Inlägg

Inlägg som discodns har skrivit i forumet
Av discodns
Skrivet av Wazzbi:

Apple att vara först med något, ha!
802.11ac i lurar är över 1 år gammalt nu.

Förstår att all denna generalisering är en del av ert fanclub-krig, men nu måste du väl ändå skoja? Apple är ju ökänt för att ta patent på allting... rent logiskt måste dom ju vara först med något då, eller?

Finns lite mer info på URL:en nedan.
http://www.macworld.co.uk/feature/apple/apple-patents-round-u...

OnT: Som flera andra missnöjd över att inte kunna välja att ha en mindre och smidigare mobiltelefon. Tyvärr vill jag ha en ny telefon och kan i dagsläget inte tänka mig att köpa något annat än iPhone. Kunde dom inte bara slopat telefonen och berättat att iPhonen nu är inbyggd i klockan? Hade gärna haft en klocka jag kunde ringa ifrån, spela musik m.m. så länge dom också tar fram ett vettigt bt-headset eller liknande som följer med.

Av discodns
Skrivet av Nautilus011:

Synd med dom kraven så kan man räkna bor väldigt många Sweclockers medlemmar.
* jobba under tidspress? stadig på handen och snabb i tanken. Nope, många Sweclockersmedlemmar tycks stressa igenom text, stressar igenom det dom skriver. Inte heller snabb i tanken då dom inte kan ta instruktioner och inte läser igenom det dom skriver. *typ*

Tror också att det finns många skärpta människor på Sweclockers som nu tänker "tala för dig själv grabben" (vem vet om dom även är stadiga på handen?)... sen att majoriteten kanske är forumnördar som alltid vill skriva det första inlägget m.m. och syns mer p.g.a. det är väl bara logiskt.

Hur som helst en väldigt intressant tävling!

Av discodns
Skrivet av KeWm90:

Har tyvärr inte testa spela på den, köpte den för skärmens skull.

Ja, det var skärmen som gjorde mig lite orolig... annars såg det ut som en bra dator men som SvenOslo skriver ovan så var det DDR3 på GPU:n, missade nästan det och höll på att köpa den annars lät det ju som en ok laptop om man byter ut disken

Av discodns
Skrivet av KeWm90:

Galet nöjd med min V5-573G
Full hd ips 15.6'', Bakbelyst tbord, ca 2kg, 12gb ram, I5 processor och ett Geforce 750M, Acer...Windows 8.1
6990 kr

Går det att spela FPS-spel på den om man nu har höga krav på fps? Eller spelar du mest Battlefield, MOBA/MMORPG-spel el. liknande?

Edit: Tänker speciellt på CS:GO

Av discodns
Skrivet av Fullbleedz:

Provade att koppla i bildskärmskabeln i moderkortet istället och allting gick igång. Var tvungen att repaira datorn bara. Så tror att det var grafikkortet som hakade upp sig eller nåt.

Håller på att försöka installera drivhetsrutinerna till min Geforce gtx 560 Ti men får bara samma error hela tiden där det står "This graphics driver could not find compatible graphics hardware". Någon som vet vad jag kan göra för att fixa det?

Antar att du löst det eftersom det inte svarats här sedan i förrgår, men om inte - har du kollat i Enhetshanteraren ifall grafikkortet visas där? Avinstallerade du grafikdrivrutinerna innan du försökte installera senaste på nytt?

Av discodns

Ärligt talat så såg inte Tomb Raider särskilt lockande ut, så... flopp Xbox och numera flopp Tomb Raider.

Av discodns

Tror också att du kan vara lugn. Det är extremt mycket "nya" noobs i CS:GO har jag märkt. Märker det nästan som bäst när jag spelar med min kollega & hans polare, de allihopa skriker fusk direkt när någon skjuter ett par HS (tur att man inte bryr sig längre). När man själv spelat sedan 14 år tillbaka och varit lite halvseriös back in the days så blir det rätt tjatigt med fuskanklagande i CS:GO faktiskt.
Har dagens spelare någonsin sett folk spela aim_map shootouts eller liknande? hshshshshshshshshshshshshshshshshshshs, inte hs, hshshshshshshshshshshs, inte hs.

Av discodns
Skrivet av MultiMan:

Man kan bara ange sådana adresser man angett sedan tidigare, annars hade det inte varit mycket bevänt med säkerheten.

Stämmer dock inte, jag kunde välja en ny "säkerhetsadress", men måste vänta en månad innan jag kan slutföra ändringen. Gjorde det senast igår!

Eftersom du redan kan både din e-postadress och ditt lösenord så är det ju inga konstigheter, det är ju som att byta "säkerhetsmail" när du redan är inloggad på ditt konto. Sen att man promptas med denna vyn för att MS vill dubbelkolla att du har en säkerhetsadress klar om/när du tappar bort ditt lösenord är en annan femma, det är bara ytterligare en av deras kamper för att folk skall säkra sina mailkonton.

Av discodns
Skrivet av Penix.se:

http://www.pictures.se/bilder/rmoJw.jpg

Den här skiten gör mig galen! Har försökt med allt snart, nån med erfarenheter? :0(

Löste mitt sånt skit igår, sa bara till den att skicka till en annan mail (min jobbmail) då jag inte längre har tillgång till min förra backup-mail. Du borde väl kunna göra så också?

Av discodns
Skrivet av Err0r90:

Okej skärmen har en auto knapp som ska justera allt automatiskt så om brightness är lågt borde den justera det automatiskt. Ja fundera på det också om det kan vara skärmen som är kass den har ju ett par år på nacken.

Är du säker på att auto-knappen ställer in ljus- & färginställningar? Den knappen på bildskärmar brukar nämligen endast ställa in vilken input du vill använda (t.ex. DVI, VGA). Föreslår att du kollar på inställningar för Brightness manuellt via menyn om du kan se så pass att du kommer in där.

Av discodns

Känns inte som att problemet är relaterat till datorn utan skärmen i sig. Låter ju som att någon spelat dig ett spratt och dragit ner Brightness till det lägsta, om inte är nog skärmen kass, tyvärr.

Av discodns

Stängs musen av helt så att lamporna slutar lysa eller slutar den bara att fungera som en "freeze"?

Av discodns
Skrivet av OskarW90:

Körde både beta och vanligt Wildstar... Gillade det inte. Inga röda trådar i questning. Questesn skickar dig vidare när du inte är klar i ett område. Quest trackern är värdelös. nej Wildstar passade inte mig iaf. grymt rörigt. Kan liksom ha 5 halvklara quest åt ett håll och 5 åt ett annat håll. och sedan ett som säger att jag ska ta mig till en ny stad.. usch.

Jo, det stämmer ju att man kan snurra vidare till nästa ställe innan man klarat av alla quests i en zone, har också lyckats med detta. Däremot kan jag tycka att ett spel där man är låst till en zon tills allt är klart är helt värdelöst (alltså verkligen värdelöst, inte en krona ska det ha). Jag har också märkt att det är lite rörigt, men jag har kommit fram till att det är för att det är nytt för mig och alltså inget fel på själva spelet. Nu tittar jag i min questlog innan jag rusar iväg alltför långt.

Av discodns

Skummade bara, men låter som något för dig

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/1378...

Av discodns

Inget som utspelas i medeltiden, men Wildstar verkar riktigt fräckt. Har inte kommit så långt själv (lvl 16), men det verkar finnas helt sjukt mycket att göra. Look it up!

Av discodns

Stör mig mer på att det är 16:9 (kom igen) & inga betraktningsvinklar a la 178º/178º än att de kör med TN-panel i den. Priset är dock fortfarande saftigt med tanke på att ingenting i skärmen är top notch förutom möjligtvis G-Sync som kanske fungerar bra, vad vet jag, har inte testat det.

Av discodns
Skrivet av krilleoh:

För att om man ska påstå att ens dator kan "maxa" ett spel, så måste man ta eventuell vsync i betänkande, då det är en inställning som kan få lite mindre kraftfulla system att inte riktigt klara av att rendera ett spel i stabil FPS.

Även om många inte gillar vsync, så finns det en hel del som inte tycker om screen tearing, inklusive undertecknad.

Om man nu har en dator som klarar av att maxa ett spel har man inte screentearing. Behöver man inte använda vsync gör man inte det helt enkelt och det är absolut ett big no no i bl.a. FPS-spel. Det var ungefär det jag ville komma fram till. Har inget emot vsync om man vill spela lite single-player på lite högre grafik.

Av discodns
Skrivet av krilleoh:

Så länge du inte använder dig av AA och vsync, låt bli att säga att du "maxar" något. Att Du inte använder det är av en personlig åsikt du har om vad funktionerna gör, men per definition ska du räkna med Alla inställningar på max och alternativ ikryssade för att kunna tala om ifall du lyckas "maxa" något.

Skickades från m.sweclockers.com

Förstår dock inte varför han skulle vilja använda sig utav vsync om han påstår att datorn fungerar bra utan det? Varför välja att få mer input lag om fps:en redan är stadig?

Av discodns
Skrivet av Dussan89:

Ge dig nu. Win 8 är inte för alla och kommer aldrig vara det. Fortsätter ni försöka tvinga på folk det KOMMER folk börja hata det mer och kalla folk fanboys.

Skickades från m.sweclockers.com

Tror du verkligen det? Jag tror nog att ju mer folk vänjer sig vid 8 desto fler grupptrycksmänniskor (de som tycker Win 7 är häftigt för att många, bl.a. jag, hatade på 8:an i början) kommer hänga på. Jag var väldigt anti till en början, men skulle aldrig falla mig i att skaffa en ny PC med Windows 7 på om jag har 8.1 som valmöjlighet.

OnT: Skapa bootbar USB med Win7, formatera, installera. Hur svårt kan det vara? :S

Av discodns

Skulle aldrig välja att köpa 7:an idag, 8.1 är bättre, punkt. Enda anledningen till att jag inte kör det hemma själv är för att jag inte orkar köpa licens och installera om datorn. På en ny PC? Helt klart 8.1, även om 9:an kommer nästa år.