Inlägg

Inlägg som discodns har skrivit i forumet
Av discodns
Skrivet av segen:

Så pass många? Där ser man. Och ändå tog dom slut på en kvart

När jag frågade de på GameStop i Helsingborg (Väla köpcentrum) så hade de i sin största batch fått 150 exemplar. GameStop är hyfsat stora, men det handlar ändå endast om en butik så 1000 låter lite väl lite. 15000 som Elakekocken skriver låter rätt trovärdigt som han själv beskriver det.

Av discodns

dat is so epic! om man skulle ta och bygga om farsans bil kanske....

Av discodns
Skrivet av Dunder:

Vet inte riktigt vad du vill ha sagt... Så länge lagen ser ut som den gör kommer ju rättegångar som denna gå som denna gick. Det är nog lagboken som är föråldrad snarare än att rättssystemet är fel på.

Ville egentligen inte tillföra någonting nytt utan helt enkelt förklara vart han fick USA ifrån, vilket du ställt dig väldigt frågande till. När du ändå nämner lagbok och rättssystem, förmodligen är båda delar helt ute och cyklar (det fanns nämligen inte bilar på tiden då våra lagar var up-to-date). Tingsrätten är en instans som är rakt av pinsam för rättssystemet, de dömer till höger och vänster på indicier och förstör ofta folks liv utan några som helst bevis.

Av discodns
Skrivet av Dunder:

Svensk film, svenskt bolag, svensk medborgare, svensk domstol... Vart får du in USA?

Hej DunderKlumpen!

Det är allmänt känt att de i USA stämmer varandra till höger och vänster för väldigt små ting. Jag misstänker att det är denna allmänna kännedom som ligger i grund för inlägget du citerat. Han menade alltså inte att vi bokstavligt talat blir en del av USA utan endast att vi tar efter deras dumheter.

Exempel: Flickvän stämmer pojkvän för att han inte längre älskar henne och vill göra slut. Föredetta flickvännen vinner i rätten och pojkvännen döms till skadestånd på mongobelopp (ja, mitt exempel är baserat på en sann historia).

Hoppas att detta ger lite klarhet i det hela.

Av discodns
Skrivet av Xyze:

Jag tänkte mer att det blir som ett stort rum / hus så som i De_Rats i Cs 1.6 ^^

Det blev mycket de_rats i 1.5... vilka minnen!

Av discodns
Skrivet av Luxaxix:

Delvis fel - De ska meddela ikväll när de ska köra nästa gång.

Det var det jag menade med att hålla koll på deras Facebook-sida under kvällen Mycket riktigt meddelade dem att de kör ännu en prisfest ikväll, där de dessutom har adderat ytterligare produkter som "plåstser på såren".

Av discodns
Skrivet av mattemedq:

http://www.inet.se/produkt/6110028/func-kb-460-gaming-keyboar... sålde inet igår för 349kr, tror dom skulle köra samma kampanj idag som dom gjorde idag håll utkik.

Kommer upp här http://www.inet.se/kampanj/1336/inet-prisfest-2013

Håll koll på deras Facebook-sida under eftermiddag/kväll.

Av discodns
Skrivet av KTL:

Jag hade tänkt att investera i en ny telefon till årsskiftet men tills det faktiska resultatet av detta finns i handeln håller jag mig lugn! Det har verkat lovande länge men de måste få ut en produkt med operativsystemet snart. För mycket tid leder bara till att hypen svalnar.

Visst, hypen svalnar kanske något. Frågan är bara om dem är redo att tappa intresset från majoriteten av köparna redan innan det kommer en ordentlig release. Enligt mig är det i så fall bättre att komma med något ordentligt när det nu blir.

Av discodns

Självklart roligt med fler valmöjligheter, men det känns som att det kommer att dröja ett bra tag innan någon större mängd skulle vilja ha en telefon med Ubuntu som OS. Man måste ju tänka mycket på säkerhet och antal bra appar, därav känns det rätt långt borta. Förstår om folk säger emot med motiveringen "så var det väl för alla i början", men det är just det som är min poäng

Av discodns
Skrivet av XUSX:

jag tycker att vi kör ner deras servrar i stället ddos typ

Inte rekommendera olagligt fuffens på Swecs forum! Fy

Av discodns

http://www.sweclockers.com/nyhet/18009-xbox-one-till-sverige-... Tråkigt om du får vänta till release i Sverige

Av discodns
Skrivet av Gilgamesh:

PS4 vinner på KO

WO?

Av discodns

Om du ändå ska lägga pengar på en ny processor så är det väl lika bra att köpa en i7:a, vem har i5 2014? -.^

Av discodns
Skrivet av wotanziu:

Ser ut som det inte bara är Sweclockare som inte tycker om övervakning :/
Kan ju utan tvekan säga att informationen dem får in kommer att misbrukas, främst med allra största sannolikhet till att misskreditera kritiker. Att folk så kort tid efter DDR och Nazi tyskland inpå knuten här i Sverige redan verkar ha glömt bort allt som hände är oroande.
Artikel i DN

Nu snackar vi om att få upp folks ögon för det här För ovanlighetens skull en ordentlig "skriv-på-satsning".

Av discodns
Skrivet av Evrae:

Tyvärr verksr Corsairs ssder lida av just detta problem. Dvs att de ibland inte hittas i bios/windows.

Detta stämmer. Sen om det är fixat med firmware eller har jag inte koll på, löste sig på min polares dator genom att flytta runt mellan sata-kontakterna.

Av discodns
Skrivet av anon219804:

Tja det är såhär att jag dammade ur mitt grafikkort och när jag satte i det och skulle starta så hittades inte min SSD som jag botar ifrån. jag har ett Z77A-G45 som jag installerat senaste drivrutinerna på samt att jag testat olika sata portar. det är en corsair 120gb corsair ssd -f120gb3-bk. hoppas detta kan hjälpa! tack på förhand.

Har du kopplat in disken i de första portarna? 1-2?

Av discodns
Skrivet av Najsisen:

Man kan ju byta färg på belysningen! Ajabaja komentera innan artikeln är läst!^^

ahahah.. dör.. skämmas Najsisen

OnT: Ser ut som ett gediget stilrent tangentbord som har det man behöver, utan en massa onödigt krafs.

Av discodns
Skrivet av talonmas:

Av bilden att döma var det 178 personer som gav 1 stjärna? Utav 1 miljon sålda enheter? Ja, blås i stora varningstutan....

Eller hur.. människor här på Sweclockers forum är förvånansvärt slowminded och dramatiska när det är så fruktansvärt uppenbart att detta är uppblåst deluxe of doom and boats and trees of hellflames and waterboys.

Av discodns
Skrivet av MrZodiak:

Skulle gärna se en underjordisk värld. Där en third faction dyker upp med alien/evil underlords. Dark mage, Necromancer, Dark knight. Shadow warrior, Voodoo healer, Zombie etc. En story line om hur världen under är. Förstörda landskap. Rå grafik och lite andra mobs och Dungenons på lite andra sätt. Upgraderad grafik och spelmotor ganska rejält. Bättre pvp möjligheter. Lite svårar spel.

Hade varit häftigt, men WoW följer viss lore och storyline så det kommer nog inte att hända, tyvärr.

Av discodns

DB-15 eller VGA, jo. Oavsett så skall det passa en VGA-kontakt ifall du har en sådan där bak på din bildskärm