter

Skrivet av Tunnis:

"Länken verkar vara ogiltig/utgått"

Ny länk: https://discord.gg/E5zEFzq

"Välkommen till SweClockers egna guilder!

Vi har en guild på båda factions. Observera att dessa finns på servern "Gehennas".
Vår vision är att till början skapa en sammanhållning som alla på SweClockers vill och kan ta del av, casual som hardcore, erfaren som icke erfaren. Därför klasses det som en "all-purpose"-guild.

Vi satsar på både PvE/PvP. Fokus ligger på samhörighet. Tillsammans skapar vi roliga raids där alla bidrar till en skön stämning. Du som raider förväntas dyka upp i tid med de förberedelser som har avtalats och med ambitionen att alltid vilja bli bättre. "

Längre än så har vi inte kommit kanalen skapades sent igår och nyheten om rekrytering dyker upp på sajten imorgon. Vi får se hur många vi får ihop!