Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
50

Noctua släpper svarta chassifläktar

Givetvis är österrikiska Noctua på plats på Computex 2017 och visar upp sina populära fläktar, vilka för ovanlighetens skull släpps i färgen svart.

20

EK Water Blocks lanserar prispressade vattenkylningspaket i aluminium

Slovenska EK Water Blocks lanserar vattenkylningsblock helt av aluminium till ett konkurrenskraftigt pris, vilken även kommer i tre kompletta paket.

16

Cooler Master återupplivar HAF-serien och presenterar Mastercase H500P

Årets Computex-mässa bjuder på massa nytt, men i Cooler Masters monter hittas även något gammalt och bekant. Bolagets återinför varumärket HAF med en ny modell.

36

Cryorig visar gamla processorkylare i koppar

Det bjuds på ordentligt påkostade processorkylare när Cryorig visar upp prototyper gjorda helt av koppar, med ett ordentlig viktpåslag för samtliga modeller som följd.

4

Be Quiet presenterar Silent Loop 360

Tyska Be Quiet utökar sitt sortiment av slutna vattenkylare på Computex 2017, och visar upp Silent Loop 360 som blir seriens största modell hittills.

31

MSI visar påkostat Geforce GTX 1080 Ti med beteckningen Lightning Z

Grafikkort i det översta klassen presenteras hos MSI när bolaget avtäcker Geforce GTX 1080 Ti Lightning Z, vilken bjuder på en maffig kylare och höga klockfrekvenser.

28

Corsair lanserar vattentåliga tangentbordet Gaming K68 på Computex 2017

Corsair laddar upp vattenspridare för att demonstrera senaste tangentbordet K68, vilken handlar om ett mekaniskt sådant med vattentåliga Cherry-brytare.

23

EVGA sjösätter Geforce GTX 1080 Ti Kingpin Edition

EVGA slår på stora trumman när de visar upp senaste alstret ur bolagets grafikkortsserie. Det handlar om en fläskig utgåva av Geforce GTX 1080 Ti ihop med överklockningsprofilen Kingpin.

19

Asus förhandsvisar Zenith Extreme – moderkort för AMD Threadripper

Asus ställer upp moderkort för kommande Ryzen Threadripper på Computex, vilken väntas vara flaggskeppet för sockeln och är proppad med funktioner och belysning.

34

Moderkort med X299 i Mini-ITX-format visas hos Asrock

Efter en tur genom Asrocks monter på Computex visas ett specialutformat moderkort med inget mindre än Intels nya X299-plattform i Mini-ITX-formfaktorn.

8

Gigabyte Aorus visar kompakta grafikdockan GTX 1070 Gaming Box

Aorus utökar sortimentet och visar den externa grafikdockan GTX 1070 Gaming Box, vilken är av den mindre storleken och inkluderar ett grafikkort vid köp.

13

Phanteks visar Halos-serien – fläktram med inbyggd RGB-belysning

På årets upplaga av Computex 2017 fortsätter RGB-trenden när Phanteks visar upp två modeller av fläkttillbehöret Halos och Halos Lux, för att berika en icke-belyst fläkt med färgglada dioder.

36

Corsair Concept Zeus är trådlös mus med Qi-laddning via musmattan

Trådlös kringutrustning visas upp Corsair när bolaget avslöjar Concept Zeus, vilken består av en mus och musmatta med inbyggd trådlös laddning via Qi-standarden.

14

Asus visar Zenbook 3 Deluxe och Zenbook Pro på Computex 2017

Den tredje och sista sagan från Asus presskonferens på Computex består av två färska bärbara datorer i familjen Zenbook – återigen med fokus på hög prestanda i ett kompakt format.

12

SweClockers på plats för Computex 2017

Inom kort drar årets upplaga av världens största mässa för datorkomponenter, Computex, igång i Taipei. SweClockers redaktion är givetvis på plats för att rapportera om alla spännande nyheter.

81

Radeon RX 580 från Asus och MSI

Det blir ytterligare en batalj i mellanklassen när Asus och MSI äntrar testlabbet med sina varianter av Radeon RX 580, med allt ifrån fläskiga kylare till fabriksöverklockning på menyn.

27

Fredagspanelen 135: Radeon Vega Frontier Edition, AMD Threadripper och Intel Core i9

Jonas och Kenneth tar sig an den senaste veckans nyhetskavalkad från AMD och känner hur världens största mässa för datorkomponenter, Computex, närmar sig med stormsteg.

19

Roccat lanserar trådlösa spelmusen Leadr

Tyska Roccat tar upp kampen om bästa trådlösa spelmusen i form av nylanserade Leadr, vilken lovar felfri överföring med en egenutvecklad sensor ihop med Pixart.

80

Geforce GTX 1080 Ti från Aorus, Asus och MSI

Tre grafikkort i värstingklassen från Asus, Aorus och MSI äntrar SweClockers testlabb när redaktionen tar sig an några av partnertillverkarnas versioner av Geforce GTX 1080 Ti.

19

Fredagspanelen 134: Intel Skylake-X, GDDR6-minne och prat om nya testsviten

Emil och Kenneth tar kommandot när resten av redaktionen jobbar från hemmaplan och går igenom veckans nyheter samt svårigheterna med nya testsviten för grafikkort.