Inlägg

Inlägg som discodns har skrivit i forumet
Av discodns
Skrivet av Marinlik:

Nu är det dock väldigt stor skillnad. Med en Iphone så går det att filma i ditt hem. Men de har ingen hemsida där de ber dig lägga lägga upp dessa ej tillåtna videos för att folk ska kunna se dem. De gör inte heller reklam för att otillåtna filmer är möjligt eller vad man ska köpa mobilen för. Vägarna har inte reklamskyltar för "bästa vägen för att smita från en brotsplats". Till skillnad från Swefilmer som på sin framsida har massa "nya filmer" och "topp filmer" som alla är olagliga för dem att lägga upp. De har även "Watch Free movies - Kolla film gratis - filmonline - tv-serier" i fliken i webbläsaren. De har uppenbarligen uppsåt att visa upphovsrättsskyddat material utan att ha tillåtelse.

Jag tror att du får läsa om nyheten I ditt eget svar till mig förklarar du att man inte borde stämma Bredbandsbolaget, men.... ah.

Edit: Menar alltså precis som du säger att BBB inte har någon hemsida för att lägga upp piratkopierat material och inte heller gör reklam för det. Utan i så fall får filmbranschen stämma Swefilmer, men det är inte det nyheten handlar om...

Av discodns

Min polare filmade utan mitt godkännande i mitt HEM, ska stämma APPLE nu för han hade en IPHONE!!! Ska också stämma alla myndigheter/företag som har med vägar, bilar m.m. att göra då rånaren i förra veckan använde sig utav bil och väg för att smita!

Av discodns
Skrivet av hoski:

Det är lika bra att du slutar leta...du kommer aldrig fastna för nåt som du gjorde med WoW

Skickades från m.sweclockers.com

Detta är f*n tragiskt, men sant... förlåt att jag flek in här, men jag blir förbannad på att ingen kan göra någonting som slår lika hårt som WoW.

Av discodns
Skrivet av rabiesekorre:

Ladda ner VMware och ladda in en virtuell win 98 installation på den. Är antagligen lättaste sättet att få det att fungera.

Ladda ner hela företaget? ;o

Av discodns

Snygg dator, OK prestanda får man väl säga, men livstiden lär ju inte vara särskilt lång för gamers som tror att detta blir deras livs köp.

Av discodns

Känns onekligen som att du är har tagit dig vatten över huvudet här. Som andra säger är det en auktoriserad säljare och "skiten" löser sig, alla företag har något krångel, någon gång. Smutskastar-tråd skapad en timma efter skickat mail där du påstår att dom ignorerar dig, känns som att man är lite väl paranoid då.

Du märker ju själv att folk här haft bra erfarenheter av företaget. Du kanske snarare skulle skapat en tråd och frågat om folks erfarenheter för att få veta om du behöver oroa dig.

Av discodns
Skrivet av Dogshitjoint:

Ehh Nä?

Dessa slogans alltså, inte ditt fel dicodns och jag må ju vara lite trög ibland

EDIT: 1/0 datorspråk menar du välan?

Ja, datorspråk kan man väl säga. Har du besökt Windows register någon gång och enablat/disablat funktionalitet i diverse mjukvaror osv osv?

Av discodns

G1 - Gaming Enabled.

G for Gaming, 1 for Enabled - get it?

Av discodns
Skrivet av AlvarBerglind:

password1234

BOOM!

Själv brukar jag köra på secret.password123 eller lackofimagination123... mycket svårknäckt naaat

Av discodns
Skrivet av Anitramane:

Den är jobbigt tunn, jobbig att hålla i och böjer sig!

Den böjer sig bara om överviktiga människor sätter sig på något hårt medan dom har luren i bakfickan. Lyssna inte för mycket på media!

Av discodns
Skrivet av zeg:

Google växer mer och värdet på Apple är mer bara ett luftslott.
Med tanke på den rätt så patetiska iPhone 6 så förvånar det mig att folk fortfarande köper Apple slaviskt. Användare har mer eller mindre gett upp att försvara deras produkter som bra utan säger som sanning är att dom köper bara för att det är Apple.
Men för mig så har Apple gjort för mycket ont både humanitärt och även för den tekniska utvecklingen så jag vill inte stödja dom.
Och deras oskäliga priser gör inte saken bättre.

Köper inte Apple bara för att det är Apple... att Apple har kompletta telefoner med väl fungerande tjänster vet väl alla om, dessutom en bra Appstore med fungerande appar. Folk vill utveckla appar till iOS av flera anledningar, ekonomiskt och dessutom lättare kan jag tänka mig. Apple själva kan utveckla sin mjukvara mot ett begränsat antal telefoner (mer eller mindre likadan hårdvara). Inte konstigt att dom fungerar bättre i det långa loppet. Det är ingen som säger att Apple har bättre hårdvara än andra telefoner, dom utnyttjar bara hårdvaran på ett effektivare sätt. När man inte längre orkar "pilla för pillandets skull" så är iPhone ihop med iOS väldigt bra, även om prislappen är något hög. Å andra sidan så är andrahandsvärdet väldigt högt på Apples produkter.

Att värdet på Apple som varumärke är ett luftslott är skitsnack. Att Apple kanske växer mindre än Google när det kommer till ny funktionalitet är en helt annan femma.

Av discodns

iPhone 6 i framfickan

Av discodns
Skrivet av Twister86:

Har appar optimerats för 4,7" och 5,5" storlekarna ännu?

Minns när 5an kom ut, så var vissa appar hemska i utseende efter varit anpassade efter 4S.

Märker samma sak nu med 6an, alla appar är princip förstorade och ser horribla ut. Gör ont i ögonen och läsa text te.x

Hade gärna velat ha lika liten text som innan, men bara bredare vyer.

Dom appar jag använder har jag inte märkt några sådana bekymmer med förutom ett spel där jag ser lite mer än vanligt, t.ex. en meny är centrerad istället för att gå över hela displayen. Texter eller bilder är dock inte "utdragna" eller ser konstiga ut.

Av discodns

Måste fått ett bra exemplar eller något... visserligen inte jättemånga som skrivit där med tanke på hur många iPhone 6/6+ som sålts. Eller så råkar jag väl ut för det någon gång i framtiden, har bara haft luren sedan i fredags men hittills har allt funkat klockrent precis som med tidigare iPhones jag haft.

Av discodns
Skrivet av Twister86:

Är det bara jag som upplever att skärmen på Iphone 6 är sämre än skärmen på Iphone 5 och Iphone 5S?

När jag ska trycka på skärmen så många gånger registrerar den inte att jag trycker med mitt finger på skärmen, det liksom händer inget. Precis som man trycker på en "död" spot, (t.ex som man skulle trycka på baksidan) , registrerar inte fingertrycket på skärmen, jag har bara använt telefonen i ca 1 timme och redan hänt flertala gånger (kanske 10-20 ggr) , och aldrig haft samma problem så länge jag haft min 5a!

(och nej, ja menar inte fingeravtryck på "home"-knappen, jag menar "glas"-skärmen" där man klickar på appar osv)

Inte märkt någonting av detta.

Av discodns

Hoppas att alla som bokat & tänker köpa iPhone tänker på att dem böjs väldigt lätt, se http://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM. Som han säger i uppföljningsvideon där han försöker böja Note 3:an så ska man inte heller försöka böja tillbaka den då man riskerar att förstöra displayen istället! Tyckte att detta var en väldigt god nyhet då jag själv sitter och väntar på min iPhone 6, hoppas att den är mer tålig än 6 Plus.

Av discodns
Skrivet av duckstar:

Läste det där igår och det är väl bra att dom inte gör ett till MMO när dom redan har ett bra som bara blir bättre

Om du syftar på WoW så blir det ju bara sämre tyvärr

Av discodns

Skulle tippa på att det antingen är krångel med UEFI som DavidtheDoom nämner ovan eller så är det för att boot-filen ligger på din egna disk på din dator och därför fattar inte hennes dator att det ens ligger ett OS på hennes disk när du kopplar in den där igen.

Hela varianten med diskpart m.m. är något du borde gjort direkt på hennes dator. Om du inte riktigt har koll på vad du gör så är det lätt hänt att du formaterat USB-stickan också, så du kan ju dubbelkolla så att det fortfarande finns något där (annars borde USB-stickan hittats som bootable device kan man tycka).

Av discodns
Skrivet av davitto:

ds4 är dålig kvalite. nästan alla ps4 ägare jag känner har fått gummit på joystick avslitna.

Skickades från m.sweclockers.com

Dem kan få nya mot uppvisning av kvitto i butiken där dem köpte kontrollerna, detta är ett känt fel även från Sonys håll så jag antar att detta är löst i senare batchar. Det finns även skydd som man kan sätta på gummit (jag tyckte t.o.m. att kontrollerna blev skönare så) för en mycket liten peng.

OnT: Är duktigt imponerad av PS4 hittills. Förstår inte heller folk som säger att XB1 får bättre titlar? En smaksak uppenbarligen för jag tycker precis tvärtom. XB1 likvärdig prestanda? Knappast, varför skulle dem köra spel i 720p även år 2014 om grafikprestandan nu är densamma? Kan dock tänka mig att Sony får fler exklusiva titlar framöver eftersom det gått så fruktansvärt mycket bättre för PS4 än XB1. Spelutvecklarna vet helt enkelt att PS4 säljer bättre.

Av discodns
Skrivet av AstralDimension:

Tackar, skickade in till dom nu och fick ett knepigt autosvar: (väntar på riktigt svar)

Du kan INTE säga upp ditt abonnemang genom att skriva till kundservice.
Du skall själv säga upp ditt abonnemang av hänsyn till dina rättigheter och detta gör du inne på www.zenhemma.se eller på http://abo.letssayit.dk, därefter mottager du ett e-mail med en länk som du måste bekräfta genom.

Du är först korrekt uppsagd, när du har bekräftat uppsägningen genom att klicka på länken i detta e-mail.

Detta låter ju småskumt... vilken länk tänker man ju direkt? Och dessutom nämner dem i samma mail att det inte går att säga upp det genom att skriva till kundservice?