Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
6

EVGA tillkännager bärbara speldatorn SC15

Amerikanska EVGA passar på att utöka sitt sortiment av bärbara speldatorer på CES 2017 och visar upp nykomlingen SC15, utrustad med både Kaby Lake och grafikkrets från Pascal-serien.

6

SweClockers avrundar CES 2017

Det har blivit dags för redaktionen att lämna Las Vegas och årets upplaga av CES-mässan, men inte utan en snabb sammanfattning av veckans intryck på vägen ut från mässhallarna.

30

Tesoro förhandsvisar mekaniskt tangentbord i lågprofil på CES 2017

Taiwanesiska Tesoro bjuder på egenutvecklad mekanisk brytare i exceptionell lågprofilsform när bolaget visar upp prototypmodellen Gram ULP på CES 2017.

20

In Win visar glaschassit Tou 2.0

Tillverkaren In Win visar upp ett bygge helt i härdat glas och aluminium, utrustat med kapacitiv panel och ett nätaggregat på 1065 watt med 80 Plus Gold-certifiering.

18

Gigabyte lanserar moderkort under gaming-märket Aorus på CES 2017

Tillverkaren Gigabyte visar upp nya moderkort under nylanserade gaming-märket Aorus, och först ut är en modell i det övre segmentet.

15

Corsairs uppdaterade K95 Platinum visas på CES 2017

Corsair tar tillfället i akt att visa det uppdaterade tangentbordet K95 på CES 2017, vilket innefattar bland annat mer RGB-belysning och dubbelsidigt handlovsstöd.

6

Phanteks visar Project 217 och Project 217S – datorlådor för vardagsrummet

Phanteks fortsätter med traditionen att visa upp pågående projekt på CES, och i år handlar det om två chassin för vardagsrummet.

42

Asus visar PG27UQ med 4K-upplösning, HDR och 144 Hz

Skärmar med 4K-upplösning, HDR och 144 Hz med en IPS-panel är snart en verklighet när Asus visar upp bjässen PG27UQ på CES 2017.

37

Corsair visar egen gaming-stol på CES 2017

Efter ett samarbete med en racingstolstillverkare visar nu Corsair sin första stol riktad mot gamers, där kvalitet och komfort står i fokus.

28

LG visar nya OLED-paneler med ökad ljusstyrka och stöd för HDR

För det kommande årets modeller uppdaterar LG sina OLED-paneler, med bland annat förbättrat Game Mode samt stöd för diverse HDR-standarder.

25

Razer visar upp Project Valerie på CES 2017

Amerikanska Razer visar upp sitt senaste experiment i form av en modifierad Blade Pro, utrustad med hela tre stycken skärmar i 4K-upplösning.

24

SweClockers på plats för CES 2017

Det drar ihop sig till elektronikmässa deluxe i välkända Las Vegas. SweClockers är på plats och rapporterar löpande från Consumer Electronics Show 2017.

345

Intel Core i7-7700K och i5-7600K "Kaby Lake"

Intel firar in det nya året med lanseringen av Kaby Lake för stationära datorer. Testlabbet får besök av modellerna Core i7-7700K och Core i5-7600K med löften om goda överklockningsmöjligheter.

34

SweClockers sammanfattar 2016

Det är nedräkning för 2016, och ute i stugorna laddas för tovlslaget. I väntan på sprattelvattnet tar Andreas, Kenneth, Thomas, Jonas och Jacob plats framför kameran för att sammanfatta teknikåret.

40

Gigabyte visar upp Brix Gaming GT

Gigabyte bygger vidare på Brix-serien och visar upp Gaming GT, som förutom storleksökningen har blivit utrustad med en del högpresterande komponenter.

51

SweClockers önskar en riktigt God Jul!

Det är hög tid för allt från klappar till granmissbruk av tredje graden – med andra ord, tomtesäsong. SweClockers passar på att önska alla en riktigt God Jul.

17

Fredagspanelen 126: Oculus Touch, AMD Crimson ReLive och Fitbit förvärvar Pebble

Jonas och Kenneth rasar över uteblivna smarta klockor, snackar nya drivrutiner och blir påtvingade ett grandiost julpynt i veckans avsnitt av fredagspanelen.

31

Mionix Naos Quantified Gaming

Efter lång utvecklingstid har Mionix äntligen rullat ut sitt Kickstarter-projekt Naos QG – Quantified Gaming. Häng med till testlabbet för en ordentlig genomgång.

22

Vinnare korade i Casemod Championship på Dreamhack Winter 2016

Datorfestivalen Dreamhack Winter 2016 lider mot sitt slut och det avrundas med finalen i Cooler Masters Casemod Champhionship, där sex vinnare i två olika klasser kammar hem priser.

32

SweClockers-träff på Dreamhack Winter 2016

Dreamhack Winter är inte komplett utan en medlemsträff bland forumiterna. I år med SweClockers-pins och prylar från Corsair samt Cooler Master.