Inlägg

Inlägg som SchaaSchaa har skrivit i forumet
Av SchaaSchaa

Skulle precis skriva samma sak som Andreasz, gjorde antagandet först att det gällde systemet i sign. Men det moderkortet har endast en 8-pin så det vore en bra idé att lista delarna det handlar om.

Annars så är det bara att börja med det klassiska, kontrollera att alla kablar sitter som de ska, både i moderkortet och nätaggregatet (om det är modulära kablar).

Av SchaaSchaa

Minst sagt imponerande resultat om man jämför resurserna bolagen sitter på!

Av SchaaSchaa

Mitt bidrag, djupt i de Japanska bergen stötte jag på dessa små liv, upptäckte också att en enorm hårdisk på 10 TB övervakade alltihop.

https://i.imgur.com/K1wVCk7.jpg

Av SchaaSchaa

Har kanske lite udda blandning så detta kan kanske vara en kul tråd.

* Traktorkort (kanske onödigt att nämna då jag också har)
* B-körkort och
* D-körkort
* YKB
* ADR 1.4 (tror jag det hette)
* Skylift kort
* Traverskort
* Dyklicens (PADI deep open water)

Har även klarat provet för terrängfordon när det fortfarande hette det, vi gjorde det på min skola. tyvärr glömde jag skicka in pappret till transportstyrelsen så vill jag ha det idag måste jag ta både snöskoter och fyrhjuling separat tyvärr...

Av SchaaSchaa

@anon162230: Tycker det är en intressant fråga, men svaret har vi nog inte förens spelet har varit ute ett tag.

Jag tror dock att titta på filmindustrin som har funnits mycket längre är ett smart drag när det gäller att få till naturliga dialoger och skapa en trovärdig atmosfär.
Med det sagt behöver inte det innebära just skådespelare men i detta fallet verkar ju Keanu även ha kommit med input om hur dialoger skall utformas.

Kan ju också bli som du antyder att det kan bli, bortkastade utvecklingspengar som inte syns i slutresultatet. oavsett skall det bli intressant att se resultatet då det kan komma att påverka fler spel.

Av SchaaSchaa

@N0bi: Kul att det löste sig!

Av SchaaSchaa

@Knotvillage: Det varierar en del laptops tillåter överklockning av komponenter, oftast spellaptops.
Som standard kan man nog säga nej det går inte att klocka men det finns undantag, finns även extremare släpbara laptops med vanliga cpu:er för stationära datorer. Där man kan ha Tex. en 8700k som tillåter överklock.

Av SchaaSchaa

@N0bi:
Okej synd att det inte hjälpte men som sagt det var bara 2 grejer jag kom på när jag läste din beskrivning.
Har aldrig själv råkat ut för fenomenet så jag har inga fler idéer, hoppas någon annan trillar in med bättre råd!

Av SchaaSchaa

Nu gissar jag bara lite, men för att testa något så kolla om musacceleration är påslaget.
Kanske också påverkar om bilden är skalad, vet inte vilken upplösning skärmen har men det finns i så fall under bildskärmsinställningar.

Av SchaaSchaa

Jag vågar inte ge några garantier men tycker det vore märkligt om man som tillverkare väljer en plast som inte tål åtminstone ca 100 grader till ett nätagg.
Den bör du inte få på något ställe men speciellt inte längst ut på PCB:n till grafikkortet.

Av SchaaSchaa

Hej, om ni har någon gammal keybord kan det gå med den.
jag köpte en liten dosa för några hundralappar på 4sound när jag ville testa, den kopplas till midiport på keybord som måste finnas. vet ej hur det lirar med w10.
kan rekommendera 4sound, i min stad iaf så är de kunniga och seriösa.
annars kan man titta på tex thomann

mvh

Av SchaaSchaa
Skrivet av micke7406:

Växellådan håller inte på dom dessvärre.

Ok, mer än vad jag visste. det verkar vara en väldigt vanlig växellåda (https://en.wikipedia.org/wiki/ZF_8HP_transmission) så då bör rimligtvis andra bilar med samma låda också undvikas? eller har alfa gjort något med programmeringen?
Har en Alfa 159 nu och tänker definitivt gå över till giulia när ekonomin finns, det är speciella bilar med charm. för att vara rättvis så har de ett väldigt dåligt rykte angående tillförlitlighet av en anledning, men de senare bilarna är inte värre än andra märken är min erfarenhet hittills.

Av SchaaSchaa

Vet inte hur stort bagageutrymme och så det är men jag skulle tittat närmare på Alfa Romeo Giulia. Den har fått väldigt bra recensioner och är inte så vanlig!
tror du kan få ett exemplar från 17 med mindre än 2000 mil på mätaren för din budget, alltså nästan ny.

Av SchaaSchaa

Vågar inte lova något men för mig har sådana adaptrar följt med grafikkort i vissa fall. kan vara värt att titta på en unboxing video kanske?

Av SchaaSchaa

Kan inte svara på om det går att flytta på något smidigt sätt men det verkar onekligen som att boot delen kan ha lagt sig på den mekaniska disken istället för ssd:n, tycker partitionen som heter system reserved på den mekaniska är lite suspekt har för mig att det är ungefär så mycket utrymme den allokerar när man installerar nytt.

jag kanske inte kan var till så mycket hjälp med din nuvarande situation men för framtida installationer så kan du dra ut alla hårddiskar förutom den du vill ha os på, har själv vart med om att windows spridit ut sig på flera hårddiskar. enligt en användare här berodde det på att jag inte har min os disk i "rätt" sata port. datorn tror att hårddisken i första porten (gissar jag) skall ha boot partitionen.

Av SchaaSchaa

har själv tittat på xps men också surface book. har inte kollat men dell brukar ha dockor som man kan sätta datorerna i, då behöver du bara sätta den i dockan när du kommer hem så är alla sladdar permanent anslutna dit.

Av SchaaSchaa

@vargeEEEEn: De har en ovana att prioritera form före funktion ibland, men det är ju därför man vill ha en! Det är bara att fälla ett säte och köra klubborna rakt in, finns ingen ursäkt till att inte skaffa en alfa!

Av SchaaSchaa

Vårstädad och med nya sommardäck/fälgar

https://i.imgur.com/NMJhgLY.jpg

Av SchaaSchaa

storleken på stereo brukar kallas DIN stora stereos med skärmar dubbel DIN om det underlättar din sökning. kolla supportlistan på stora tillverkare de lär lista kompatibilitet med olika filsystem. förslag på tillverkare pioneer, alpine, jvc, kenwood, clarion

mvh

Av SchaaSchaa

Jag röstar på alfa romeo 159, de har ganska dåligt rykte men har en själv och den har inte haft mer problem än andra bilar.
Fina att titta på och trevliga att köra!
vet ej om du vill ha diesel eller bensin, med tanke på att diesel kanske snart blir förbjudet i vissa storstäder om man ska tro rykten. Om du satsar på diesel så välj 2.4 jtdm motorn, 1.9 (och 2.0 i vissa fall) har ofta getrag m32 växellådan som är känd för problem tyvärr.